Anastasia ‘ s Visie om ons allemaal!

Het Monster is wat we hebben gecreëerd, en eet van onze kinderen!

Deze zin zou afkomstig zijn van een groot aantal boeken of artikelen die beschrijven van de huidige up-to-date en de kaak stellen. Het citaat komt uit het boek van de serie “Anastasia”.

Een wereld op zich “Heilige avond” geen goed nieuws op de Radio te verkondigen, niet alleen, maar ook een soort van ziek zijn. Een tijd waarin mensen zijn verzadigd met negatieve berichtgeving, dit is wat gebeurt er dan toch helemaal niets, als er te veel verschillende, of zelfs niet aansprekende visies voor de toekomst.

Als ik het zo mag samenvatten, je hebt nu besefte wel een paar mensen die veel dingen verkeerd gaan, van een paar procent, op hun beurt, hebben gerealiseerd dat elk individu moet iets meer doen dan zijn stem op de stemming, het wijzigen van de gang van zaken, en een handvol van proberen en het hart van uw eigen “omgeving” om naar de Goedkope.

Het is de tijd, of macht, maar gewoon de gemeenschappelijke hoop-dragende Visie, niet te missen de mensen. Een gedeelde Visie kan ook in Duitsland weer, hoewel de mensen hier onderzocht lijden met het thema “gender-switched van de visioenen van de toekomst”.

Toch is er in geslaagd een kluizenaar uit de Siberische oaks Taiga indirect, Wakker worden tal van mensen uit de diepe slaap, in Rusland, in Duitsland, in Oostenrijk en in vele andere Delen van de wereld. Ze heeft een Visie, dat is voor het vastleggen van de collectieve problemen van ziekte, Agressie, verdriet, Honger, enz. Je kijkt heel objectief in de gelederen van ons bedrijf, zodat u zal worden op het onderwerp van de ziekte is wreed, de wereld is betrokken in iets als dit: De moeder heeft van migraine, de vader terug, je zoon van eczeem, oma osteoporose, de opa, kanker, enz.

Op het onderwerp van Agressie: Wat is de onderstroom van Agressie in elk individu in geval van een noodsituatie te ontwikkelen, kan niemand zeggen, alleen zo veel : in het geval van een nog lopende logistiek falen op het gebied van voedsel, ongeacht door welke reden dan ook, moet men niet in staat om langer te blijven in elke grote stad in Duitsland te leren zonder de veel gevreesde, legendarische dier in de mensen. En over het onderwerp van ongeluk, de machteloze frustratie tegen het beleid, om te bellen is tegen de huidige groepen, en tegen zijn eigen gevoelde onvermogen om te Handelen, die een hoop mensen in een diepe Depressie te vallen is spontaan.

De “besmettelijke” Visie van Anastasia ‘ s:

“Familie tuinen tot de bezittingen in de grootte van een hectare (100 x 100 meter), zal beginnen te groeien in Rusland, en een ruimte van liefde voor elk gezin. Aan het begin van een zeer rijke en zeer arme mensen.1/3 ha bos, 1/3 van het huis en de vijver, 1/3 biologische areaal voor de familie. Het hek bestaat uit levende hagen. Deze tuinen, gemaakt van puur bewustzijn, om de nederlaag van de problemen, zoals ziekte, verslaving, Honger, Depressie, armoede, werkloosheid en oorlog. Natuurlijk, de tuin bouwers afstand van alle chemische stoffen!!

Deze multi-familie generaties-landen mogen worden geteeld, 100% eigendom van een familie die voor jong en oud en het eten belastingbetaler belastingvrije (van de verkoop in andere landen, maar het is al belast). Beleid wordt gemaakt door de Nouveau riche mensen door middel van gerichte, gecoördineerde en gezamenlijk gekanaliseerd in de financiering van de projecten. Nieuwe bossen te voorschijn zal komen met massief ceder holdings en kinderen met een zuiver hart en alert gedachten, wat zijn de speciale scholen in grote Delen van Rusland, invloed te hebben op de toekomst van de mensheid in de opeenvolgende generaties van positieve kennis. Rusland zal opbloeien en het centrum van de toeristische stromen. U zult weer in staat zijn om de russische rivieren, het water drinken!

Mensen die meedoen aan de Visie van de “Paradise gardens” en niet met uw negatieve gedachten en hun destructieve energieën, alleen zichzelf in de weg staan, mooi en gezond. De mensen worden zich bewust van het feit dat elke één van ons gelijk aan God, door zijn gedachten en verbeelding creatief. De fabrieken staan stil, de lucht is weer het doneren van energie. De dieren worden niet gegeten, dus de vriend van de mens, opnieuw vrijwilliger te dienen.”

De visies en standpunten van de kluizenaar, die zijn geschreven door de auteur van “van Vladimir Megre”, als het begin van iets wereldvreemde, champagne-achtige, zeer esoterische en/of naïef klinken. Het is allemaal hetzelfde, of is er een kluizenaar met bovennatuurlijke krachten, het is verspilde energie, de Erztählte als een dof gevoel of absoluut waar te portretteren, want na ongeveer 10 jaar van de release van het eerste boek zijn daadwerkelijk resultaat te zien! De mensen op Anastasia ‘ s Plan. De auteur van genoemde steden met naam en straat namen, hebben ingeruild voor de mensen die net als Anastasia heeft “gezien”.

Onlangs, een bijdrage in de duitse radio de Radio over de Anastasia beweging kwam. Onder andere dingen, ze werden van de Duitsers in Rusland, Duitsland terug te keren naar het verwerven van een stuk Grond in hun voormalige huis en om het duurzaam te maken, die uw kinderen zullen erven. Veel van de ceder avenues hebben een verhoogd zonder de Steun van de stedelijke overheid, maar met de kracht van de burgers. Cedar gezondheid producten te verkopen in vele delen van de wereld, en spoel geld in de kas van de Russen. Mensen beginnen om gedichten te schrijven over Anstasias visies en om na te denken over hoe de zeer krachtige beeld, zelfs als je niet bereid bent om uit te gaan van de stad. Mensen opstaan en bieden een monster manier van plotseling rondleidingen door het oude krachtige plaatsen, zoals dolmens (liefde voor het vaderland en voorouderlijke contact), die nu zeer goed bezocht. Speciale bos scholen met een bovengemiddeld intelligente kinderen.

Een mooie Visie. Het moet mogelijk zijn op een of andere manier, voor Duitsland een soortgelijke, of op zijn minst ongeveer positieve Visie op de deugden van het oproepen van deze, begint te bloeien in de fundamenten, de bouwvallige staat, met zijn prachtige, gevarieerde en vruchtbare landschappen, en bloeien als een model! Rusland heeft veel van het goede Land. Rusland heeft meer problemen zijn dan in Duitsland. Goed om mensen te introduceren in elk van de hoop tak van de consoles, krijgt u toegang.

In Duitsland zijn er ook soortgelijke ontwikkelingen en 1 ha settlement systemen worden gebouwd, maar Duitsland kan niet spelen met zijn gigantische 82 miljoen inwoners, en haar 37,5 miljoen hectare grond op de een of andere manier niet zo goed. Daarnaast is afstand, van aspiraties, zoals onteigening!

Conclusie: Een leuk boek serie om van te dromen, en meer. Ook in Duitsland een dergelijke Visie voor sommige mensen, macht en toekomst van het uitzicht. Niet alles zal aanspreken, omdat het idee van een agrarische staat fungeert voor velen als een afschrikmiddel. De biologische landbouw wereldwijd is de oplossing voor veel problemen in de wereld.

De Anastasia boeken serie is hier beschikbaar

Geef een reactie