Bruce Lipton: mind over genen

Een Film van de pionier van de epigenetica, Bruce Lipton: De mens als gevangene van zijn genetische erfenis?

De celbioloog gaat weg met het traditionele advies. Met levendige model foto ‘ s, hij is de woordvoerder van de onweerlegbare resultaten van de “nieuwe biologie: Onze manier van Denken en Gevoel zijn er, de impact in elke cel en bepalen ons leven. De perceptie van de omgeving die bepaalt onze genen. Geest en materie met elkaar overeen.

Wat een spirituele potentieel opent door deze ontdekking: Wij hebben de mogelijkheid om onszelf te genezen en onszelf bevrijden van het “lot van het Lijden van onze voorouders. We hebben de sleutel in handen voor het maken van een leven vol gezondheid, geluk en liefde!

Elke cel in ons lichaam voert de informatie van alle 50 biljoen “broers en zussen cellen in dat zij ofwel in de ontwikkeling of in de beveiliging! Hij beschrijft en verklaart de verschijnselen: het geheim van het leven, de energie velden, authist kinderen, bijvoorbeeld door een trauma, toxische stoffen en gedachten (= de geest) ziekte, waar perceptie vandaan komt, hoe het werkt, en wat maakt je, met de liefde als de grootste impuls aan de groei. Hij vertelde dat de meeste van de mensen in de Verenigde Staten volgde de verkeerde Medicatie, sterven op de 2. en 3. Plaats van hart-en vaatziekten en kanker. Hij bewijst dat je de Geest dan de huid, omdat het celmembraan is het brein van de cel, en mislukt, dus hangen de boeg voor de hand en Genezen.

Video link: https://youtu.be/yDCXMKMYE-Y

Literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie