De aangekochte waarheid – wetenschap in dienst van de industrie

Genetische manipulatie in het magnetisch veld van geld!

De Agro-chemicaliën-Multi Monsanto brengt het begin van de jaren ‘ 90, genetisch gemodificeerde planten op de markt voor Een agrarische Revolutie en de problemen van de wereld voedsel op te lossen.

Voor Anderen, deze planten betekenen onherstelbare vernietiging van de biologische diversiteit op deze planeet en moeten worden behandeld met stevig.

Hij, die de waarheid van vandaag? Wie bepaalt de resultaten van de studie? Wie bepaalt het beleid? Wie bepaalt de wet?

Video link: https://youtu.be/UPGV7e7pkF0

De inhoud van de film “gekocht waarheid”:

Twee van de toonaangevende moleculair biologen in Schotland en Californië, en publiceerde kritische bevindingen van hun onderzoek naar genetisch gemodificeerd voedsel (GM-Voedsel). Ze verloren hun baan en werden geruïneerd, bovendien, persoonlijk, door de verwijdering van de middelen voor onderzoek en vernietiging van hun wetenschappelijke reputatie.

De Film vertelt het verhaal van uw persoonlijke moed en je gevoel van verantwoordelijkheid naar het Publiek, en die verbruikt jaren van GM-Voedsel.

Verklaringen van wetenschappers bewijzen dat 95% van onderzoekers op het gebied van de genetische manipulatie van de industrie zal worden betaald. Slechts 5% van de onderzoekers onafhankelijk zijn. Het grote gevaar is voor de vrijheid van meningsuiting en democratie is duidelijk. De Publiek – kunnen we vertrouwen onze wetenschappers? [Bron: www.gekauftewahrheit.de]

Trailer van Gekochte waarheid – genetische manipulatie in het magnetisch veld van geld video link: https://youtu.be/lGVIgvXDgIM

Meer informatie www.gekauftewahrheit.de

Geef een reactie