Boek tip: de symbiose van de Kracht van het kartel van de medische “fouten”

Dus dat kan het Publiek niet weet wat de werkelijke waarheid is gemaakt in de Achtergrond van een Systeem en vastgesteld, dat is wat ik noem een goede reden voor, een “symbiose”.

Symbiose der MachtGebrek aan Kennis kan vaak het excuus van onwetendheid, maar nooit! U kunt zowel mentaal met elkaar verweven spreekt men van een symbiose; symbiose van domheid. In de geneeskunde spreekt men van een symbiose ten koste van een gastheer dier door een parasitaire symbiose. Hier in het boek, in de symbiose van de Macht, U bent de gastheer!

Dit boek is de poging om het herschrijven van de meest belangrijke feiten in het kort, want het heeft geen zin om iemand als je diep in de Details en het maakt alles alleen maar ingewikkelder. Waarheden kunnen worden gezien op de beste manier, door te proberen dingen gewoon om te laten zien. Dus dit boek is ook niet onderworpen zijn aan een eigen Interpretatie of mening, maar het toont pure feiten en inzichten die maken een duidelijk beeld.

M. Ellner:

“Kijk om je heen, alles is fout, alles op zijn kop: Artsen vernietigen van de gezondheid, advocaten vernietigen van de wet, universiteiten vernietigen van Kennis, overheden vernietigen vrijheid, de grote media vernietigen van Informatie en religies vernietigen spiritualiteit.”

De inhoud van dit boek:

De “symbiose” begint met het geschil het onderwerp van voedingssupplementen (NEM), dus de Vitamine-en mineralensupplementen, herkennen van het belang van vitaminen en mineralen zijn en hoe u als een zieke Patiënt achter het licht.

Hoofdstuk I: vitaminen en mineralen

– Dode Artsen liegen er niet om – een lezing door Dr. J. Wallach – mineralen – een lezing door Dr. J. Stockwell – Vitamine C (Reichstein synthese) – EU-vitamine ban

Studie van vervalsingen: – hart-patiënten als vrijwilligers – in Het geval van de Cochrane-onderzoek

Daarna, de auteur richt zich op het thema van kanker kunnen bevorderen of de veroorzakende factoren. Het is verdeeld in twee categorieën: de exogene (externe) factoren en de endogene (in het lichaam van de cursus, het verstrijken van het einde van) factoren.

De eerste factor is om u te laten zien wat we er eigenlijk van dag tot dag gifstoffen in ons – we noemen het eten! Speciale aandacht wordt besteed aan de genetische manipulatie, want het is juist in deze meer recente “wetenschap”, een systeem van structuren, bijzonder goed gezien, de mogelijke gevaren kunnen veel vertrouwen gewone medische behandeling, natuurlijk ook niet onvermeld blijven.

De tweede factor geeft het ongelooflijke Potentieel – negatieve en positieve – u, uw lichaam, uw geest, “sluimerend aanwezig is”. Ernstige ziekte ook, en vooral, vinden hier hun zaak, hoewel in de tegenovergestelde zin. Trefwoorden: Zelf-Helende Krachten!

Hoofdstuk II: de Exogene en endogene factoren

Endogeen: – De E-lijst – in de ban van de aroma ‘ s – Van wit Goud wit gif Jodium of Jodzusätze – genetische manipulatie – genetische engineering Lobby, zittend aan de tafel. Studie bewijst de invloed van de overheid – de controle of samenwerking? – De ontwikkeling van de stealth-strategie – uitvoering van de “stealth-strategie” in Duitsland – uitvoering van de “stealth-strategie” op internationaal niveau, in verband met de Bioveiligheid van de overeenkomst beleid als daders en de slachtoffers – het ” Old boys netwerken en nieuwe netwerken – kiem-cel Darmstadt – De netwerken van het Agentschap, Genie GmbH – New Rice for Africa (Nerika) – Convenience producten – pesticiden – drugs – magnetron – biofotonen – entropie

Exogen: shock conflicten – Multiple myeloma – In oorlogsgebieden is altijd scherpe stijging van leukemie

Het derde Hoofdstuk is gewijd aan het Systeem te worden ontwikkeld, om te verhullen in een perfecte mate, te bedriegen en te verbergen.

Hoofdstuk III: het Stelsel van geheimhouding

– “Onafhankelijke” science – financiering voor onderzoek naar de toekomstperspectieven van de succes – samenwerking, of Infiltratie van onafhankelijk onderzoek – verlichting van de slechte resultaten – De meest schokkende liggen structuur van Dr. Scott Reuben en de stichtingen – zelf-hulp groepen / organisaties – Het duitse kanker steun – ziekte van Alzheimer, of hun zelf-hulp groepen/organisaties – chloor-moleculen in drugs, zoals Voltarol / Diclofenac – in het geval van De professionele voetballer Ivan Klasnic Manipulatie in de medische journalistiek – Humorale en cellulaire pathologie Giftkur zonder het Voordeel van een vroege detectie / Preventie opsporing van kanker-vroege opsporing van prostaatkanker – colorectale kanker / colonoscopie – blauwe sokken tegen kanker

De finale van het gerechtvaardigde hoop van genezing die wordt toegekend aan elke man die zich wijdt aan, want Iedereen is de smid van zijn lot. Er is geen ongeneeslijke!

Als een kanker man is, zonder enige vorm van behandeling/therapie, plotseling perfect gezond, dan spreekt men in de Oncologie van een spontane remissie. Dit betekent: Als er ergens op deze planeet, slechts een enkel geval van een dergelijke spontane genezing mogelijk was – slechts één! – we hebben hier al vele tientallen jaren, dat iets belangrijks over het hoofd worden gezien.

Na jaren van Onderzoek, de auteur kwam tot het resultaat: Niet één, maar duizenden werden genezen in een onverklaarbare manier! De vraag was: Wie is het verbergen van de waarheid hier, en Waarom?

Hoofdstuk IV: de manieren van genezing

– Kanker en ontgifting – “Vitamine B-17” – De trofoblast proefschrift van spontane genezing / spontane remissie – Strophanthin

Wie aanvaard heeft, tot nu toe, alle verklaringen van de wetenschappelijke Elite als een bewezen en de objectieve waarheid, wordt geleerd met dit boek voor een Beter en realiseert zich dat hier is een georganiseerde kennis overdracht niet plaatsvinden, die overeenkomt met de bedoeling van de waarheid.

William Irwin Thompson (Passages over de Aarde):

“Net zoals je ooit zou kunnen verhogen geen twijfel bestaat aan de kerkelijke overheid, zonder het risico van een betovering te ontsnappen, zodat je kunt verzamelen vandaag, geen twijfel aan het gezag van de wetenschap, zonder het irrationele, of zelfs van de gekte beschuldigd.”

Website van de auteur en het boek bestellen: http://www.emt-verlag.de/

 

Alpenparlament.TV Michael van Dexheim in gesprek met Michael Vogt medische “fouten” en het grote geld in de “gezondheid”sector.

“Ongeneeslijk,” zei de dokter, dit was niet alles wat hij voortbracht. Ongeneeslijk, wat betekent dat? Niet dat het Leed is ongeneeslijk, maar het enige dat de Dokters zijn er om te genezen. Ondanks de ongelooflijke technologische vooruitgang, zijn we op de plek. Wie gebruik maakt van de techniek als de Kennis ontbreekt? En zou het kunnen zijn dat alle van deze methode?

Michael van Dexheim heeft ervaren, het zelf, dat wanneer hij nodig medisch advies, hem en zijn Hele team van professoren van de Geneeskunde hoewel duidelijk in de theorie van alles, maar kon het niet helpen, praktisch. De hele erlernet geneesmiddel niet weten dat de aarde om gezond te zijn.

Video link: https://youtu.be/pUjqLSWegdQ

“En ik zal u vragen de wetenschappers, als het leven ontstond door zich van chemische stoffen en indien je de wetenschap is zo geavanceerd, waarom je niet kunt leven in uw laboratoria ?”

Website van de auteur en het boek bestellen: http://www.emt-verlag.de/

Johann Wolfgang Goethe:

“Je moet herhaal de waarheid altijd, omdat ook de fout wordt gepredikt opnieuw en opnieuw, en niet van Individuen, maar van de massa, in Kranten en encyclopedieën, op scholen en universiteiten. Overal waar het fout is op de top, en het is goed met hem en comfortabel in het gevoel van de meerderheid aan zijn kant.”

Geef een reactie