“AGH-hersendood” om te zoeken naar Overlevenden na hersendood diagnose – bestel nummer zoeken

Voor hersendood is verklaard, maar werd wakker weer? U kan ondersteunen bij deze zoektocht?

Lieve, lieve collega ‘ s, lieve Prolifer, mede-Christenen, geestelijken, wetenschappers, u te maken met het probleem van de hersenen dood en orgaantransplantatie,

het gaat over mensen die wakker werd na hersenen-stam dood diagnose opnieuw!

Dit klinkt ongelooflijk en bekend bij ons, professoren van de Geneeskunde zoals Dr. Antswurm (München) en Dr. Wuermeling (Erlangen, Duitsland) weigeren een dergelijke rapporten.

In Berlijn op de 1. AGH-artsen vergadering (21.3.2012) heeft verklaard, u zou heroverwegen dat als er duidelijke aanwijzingen bestaan.

Graaf Anton von Wengersky (Glonn in de buurt van München) gerapporteerd door de Overlevenden: – de ital. Priester Vittorio Mazzuchelli (Inst. Christus, de koning en hogepriester) – een andere man (Spanje?)

In het kort: Alleen in het licht van de nieuwe transplantatie recht in Duitsland en de verzwijging van twijfels over de dood van de hersenen (vergaderingen in München, Berlijn) en de (stille) wens om meer duidelijkheid van de vraag en ik vraag u:

Kunt u bijdragen aan een overtuigende documentatie van de gevallen van officieel voor ‘brain dead’ verklaard patiënten, het leven nu? Dergelijke gevallen zijn bekend bij u, misschien, geheim gehouden informatie over de kliniek? Er is iets in Schrijven (kliniek rapport, persoonlijke documenten, krantenartikelen, …)

Gelieve te verwijzen naar de sporen, zodat we kunnen nastreven.

Misschien komt dit, dat bekende wetenschappers om Wakker te worden, zich te bekeren, en, als op het moment van de Abortus-arts, Dr. B. Nathanson, New York – omgezet?

We willen verzamelen, zoals een kritische artsen Vereniging van AGH wetenschappelijke feiten, en meer leven te komen. Daarom, ik vraag voor een toelichting van de gevallen in Duitsland, Europa en over de hele wereld.

Dank u voor uw aandacht en medewerking. In pflingst van vreugde, en met vriendelijke Groeten uit München, uw

Dr. (I) Gero Winkelmann, Directeur van de AGH-artsen initiatief Hirnbtod, c/o EPLD-artsen Vereniging van Truderinger Str. 53 D – 82008 Unterhaching Tel. (++49-) 089 – 6150 1717, Fax 6150 17 18 www.epld.org (extra pagina ‘ s AGH, hersendood, multi-lingual)

 

PS: dit is niet het Onthullen van schandalen, maar het leven te besparen. (bijvoorbeeld verwijzingen naar onrein medisch specialist te functioneren in de diagnose, vervalsing van Rapporten, enz.)

Bel doorsturen naar uw bekende cirkel (Prolife, kliniek, neuroloog, kliniek geestelijk verzorgers) – ook in het buitenland!

Wij accepteren ook anonieme meldingen.

Meer Info:

Hersendood is niet natuurlijke dood

Vandaag, een paar patiënten waren gediagnosticeerd volgens alle regels van de kunst als de hersenen dood niet terug – als het verwijderen van het orgel blijft onder behandeling van de relevante ervaren Artsen gezond. Een voorbeeld van de italiaanse priester Vittorio Mazzucchelli van het “Instituut van Christus de koning en de hogepriester.” Na een auto-ongeluk, hersendood verklaard, geweigerd zijn religieuze oversten in de verwijdering van de Artsen stelden voor orgel, en de oorzaak van de overdracht naar een ander ziekenhuis. Vandaag Mazucchelli weer als een priester-jarige leeftijd. Lees meer…

‘Brain Dead’ Student Ontwaakt Uur Na Artsen Raden het Trekken van de Stekker

Sam Schmid, een 21-jaar-oude Universiteit van Arizona student, werd wakker uit een coma slechts enkele uren nadat de artsen geregeld het onderwerp van het nemen van hem af life support en orgaandonatie met zijn ouders. Lees meer…

‘Brain dead’ Quebec vrouw wordt wakker na familie weigert orgaandonatie

Drommond Ville, Quebec, 5 juli, 2011 (LifeSiteNews.com) – Vorige week, Madeleine Gauron, Quebec vrouw geïdentificeerd als haalbaar voor orgaandonatie na artsen de diagnose van haar als “brain dead,” verrast haar familie en de artsen toen ze herstelde uit een coma, opende haar ogen, en begon te eten. Lees meer…

Geef een reactie