Bee tegen Monsanto & co. – wereldwijde dag van de actie op 16.08.2014

Voer de datum in de agenda: 16. Augustus 2014 is enthousiast!

Word lid van de zwerm en deel te nemen aan een week lang een wereldwijde campagne op te slaan van de bijen!

save-the-bees

Samen zullen we opstaan om de bestrijdingsmiddelen fabrikanten aan hun voeten en zwermen om Neonicotinoids en andere giftige chemische stoffen zijn verboden.

Grote Dag Van De Actie: 16. Augustus 2014, de nationale dag van de honingbij.

In de vloer wat er gebeurt en geven we de details van ons “sterven” zeer binnenkort. Doe mee aan de internationale zwerm en zijn klaar om kick-in augustus van dit jaar, de producenten van bestrijdingsmiddelen op de Slippers.

Zwerm DUITSLAND om op te Slaan de Bijen!

Bee tegen Monsanto & co. op 16. Augustus – In De Wereld!

Het is onze uitnodiging aan u om de zwerm in de wereld te verbinden, worden niet noodzakelijkerwijs aan de organisatie van het Protest marsen, de uitvoering van de massale demonstratie marsen, of dat we kunnen vasthouden aan ons als een bij-dress, en op de verdiepingen in Monsanto ‘ s corporate headquarters. Deze zwerm is om het belang van de bijen, de gevaren van pesticiden en de aanhoudende dreiging van colony collapse disorder bewust.

Als U ervaring in het organiseren van grote marsen en demonstraties, wij helpen U graag met de implementatie in Uw omgeving. U wilt op te voeden, terwijl het hebben van een picknick? U wilt om te gaan met vrienden, in groepen van gelijkgestemde mensen om actief te worden? Je werkt bij een organisatie die wenst te worden betrokken? Of misschien bent U de enige in de stad die heeft absoluut geen interesse in? Het maakt niet uit – Wij heten U welkom in onze zwerm van harte welkom!

Alle ideeën moeten worden heroverwogen en de meest geprobeerd. Elke Flyer, elk gesprek, elke gesuspendeerd in een Transparante en iedere Tweet in onze zwerm zijn plaats. (Je moet ervan bewust zijn dat we NIET goedkeuren van geweld, zelfs als we willen dit jaar de producenten van bestrijdingsmiddelen vuur onder de kont.)

Link naar de duitstalige evenement: Zwerm DUITSLAND om op te Slaan de Bijen!

Deze documentaire van NuoViso duidelijk het probleem van de Bienenterbens:

Summ sterven voor mij het lied van de dood – documentaire over de bijen

Video link: http://youtu.be/n59BgcOzkI0

Voor de verhoging van de bijen sterven van de macht over de media voor de jaren, veel van de ‘vervuiler betaalt’. Of het nu een mobiele radio ‘ s, veranderingen in het klimaat of plagen – alles moet dienen voor de uitleg van het fenomeen van massa-extinctie. Zeker, de honingbij reageert als sensibelstes schepsel in de natuur met alle negatieve invloeden. Maar het is een factor die steeds meer erkend als de belangrijkste verantwoordelijke.

De chemische bedrijven met een hoge winst in de nationale economie, de zaad-beitsen functie die verantwoordelijk is voor de dood van miljoenen bijen. De hoofdzakelijk van de chemische bedrijven gefinancierd van een “bee-monitoring”, maar van jaar tot jaar, tot het resultaat dat in de jaren ’70 invasieve Varroa mijt is de enige vervuiler betaalt” was om te sterven voor de bijen. En dus nu al enkele jaren een debat over de werkelijke oorzaak van de miljoenen Insektentods, terwijl het in de aard van steeds rustig.

NuoViso Filmproduktion een bezoek aan een imker om zich een eigen beeld van de Situatie. Het bleek dat de imker het Probleem met de Varroa-mijt is eigenlijk een goede grip en, in waarheid, een heel andere bee-killer bestaat.

Zeer giftig Neonicotinoids, die worden nu gebruikt als gewasbeschermingsmiddelen in seed-dressing, die fungeert als een zenuw gif op de bijen en alle andere insecten in de natuur. Er is nauwelijks iemand van het drama van deze ontwikkeling is bewust van zijn. De jaarlijkse Bestuiving diensten alleen de honingbij wordt gewaardeerd door de EU van meer dan 150 miljard euro. Een factor is, zonder dat het er slecht uitziet voor onze eigen voedselvoorziening.

Bron: NuoViso Filmproduktion

Gerelateerde Links:

  • Netzfrauen.org: Bee Tegen Monsanto
  • Facebook: Global Zwerm om te Slaan de Bijen

Geef een reactie