Actie: Gratis zaden voor iedereen!

Internationale actie dagen voor zaad soevereiniteit in Brussel, 17./18. April 2011

Voor de verscheidenheid van het zaad in de handen van boeren en tuinders tienduizenden mensen in Europa. U wilt behouden de basis van onze voeding.

In contrast, de zaadindustrie is. U wilt uiteindelijk oefening wereldwijde controle over het zaad. Genetische manipulatie, patenten op planten en dieren, evenals de invoering van de Royalty ‘ s openden de ogen van de mensen. De terminator-technologie, die is om te vernietigen de vruchtbaarheid van het zaad, en verboden van boer rassen.

We hebben om te zaaien met de handtekening van de campagne “voor de toekomst van de diversiteit van gewassen”. De huidige Herziening van het zaad van de wetgeving in Europa wordt gevormd door de belangen van de industrie aan de controle van het zaad.

Tienduizenden mensen hebben zich aangemeld, zullen we in deze handtekeningen aan de Commissie mensenrechten van het europees Parlement en de vraag naar een onderzoek naar de vraag of de wet project van het recht van de mens om voedsel en zaad van de pijn.

Wij nodigen u uit om de weerstand tegen het beleid van de EU om de twee dagen van actie.

Komt naar Brussel!

We staan niet toe dat onze leefomstandigheden te worden geleverd aan de bedrijven! We zullen ook in de toekomst de diversiteit van onze rassen en nog veel meer.

Dit is op 17. April gebeuren, “La Via Campesina” heeft verklaard deze dag de internationale dag van de boer weerstand.

Als je niet kunt komen naar Brussel, georganiseerd in parallelle acties in uw landen, steden en dorpen!

Meer Info:

  • Aufruf_Saatgutaktionstage_Bruessel2011.pdf
  • http://www.saatgutkampagne.org/

Geef een reactie