Boek tip: “leven zonder vaccinatie: ouders melden”

Een leven zonder vaccinatie? Ouders melden over de gezondheid van uw niet-gevaccineerde kinderen.

Leben ohne Impfung - Andreas BachmairLeven zonder vaccinatie is een ontroerend getuigenis over de mogelijkheid van het lichaam om zichzelf te genezen en voor het vertrouwen en het vertrouwen van de mensen in dit natuurlijke proces.

In dit boek, gestimuleerd door een studie met meer dan 15.000 volledig niet-gevaccineerde kinderen en volwassenen van over de hele wereld, verslagen van de ouders over het leven en de gezondheid van uw niet-gevaccineerde kinderen. Ouders die zijn behandeld met de Impfthematik uit elkaar en kwam tot de conclusie dat Niet-Vaccinatie is het betere Alternatief voor hun kinderen.

De rapporten moeten niet moedigen u aan om blindelings volg de openbare Propaganda, maar om kritisch te benaderen het onderwerp en zelf een oordeel te vormen. Deze discussie moet worden, zijn kinderen en de toekomstige generaties schuldig.

Andreas hond Eder, natuurgeneeskundig therapeut en auteur van het boek:

Wat gebeurt er nu met mensen die niet gevaccineerd zijn, heb je een leven/kans om te Overleven in de tijd van vandaag, er zijn je al en hoe het kwam dat zij niet of slechts weinig zijn ingeënt? U zult versteld staan van wat niet-gevaccineerde.

Ouders, zowel Artsen, over de gezondheid van hun vn-gevaccineerde kinderen:

“Mijn man en ik zijn beide Artsen, en tot aan de geboorte van ons eerste kind, we hadden ons met de Impfproblematik nooit serieus. We hebben alle aanbevolen vaccinaties, gewoon omdat je op die manier.

Maar als onze Belangrijkste die er was, kwam naar me onaangename herinneringen aan mijn eigen Impferlebnisse als een kind. Ik wilde sparen onze dochter als soortgelijke ervaringen en begon me in detail te gaan met de stichtingen en het wetenschappelijk Bewijs is er voor het onderwerp is.

Mijn studie was voor mij, helaas, weinig Gebruikt. Leren over vaccinaties, maar ongeveer hetzelfde als bij het lezen van populaire gezondheids-folders. Ten eerste, mijn idee was om uit te vinden welke vaccinaties werden echt nodig zijn en welke niet en wat ik kon missen.

Mijn lijst van de absoluut noodzakelijke vaccins snel werd korter en korter. Op het einde kwam ik tot het besef dat geen vaccinatie is een soort van nodig. Op hetzelfde moment op mij, wat een onzin de Impfgedanke en alle bijbehorende Propaganda, en hoe de valse claims over het leven gered, etc.

In de tussentijd hebben we drie volledig niet-gevaccineerde kinderen, allen geboren in huis borstvoeding over een lange periode en zonder medische ingrepen opgegroeid. Ze zijn gezond, de ontwikkeling van dezelfde leeftijd vooraf en een vreugde voor hun ouders. Als je ziek bent, dan krijg je de koorts de meeste van de tijd een nacht en de volgende dag opnieuw te monteren. Omdat wij volwassenen jaloers op je al trommel. Voor mij is het dus normaal om geen gezonde kinderen, die ik op het idee komen om het heel vaak, maar als ik zie dat andere gezinnen, weet ik niet, dat is dus normaal.

In de tussentijd ben ik open voor elke vorm van geneeskunde hebben de neiging om sceptisch te zijn. Voor een gezond leven is voor mij niet alleen niet te vaccineren is van belang, maar ook een gezonde levensstijl en een gezonde voeding. Dan, het lichaam is van nature veerkrachtig en robuust en heeft geen speciale remedies, supplementen, Korrels, geneesmiddelen en vaccinaties, om gezond te blijven of worden.

Zoek uit wat echt gezonde voeding is, nogmaals, een ander, niet een eenvoudig onderwerp. Onder optimale omstandigheden, ziekten, wanneer ze zich voordoen, geen levensbedreigende zaak, hebt u te vrezen, maar moeten worden verwerkt door het gezond immuun systeem zonder aarzeling, zoals gepland. Ik heb nu geleerd en hebben geen angst voor ziekten, leren, maar over hoe je kunt komen tot de ideale omstandigheden voor een natuurlijke gezondheid.”

Over de auteur: Andreas Bachmair een klassiek homeopaat met een praktijk aan de Bodensee in Zwitserland. Zijn werkzaamheden richten zich op de behandeling van het vaccin schade is. Dit bracht hem op te gaan naar de website www.impfschaden.info om te leven, om de gevaren van vaccinaties. Hij is auteur en editor van “Vaccin Vrij” en “risico en bijwerking van het vaccin schade”.

Meer informatie:

  • www.leben-ohne-impfung.info
  • www.impfschaden.info

Geef een reactie