ADHD: pillen voor de Psyche – kinderen moeten worden aangepast en volgzaam

Elke vijfde kind wordt vandaag de dag gezien als gedrag verstoord, zo ‘ n 500.000 kinderen in Duitsland zijn de diagnose AD(H)S en dagelijks met pillen (Ritalin & co.) rustig. Sommige van het land, zelfs in de psychiatrie. De kinderen worden volgzaam en aangepast, je moet werken.

Maar deze kinderen zijn echt ziek? Of je zal worden verklaard alleen voor de gezondheid, want ze verstoren?

Afhankelijk van de arts, en de diagnose van de vraag of AD(H)d of niet kan geheel verschillend zijn, en zo gebeurt het telkens weer, dat de onjuiste diagnoses worden gesteld of de kinderen krijgen een te hoge dosis van de medicijnen.

Deze AD(H)S-medicijnen interfereren met de functie van de hersenen en het veranderen van de hersenen van een kind op de lange termijn. Er zijn geen redenen gehouden onderzoek en niet te genezen is. De symptomen worden onderdrukt door het gebruik van deze psychotrope drugs en de kinderen zullen ook later als volwassene, is afhankelijk van je.

In plaats van het controleren van de voeding, de manier waarop de hele omgeving en de situatie in het leven van deze kinderen, en bindt het onderzoek naar de belangen van de farmaceutische industrie, ook meestal is betaald. Onafhankelijk onderzoek, zijn er nauwelijks en het is dus niet verwonderlijk dat het aantal van AD(H)d-diagnoses enorm toegenomen in de afgelopen jaren.

Om de kinderen drugs gebruiken “op koers” is de snelste en gemakkelijkste manier om en voor de farmaceutische industrie de meest winstgevende.

Rustig en aangepast – Waarom 500.000 kinderen met ADHD-medicatie moet nemen

Een documentatie van Ute Kunsmann – Saarländischer Rundfunk 2011

Video link: https://youtu.be/UMw-3K-6K9A

Pillen voor de Psyche – wat Zijn onze kinderen ziek?

ADHD, Ritalin, methylfenidaat, maligne, psychotrope drugs, Hoe de farmaceutische industrie ten koste van onze kinderen is een enorme markt.

De ouders terug te vechten tegen de steeds toenemende Voorschrijven van psychotrope geneesmiddelen zonder succes. Leerkrachten en welzijnswerkers vereisen ouders, hun kinderen psychotrope middelen voorschrijven. Weigeren de ouders wordt bedreigd met gezag deprivatie. (Meer Info onder: kinderen en jeugd welzijn onder het vergrootglas)

In kindertehuizen, het gebruik van psycho-pillen normale dagelijkse leven. Er is nauwelijks een thuis voor een kind, die krijgt geen pillen.

De gevolgen voor de gezondheid voor kinderen en jonge mensen, die de neuroleptica voorgeschreven, kan het in sommige gevallen ernstig zijn. Dus het kan komen tot een ernstige verstoring van de seksuele volwassenheid. Ondertussen advocaten hebben verzameld in Amerika meer dan duizend gevallen van jonge, de rechtszaken vanwege de bijwerkingen.

De rechtszaken zijn de kosten van de farmaceutische industrie is al miljard, het bedrijf met de pillen is de moeite waard voor het bedrijf nog niet. “Het is slechts wanneer één van de managers naar de gevangenis gestuurd voor een korte tijd – zal dit stoppen.”

Een Film van Astrid Randerath en Beate Frenkel

Video link: https://youtu.be/ke-lAzUhwYM

Prof. Hüther: ADHD is geen stoornis

Video link: https://youtu.be/A6vtFS_CwkA

Boeken over het onderwerp van AD(H)S

Kornyeyeva, LenaPrijs: $ 12.99 GBP

 

Geef een reactie