Agrarische Fabrieken Stop! Het begin van een nieuwe beweging

Nieuwsbrief campact.de:

22.000 mensen nodig met een diverse en krachtige Demonstratie van de basis-gevolgen van het Dioxine-schandaal. Een klasse is de opmaat naar een jaar van confrontatie naar een beleid!

Wat een krachtige, creatieve en levendige Demonstratie! Ruim 22.000 mensen gingen naar de dag voor gisteren in Berlijn voor een fundamentele verandering in het landbouwbeleid op de weg. En velen namen de indruk van een huis: het afgelopen weekend verdere beweging van de “# McQueen/interieur gemaakt kan worden,” met de cosmetische gevolgen van de Dioxine-schandaal is niet een antwoord. Campact bereid de Demo in een brede Alliantie van organisaties.

De Demo was een klasse kick-off in een jaar, in de vs, groot geschillen, omdat in de komende weken zal beslissen of met Aigner actieplan is echt de gevolgen van de Dioxine-schandaal zal worden opgesteld. Campact wil voorkomen dat de agrarische lobby afgezwakt de plannen voor strengere regels en meer transparantie – zoals in het verleden, na elke voedsel-schandaal.

In de zomer gaat het met het Geheel: landbouwcommissaris Ciolos wil dat blijven de miljarden aan EU-subsidies voor de landbouw fabrieken solide en boer Boerderijen in het voordeel van de strenge milieuregels te voldoen. Echter, Aigner geblokkeerd tot dusver zijn deze plannen! Met een krachtige campagne, willen we hen dwingen om de koers te wijzigen.

Moeten krijgen, kunnen we ook weer in de discussie over genetische manipulatie op onze velden. Vanwege onze grote succes, is het verbod van GM-Maïs MON810, is in gevaar! Als de EU-Commissie vernieuwde de Europa-brede toelating van MON810, de duitse teelt verbod op haar geldigheid.

Op de krachtige en creatieve impuls van de grootschalige demo van het weekend, kunnen we bouwen samen. Spannende maanden in het verschiet liggen van ons. We blijven rekenen op uw steun!

Met vriendelijke Groet

Astrid Goltz en Christoph Bautz

www.campact.de

Geef een reactie