Breaking news: Wie controleert het zaad heeft de Macht over ons

Meldt u in alle beschikbare media over de achtergrond en de gevolgen als de zero-tolerantie is niet behouden wanneer het zaad en ook vragen dat ons zaad blijft schoon. Ze zijn ook consumenten die willen gezond eten. We zitten allemaal in dezelfde boot.

Lieve vrienden, het zaad is de basis voor een gezonde voeding en voedsel. Wie heeft de controle over het zaad, heeft de Macht over de mensen. Maar omdat de burgers van vandaag en van de verdediging, moet je de geheime weg en vervuilt het zaad met genetische manipulatie. De Voorzitter van de canadese zaad van veredeling en productie bedrijf (verkoop van Monsanto zaden) zei een paar maanden geleden:

Wereldwijd is er veel weerstand tegen verdere introductie van genetisch gemodificeerde planten, dat is de enige manier om bevorderen van de besmetting, dus de clandestiene Crossover,. Dan genetische manipulatie om zichzelf te verspreiden, en de mensen hebben geen keuze. Toen we de controle van de voedsel

Om de handhaving van deze, het is genoeg om te winnen van zittende mensen op belangrijke Plekken, voor zijn project. Voor de landbouw, de duitse boerenbond zal worden gevraagd op het deel van het beleid nog steeds. En vanaf daar is het alleen claims in te dienen, de industrie of de industriële landbouw en niet van de schepping in stand natuurlijke voedselproductie in de laatste tijd bijna. Je kijkt naar de redenen voor dit, dit is gemakkelijk te begrijpen. Bijna de gehele Agrarische sector, verdient het om, en niet in de landbouw, is dicht bij elkaar in de FNL (fördergemeinschaft duurzame landbouw, www.fnl.de). De doelstellingen gemakkelijker te dwingen, ze koos voor de President van de duitse boerenbond, ook uw Voorzitter. Het lidmaatschap van de DBV in de FNL zou niets mis mee. De Voorzitter van een organisatie of van een Vereniging, echter, is wettelijk altijd in haar eigen belangen op de Achtergrond, omdat hij verplicht is om de belangen te behartigen van alle leden aan de buitenkant. In het bovenstaande geval, de duitse Federale Vereniging van kwekers, of de genetische engineering bedrijven (allen lid van de FNL) wil de intrekking van zero tolerance, moet dus worden vertegenwoordigd door de Voorzitter van de belangen, zelfs als hij zou weigeren, misschien wel in persoon?!?

De zero-tolerantie is niet behouden wanneer het zaad is niet GGO ‘ s in de voeding te stoppen. Nu is het op het Geheel!!!

Volgende week vrijdag, de 18. In Maart, de Federale Raad zal besluiten over de aanvraag van sommige Federale Staten over de seed-regeling. Omdat veel politici niet reageren op zowel burger-initiatieven of handtekening collecties, we moeten naar een andere manier om onze gezonde voeding en voedsel. Hier, vertegenwoordigers van de Staten en de Ministers van landbouw beslissen. Aangezien het hier niet, maar om een beslissing, maar een Alles-of-Niets, vroeg alle politieke leiders, van lokaal tot de top. Het is de plicht op de belangrijke mensen om te communiceren met, om schoon zaad. Het excuus, “besluiten de op de top van de partij leiderschap” niet te nemen. Dan is uw partij gezicht tips om deze historische vergissing. “Voor impopulaire beslissingen, er waren altijd de anderen en voor de goede dingen die we doen alsof we hadden het zelf”. Doe niet alsof je het niet zou horen van de Bovenste. Ook zullen We slepen je als regionale politici verantwoordelijkheid.

Alle burgers een beroep op alle politieke leiders, van de bodem tot aan de top, verzocht tot het nemen van alle mogelijke maatregelen, de overblijfselen van de zero-tolerantie in zaad. Neem contact op met de politici in uw Regio in om voor hen op te bouwen tot de vereiste druk aan de top. Het is niet een kwestie van partijpolitiek, maar om ons gezond en vrij de toekomst en niet in de eerste plaats de belangen van de multinationals.

Verschillende organisaties hebben al aangekondigd om het stemgedrag van individuele politici en het Initiatief van de regionale politici zijn onder de microscoop en te publiceren in de volgende verkiezingen. Dit kan vervolgens worden gebruikt voor de ondersteuning van gewetensbezwaarden van deze oproep op de voet. Het is van cruciaal belang voor alle burgers.

Een intrekking van de zero-tolerantie in termen van zaad, leidt naar de immense hoeveelheid GGO onzuiverheden in het zaad van boeren en tuinders. Het is gepland, de eerste van alle, met 0,1% van genetisch gemodificeerde granen in het zaad. Dit zou betekenen dat per 1000 korrels, 1 genetisch gemodificeerde mag worden, en het zaad kan worden verkocht als “natuurlijk”. Helaas zijn er veel boeren die denken dat met de toelaatbare vervuiling heb je geen problemen meer als vorig jaar op de zaad-schandaal in de Maïs. Deze uitspraken zijn een duidelijk Bord aan de voorzijde van de hersenen. Op het zaad dat is misschien waar, misschien. Maar wat zijn de gevolgen? Verkocht kan worden, de oogst van het product – indien Ja, wat zijn de “levering”prijs? – wat is een verontreinigde bodem? – wat is de reactie van de dieren of het biogas bacteriën die deze vruchten? – Wat menselijke en dierlijke ziekten zijn de gevolgen? – bent u dan een gratis boer of alleen een licentiehouder? De gevolgen van dat wetenschappelijk bevestigd negatief te zijn!!! Wat betreft de intrekking van de nul-tolerantie voor de feed, het was zo. Nu, de eerste afleveringen zien. Van vermeende prijs voordelen voor een feed fatale bestaan problemen voor akkerbouwers, veehouders, maar ook processors, zuivelfabrieken, en marketeers. Meer daarover in de volgende post.

Het zou voor het zaad telers, heel eenvoudig, 0,1% GGO-en gemengde granen, om de besmetting. We moeten voldoen aan de in het mengvoeder sector van het mengen van een nauwkeurigheid van 0,01%, dat wil zeggen 10 Keer dunner. Vervolgens mengt GGO granen, de planten bloeien een beetje eerder dan de rest van de 99,9 % dat zal worden toegevoegd door het gewas hoger met genetisch gemodificeerde granen. De gevolgen in de voeding en de voortplanting van het zaad zou fataal zijn. Niemand kan deze vervuiling ooit ongedaan worden gemaakt. Op hetzelfde moment, de harmonisatie van het Amerikaanse en het Europese octrooi wordt voorbereid aan de rechterkant. Dan zouden we vroeger of later, American rechtsbetrekkingen en GGO-landbouw. Er is een genetisch gemodificeerde Plant is genoeg om het hele gebied is een licentie vereist! Zelfs de zaden zullen waarderen de fokker van de gevolgen. Goedgekeurd Genkörner in hun eigen lijnen dwingen je in de klauwen van Monsanto & co. om dit te doen, lees het artikel van Dr. Peter Hamel. Let wel, de toelaatbare GVOWert voor alle gewassen van toepassing zou zijn, en dus ook voor fruit, salade en bloemen. Per 1000 salade korrels worden dan 1 GGO-graan – misschien is de rat genen!?! Dus de burgers, de media, en zijn naam!!!!

Nogmaals en nogmaals, we zijn gemaakt om te geloven dat, met bepaalde intervallen tijdens de groei van de co-existentie mogelijk is. Nu het zaad fokkers is het niet nodig een drempel om het zaad omdat je precies kunt dit naar verluidt. Als een co-existentie mogelijk is, kan de fokker naar de zaad-gratis! Als het niet mogelijk is, moet u Gensaatgut onmiddellijk worden verboden, omdat de vrije propagatie kan niet meer stoppen. BIO is dan precies gedaan zoals in de gezonde productie van honing of een gezonde moestuin. Lees de Informatie “een leugen van de drempel”

Een zeer belangrijke film opmerking:

Momenteel is de nieuwe documentaire film van Bertram Verhaag, die ook in onze Film draait in de bioscopen:

Titel: “De gekochte waarheid – genetische manipulatie in het magnetisch veld van geld”

Video link: https://youtu.be/wQQbM605cJg

Het is de plicht van elke burger om te zien deze film. De Beierse TELEVISIE meldde afgelopen vrijdag in de zending van ONS LAND.

“We hebben alles onder controle – genetische manipulatie is zeker beheersbaar! – Veilig kernenergie is regelbaar …”

Deze standaard overzichten van het beleid en de economie hebben we vele jaren bekend. Met gruwelijke foto ‘ s, konden we niet zien in de laatste paar dagen dat alles is beheersbaar. Net zo weinig als er in het Atoom, het is ook in genetische manipulatie. Het enige verschil is dat de schade vermindert de Atom in de afgelopen decennia. In het geval van genetische manipulatie is het Vice versa. Als het eenmaal is toegepast, meer en meer, en nooit meer opgehaald. Laat ons niet onszelf voor de gek en blijven in de zero-tolerantie in zaad. Steekpenningen, de industrie overtreding – het letsel van de schepping!

Veel groeten Feilmeier Josef, de Internationale werkgroep feed NON-GGO www.feilmeier.info

P. S. ik vraag om Informatie, zoals de regionale politici ter ondersteuning van onze claim.

Documenten:

  • De leugen van de drempelwaarde
  • GGO drempels in de zaden en de gevolgen
  • Ggo ‘ s-drempels van de dood van de replica
  • Eilmedlung Feilmeier

Geef een reactie