Boek tip: Niet bang zijn van de HIV – Geven van de feiten een Kans

Het bestaan van “HIV” is een gevestigde Dogma – een verklaring die is uitgegroeid tot een populaire veronderstelling.

coverhivDe vermeende “bewijs” van deze onheilspellende Virus vindt plaats via de niet-specifieke antistoffen-tests, die niet is gecontroleerd en zijn dus van geen waarde, omdat “HIV” of nooit geïsoleerd is aangetoond.

De claim dat “HIV” zou ertoe leiden dat “AIDS”, is ook een wetenschappelijk niet duurzaam Dogma en alleen is gebaseerd op een zogenaamde “consensus” en een “heersende mening”. Alle biologische feiten, en epidemiologische onderzoeken blijkt echter, dat “AIDS” is een besmettelijke ziekte.

In dit boek zijn wetenschappelijk onderbouwd en toch begrijpelijk voor een leek de achtergrond van een gigantische wetenschap van fraude, op basis waarvan het Publiek wordt systematisch voorgelogen, en in het bijzonder de angst van de mensen wordt gespeeld om om enorme winsten te maken met het zeer giftige drugs.

Inhoud:

– Inleiding – Historisch overzicht – de bepaling en de Isolatie van een retro-virus – De zogenaamde “HIV-Test” Polymerase Chain Reaction (PCR) – correlatie en causatie – epidemiologie – Wat zieke en stervende mensen? De Lifestyle-hypothese – Als men niet cultiveren buitensporige levensstijl en gebruik geen drugs – Psychologische factoren – Afrika niet sterven van “AIDS” – Als dit allemaal waar is, waarom wordt dezelfde strategie nastreven? – Waarom zijn niet opgenomen zijn de feiten? – Staat-van-het “AIDS-onderzoek” – bron bewijs

Inleiding

We kennen allemaal de openbare Versie is: HIV wordt overgedragen via bloed en onbeschermde geslachtsgemeenschap. Het Virus verzwakt dan het immuun-systeem en veroorzaakt uiteindelijk tot het uitbreken van de zogenaamde opportunistische ziekten, de ziekte van “AIDS”. Vooral homoseksuele mannen en drugsverslaafden en mensen met veel wisselende seksuele partners, het niet gebruiken van condooms zijn in gevaar.

Deze informatie zal worden verkocht aan de bevolking voor vele jaren, systematisch in diverse media en reclame-campagnes, maar een waarheid als een koe. En zoals met alle informatie, die lang genoeg om zich te verspreiden in het Algemeen, het heeft ook geleid, in het geval van “HIV” en “AIDS”, die ze herkende als de waarheid en niet in twijfel worden getrokken.

Wie doet dit echter onvermijdelijk komen in een ton van informatie, die verschillen enorm van de openbare Versie. Deze informatie is beschikbaar voor de bevolking, hoewel in principe toegankelijk is voor u, echter, worden genegeerd door de Mainstream media en onderdrukt.

In mijn woorden, het is belangrijk voor mij zowel op het behalen van een duidelijke presentatie voor die lezers, die niet of slechts oppervlakkig behandeld met de kwestie nog, als medisch geschoolde lezers.

Ik ben er niet van overtuigd dat een medische opleiding nodig om te worden in staat om het onderwerp logisch begrijpen, maar omdat ik vind dat de achtergrond van de kwestie als erg belangrijk, ik denk dat het noodzakelijk is op bepaalde Punten in detail op de medische en wetenschappelijke basis.

door Lars Peter nieuwe Tarot

Geef een reactie