Artsen en uw sociale Geweten

De duitse debat zijn twee gevallen bekend, in hun neiging, de gezondheidszorg opnieuw te evalueren; het is bekend dat Artsen Budgetten niet geneesmiddelen, het voorschrijven van het bedrag dat u viel, kunnen veel hoger zijn dan:

  • “De farmaceutische uitgaven stegen van 14,23 miljard euro in het jaar 1993 29,23 miljard euro in 2008. Het zijn van 105.4 procent meer,” schrijft de AFBEELDING,
  • “Het’ Noodzakelijk en Voldoende ‘ moeten we niet schrijven, maar hoe doe je dat? Met een Budget van iets meer dan 40 euro per maand voor een pensioen-of rentetrekker we niet ver komen. Mensen die lijden aan diabetes en hoge druk, moet vaak geneeskunde voor ongeveer 300 euro in het kwartaal. Op dit moment “opslaan” ons, de jong en Gezond, die meer willen dan alleen een stuk van advies. Met uw Budget, wij bieden ondersteuning aan de zieke. Als, echter, jonge patiënten nodig hebben van medicatie, het ziet er heel donker: geneesmiddelen voor slechts 12 Euro in de maand, ik zou schrijven dat niet heeft bereikt dan de pensioengerechtigde leeftijd,” schrijft de FOCUS op een artikel met de Kop “Artsen in Budgetnot”.

Deze uitstekende SPD, de voormalige volkspartij, die wordt beschouwd door de burgers zo snel als een marginale groep of kleine partij, met inbegrip van Mevrouw Schmidt, dat is, de auto ‘ s met de hoogste politieke gevoeligheid van hun dienst, met inbegrip van de bestuurder, naar Spanje in de vakantie opwarmt, zodat u kunt misschien kunstmatig opgevoerd gesprekken gaan, deze SPD heeft gemaakt van een systeem van gezondheidszorg, dat van de sociale kaalslag leven. Dat is ook het leven dat het medicijn fabrikanten en hun hele supply-chain onaangeroerd een leven in de schoot van luxe: (klik op de afbeeldingen om te vergroten)

entwicklung-apotheken-0905

Het is een sociaal-politiek schandaal, dat een voor de gezondheid om te kijken naar het Ministerie en toestaan dat dat gebeurt, en de hendel naar de volledig verkeerde plaats offertes: het voorschrijven van budgetten voor Artsen.

Die in hun tijd van Nood ook Artsen resort aan sociaal aanvaardbare oplossingen, om aan te tonen twee gevallen, de duitse debat werden bekend:

Geval 1:

Senioren – basic back – voorgeschreven medicatie: verschillende Artsen voorgeschreven medicijnen, die volledig werden betaald door de gepensioneerden, ondanks het bewijs van rechthebbende armoede ( basis veiligheid ). Artsen meerdere keren op de sociale Situatie: mislukt is, worden meer voorgeschreven zelf betaald dure medicatie ( 33 euro/pack ).

Geval 2:

Hartz IV – Patiënt voorgeschreven medicatie: een arts schrijft een medicijn dat werd volledig betaald door de Hartz IV-patiënten, ondanks bewijs van armoede (Hartz IV ).

De Artsen ( in hun Nood ) nu, dat u voorschrijven aan patiënten die niet kunnen verdedigen, dure medicijnen, de patiënt zelf?

Wat een onheilige Alliantie tussen de gewetenloze Minister van volksgezondheid en Artsen in Budgetnot ontstaat hier? Het is, misschien, maar echt, wat sommige Artsen beweren dat het huidige systeem van gezondheidszorg verhoogt het sterftecijfer? Anders gezegd: is de beleidsreactie op de leeftijdspiramide, deze te verminderen over een ondoordacht systeem van gezondheidszorg?

Wat we allemaal weten: politiek is een smerige zaak. Nu het vuil zo gewetenloos geworden, die zou hebben genomen in het geval van een voormalige people ‘ s partij, de SPD,?

[Bron: deutschland-debatte.de]

Geef een reactie