Baarmoederhalskanker – vaccin zal niet helpen – ze pijn doen!

Slechts een paar mensen weten dat de meeste van de vaccinaties leven zinloos, zelfs gevaarlijk. Want elk jaar sterven er in Duitsland alleen al zijn er 3000 (!) Mensen van vaccinaties! Dit is geen grap. En er is geen bewijs dat vaccinaties werken.

De farmaceutische industrie, er is altijd meer voor onze jeugd, want deze zijn de bron van inkomsten voor de toekomst. Daarom moeten we beschermen onze kinderen al het meer tegen de farmaceutische industrie! Geen pillen, geen psychotrope drugs, geen vaccinaties! Omdat zij schade toebrengen aan ons lichaam. Baarmoederhalskanker: De vaccinatie is het van geen nut!

Video link: https://youtu.be/FEUsOD5lAjE

 

Vaccinatie tegen baarmoederhalskanker, commentaar door Ruediger Dahlke

Sommige zijn zo simpel als overtuigende argumenten van Dr. med. Ruediger Dahlke, het blootstellen van de volledige campagne als het winstbejag van de farmaceutische industrie. Voor de gezondheid van de bedreigde vrouwen, het zou natuurlijk beter zijn om een wash-campagne voor jongens en mannen uit te voeren als een onbewezen vaccin, een jonge vrouw is overleden en veel ziek zijn. In Oostenrijk, het wordt beheerd door een overeenkomstige Informatie voor de politici om te houden van het vaccin in de Algemene vaccinatie programma, zodat u zou moeten worden betaald voor de door de meisjes en vrouwen zelf. Daar is de school van de geneeskunde wil om te wachten voor de eerste betrouwbare studies.

Video link: https://youtu.be/RJDgHOYfzNI

 

Reacties op HPV-vaccinatie

De “Rundschau” op de Zwitserse TV-kanaal SF1 gemeld opvallend kritisch op de 29. Okt. 2014 over bijwerkingen en het vaccin schade na HPV-vaccinatie. Aan het eind van het artikel een Interview met Prof. Heininger, die is belast met zowel in Duitsland als in Zwitserland als lid van de respectieve commissies, de openbare aanbevelingen.

Video link: https://youtu.be/0A-SKfKKQ4E

 

Meer Lezen:

  • Thomas A. Hein: “vaccinatie tegen baarmoederhalskanker, een nieuwe aanval op de patiënten,” ruimte&tijd, Nov./Dec. 2006, zie ook vaccinatie rapport, Jan./Mrt. 2007
  • Torsten Engelbrecht/Dr. med. Claus Köhnlein: “HPV-vaccinatie: er is Geen bewijs voor de veiligheid en de werkzaamheid”, vaccin rapport, Jan./Mrt. 2007
  • Dr. med. Martin van de herder, “HPV-vaccinatie”, www.individuelle-impfentscheidung.de
  • Dr. med. Steffen Rabe: “HPV – vaccinatie”, www.impf-info.de
  • drug -, telegram, Dec. 2006
  • Medische Tribune Duitsland, Editie Sept. 2006
  • impf-rapport, Jan./Mrt. 2007

Geef een reactie