Anti-straling-activist veroordeeld vanwege leven helpen

Een “Anti-straling activist” wilde helpen met hun electro-gevoelige vriend en uitgeschakeld een mobiele radio zender met behulp van een rescue deken. Ze hadden zich vastgeketend aan de masten, om te voorkomen dat hersluiting. Na vijf uur, een SWAT-team van de politie, de jonge vrouw van deze polen van de behuizing.

taz.de gemeld:

Als een rechtvaardiging voor het feit, de 24-Jaar-oude aangegeven, je moet het willen om te helpen uw zeer elektrogevoelig goede vriend Ulrich Weiner. Dit kunnen stoppen door zijn ziekte alleen in de radio gaten. Door Tatbeihilfe veroordeeld Weiner woont al acht jaar in een caravan in het bos, waar geen mobiele telefoon ontvangst. Sinds de oprichting in 2008 van de mobiele radio zender straalt in St. Märgen is een van de laatste radio-gaten in het zwarte woud, in, de, Weiner was in staat om te ontsnappen.

De alternatieve radio gat, in, de, Weiner het einde van 2009, ontsnapt, ontoereikend te zijn. Met een levensbedreigende hartritmestoornissen, had hij in januari door een ambulance overgebracht naar een specialist in München geleverd, waar hij gedurende de wintermaanden gezondheid beïnvloed sterk in een afgesloten kelder ruimte. (Lees meer…)

De mobiele operator O2 verwijst naar studies die aantonen dat de veiligheid van gsm-straling. Naar verluidt is er geen verbinding tussen de radio-blootstelling en elektromagnetische overgevoeligheid. O2 weigert om deze mobiele torens kunnen alleen tijdelijk afgesloten.

De behandelende Artsen van de electro-gevoelige & Weiner, hebben geen Twijfel dat uw patiënten alleen om in te wonen straling-gratis kamers / ruimtes is mogelijk.

De “Anti-straling activist” had om te betalen voor het gebruik van de politie en kreeg een gele kaart door de Freiburg rechtbank. In het geval van herhaling is, moet u rekening houden met een boete van 600 euro.

Het Uitschakelen van een mobiele radio zender is een Strafbaar feit is – zelfs als het afsluiten is begaan uit van een noodtoestand-achtige situatie, zoals de bedreiging van het eigen leven of bedreiging voor het leven van een medemens.

De grondwet voor de bondsrepubliek Duitsland, art. 2, Para. 2 blz. 1 van 1. Alt., Fundamentele rechten het Recht om te leven: “ieder heeft het recht op leven en fysieke integriteit. De vrijheid van de Persoon is onschendbaar. Deze rechten kunnen alleen worden door de wet worden gestoord.”

Het tweede deel van dit “recht” om te gooien het eerste deel volledig uit. In werkelijkheid, hebben wij geen recht om te leven, want met elke wet en bureaucratische de leden kan worden Ingegrepen in onze wet op elk moment. Het is allemaal een kwestie van interpretatie.

In werkelijkheid, moeten wij vrezen van onze wetten. De Federale Republiek van Duitsland (ik niet “Duitsland schrijf heel bewust”) is een humanitaire rechtsstaat???

Zie: DE WAARHEID OVER ONZE fundamentele wet

Geef een reactie