Boek tip: De Sattva-dieet – nogmaals, de mensheid ontdekt in de oudste geschriften

De oude Sattva dieet verhoogt het bewustzijn en de kwaliteit van het leven, maakt je slank, fit, jongere en helpt om te genezen bijna alles: Diabetes, hart-en vaatziekten, aderverkalking, prostaat, autisme, kanker, dementie, …

sattva-diaetIn dit boek leert u een 5.000 jaar oude theorie en praktijk van een ideale voeding. De praktijk is gepresenteerd met veel recepten en dieet plannen voor vrouwen om hun successen met de werking van de wind behandelingen (van 120 kg tot 60 kg in 1-2 jaar, zonder een Crash-dieet), en mannen en vrouwen melden dat ze gezond en bleef. Hier vind je de waarheid van hoe voedsel ons beïnvloeden, hoe ze zichzelf te beschermen tegen ziekmakende invloeden, en van een lang leven in volle gezondheid te genieten.

Zelfs in het zoeken van genezing, bleek de oudste bronnen en Tradities van de mensheid voor de auteurs als de beste. In dit boek, het is niet populair vandaag de dag uitgegroeid tot Indische en Aziatische gerechten leren, maar om een oude dieet, dat is de Kennis over hoe voedsel ons leven beïnvloedt. De wetenschap van vandaag bevestigt de leer van het geestelijk, religieus en historisch sterke persoonlijkheden van de afgelopen 5000 jaar, op een optimale voeding en gezondheid.

In het Westen, bijbelse figuren, Jezus en de Heilige, en in het Oosten, Krishna, Raama, en sommige van de zieners (rishi ‘ s zoals de Veda Vyasa, die schreef de Bhagavad Gita), duizenden jaren geleden, benadrukt dat de staat van bewustzijn, gezondheid en ziekte in verband met voeding en traditionele gerechten ziek, omdat ze weet dat dit de waarheid en past deze toe.

In dit boek, ook belangrijke mensen in onze tijd die komen dicht bij met je behandelingen, Oefeningen en adviezen van de oude Sattva dieet. Wat met de Sattva dieet is te voorkomen: een kortere levensduur, gevoeligheid voor Stress, ziekten en hun oorzaken, om een vergrote alvleesklier en de kleinere instellingen, waaronder een kleine hersenen.

Het boek is te inspireren tot een levendige, energie-rijk, om te beginnen met de spijsvertering-vriendelijke “nieuwe” gezond en lekker eten.

Je wil in dit boek, niet een vertel-je-wat-je-hoort-te-vinden van informatie, maar wat eerlijk, begrijpelijk, het kan voor sommige mensen ongemakkelijk feiten over ons voedsel en hoe ze invloed hebben op onze gezondheid.

Als u het tolereren van de waarheid, en zich van het eten van schadelijke gewoonten en gedragingen afzonderlijk en op een natuurlijke manier zonder operatie en bijwerkingen en gezond wilt blijven, kunt u uw doelen te bereiken, op elk Moment in uw leven te verbeteren en een verzekering tegen alle soorten ziekten te winnen.

Voor het het gemak van de overgang is ook een overgang dieet is beschreven. En die wil om te verblijven in schadelijke of niet-optimale eetgewoonten, de auteur beveelt aan dat de Sattva dieet als behandeling beschouwd te worden, bijvoorbeeld als een 6 – tot 8 weken genezen, om zichzelf te genezen van kleine ziekte of een 6 – tot 12-maand regime om te genezen van ernstige ziekten, of als een periodiek reinigen om zich te ontdoen van gifstoffen en slakken. De inhoud van het boek:

 • 1.een. Vermoeidheid voorkomen is: nooit last opnieuw
 • 1.b. Ideaal dieet in de Bhagavad Gita, de Vedische Geschriften, in Jezus en in de Joodse testamenten
 • 2. De praktijk idaeler voedsel in onze tijd
 • 3. Genezing van de prostaat problemen en andere ziekten
 • 4. Successen en inzichten uit andere voeding lessen
 • 5. De volledige waarheid over granen en producten daarvan
 • 6. Het drinken van water kan het vernietigen van de gezondheid
 • 7. Bescherming tegen schadelijke straling en pathogene invloeden van het milieu
 • 8. Spirituele genezing en voeding
 • 9. Artsen, genezers, oude helende methoden, procedures en reiniging
 • 10. Methoden van een lange levensduur
 • Laatste reflecties

Bestel het boek

johannes_buchholzDe schrijver, John Buchholz les 39 jaar Yoga en Meditatie, studeerde voor een lange tijd met de Christelijke, Boeddhistische en Vedische leraren in vijftien landen, geleerd op de tien beroepen en veel ervaring opgedaan met lokale gerechten tradities en geneeswijzen.

Hij vond de oplossing voor veel van de huidige gezondheidsproblemen in de studie van de oudste geschriften van de mensheid – in een meer dan 5000 jaar oude dieet en manier van leven, die overeenkomt met de fysieke en psychische omstandigheden van de mensen en door de duizenden jaren opnieuw en opnieuw veel mensen op de lange termijn heeft voor de gezondheid, een hoge kwaliteit van leven en de levensduur wordt gegarandeerd.

Met deze Kennis, hij genas zichzelf van een ernstige ziekte. De her-ontdekte natuurlijke voeding en manier van leven is gebaseerd op de erkenning dat de gezondheid, de voeding en de staat van bewustzijn zijn nauw met elkaar verbonden zijn.

“Alle degeneratieve ziekten en hun onvoorspelbare hoge economische, sociale, persoonlijke en familie kosten, in aanvulling op de globale milieu-kosten van dier-centered diëten en “medische systemen”, zijn absoluut het resultaat van valse Informatie over voeding, en dat is geprogrammeerd in het massa bewustzijn voor de winst.” – Laurie Forte

Geef een reactie