AMERIKAANSE boeren beschrijven hun ervaring met de genetische engineering

En geef ons Europeanen is het een goed advies: “Laat uw Vinger!”

Een boer stelde de vragen van de andere boeren. Dit is het idee achter de film project, Michael Hart. Het bijzondere aan het:

De teelt van genetisch gemodificeerde planten in de verenigde staten. En de boeren in de VS hebben een Raad voor hun Europese collega ‘ s: Laat niet met je Vinger!

Michael Hart is een boer in het Zuiden van Engeland, in Cornwall. Hart, Voorzitter van de landbouworganisatie “Kleine familiebedrijven Alliantie en de Landelijke Cultureel forum”, dat streeft naar het combineren van landbouw, landelijke cultuur en kunst.

Zijn Film over de teelt van genetisch gemodificeerde planten in de Verenigde Staten, “boer tot Boer: gg-Gewassen in de verenigde staten”zal in December volledig op het Internet gratis te Bekijken en te Downloaden.

Weet u, in de Verenigde Staten zijn nu ongeveer 96 procent van de soja gebouwen genetisch gemodificeerd zijn. Het exacte aantal is niet bekend voor mij, maar genetisch gemodificeerde planten worden geteeld, is er minstens een Miljoen boeren. Natuurlijk leidt dit tot discussies hier in Europa. Omdat van de teelt voor de boeren lijkt zo te zijn voordeel, het zou dom zijn, wanneer de Europese collega ‘ s zou niet meer zonder.

Sinds ik meer dan er is, maar door mijn regelmatige bezoeken aan de problemen kenden, was het duidelijk, om ONS te laten boeren te zeggen hebben. Als je de keuze hebt, velen zouden het afsluiten van hen de teelt van genetisch gemodificeerde planten. Een belangrijk punt is dat Velen niet hebben op deze keuze. Zo ontstond het idee om de Film te maken. De belangrijkste zorg is de ervaring van de VS is om toe te geven, een groep van collega ‘ s om de boeren hier in de UK of het hier in Europa.

Lees meer hieronder www.linksnet.de

Geef een reactie