De FDP wil verkopen Universitaire ziekenhuizen

De Voorzitter van de burgers ‘ Alliance e. V. Renate Hartwig waarschuwt voor de plannen van de FDP. Burgers hebben om terug te vechten door middel van burgerlijke ongehoorzaamheid – FDP plannen verkoop van de Universitaire ziekenhuizen!

De politieke situatie ondersteunt de snelle landing van de sprinkhanen in de gezondheidssector. Sneller en sneller, onze lokale ziekenhuizen zijn verkocht aan het ziekenhuis groepen. Achter gesloten deuren vertegenwoordigers van het volk, met corporaties, het onderhandelen te zwijgen over de processen eens op een status quo, en zorgen voor de mensen met een fait accompli. De woorden “vrijheid” en “burgerlijke rechten” worden verhuurd in politieke Toespraken van de FDP. In de realiteit van de gezondheidszorg, het lijkt erop dat deze twee belangrijke voorwaarden zou worden geherdefinieerd in:

Gratis voor de lancering door bedrijven!

irgit Homburger, MdB, FDP-voorzitter al op 5. Januari 2008 op het nationaal Congres van de FDP in de deelstaat Baden-Württemberg, de doelstellingen van de FDP, legt uit: “(..)Daarom blijven we in het jaar 2008, de privatisering van de Universitaire ziekenhuizen weer op de agenda zetten. (…) Een model kan worden van Hessen, de prachtige ervaring van de privatisering van de ziekenhuizen in Gießen en Marburg. (..)Bovendien, de privatisering van momenteel 9 centra voor de psychiatrie is meer voor ons op de Agenda (…)” Bij de 5. Januari 2010 Homburger nam massaal naar het nationale partijcongres van de FDP in deze doelstelling. Wij, vanuit ons Initiatief www.Patient-informiert-sich.de gesloten landelijk, als burgers, schouder aan schouder e. V. samen en terug te vechten tegen de geplande verkoop van onze gezondheidszorg. Laat het ons X een U dwaas. In het geval van een privatisering van de ziekenhuizen, de vrijheid van onderzoek en onderwijs op het spel.

Het gaat om geld, om Macht, om de Verkwisting van het publieke domein. Oppervlakkig het ook wel het op te Slaan! Zonder het maken van transparante waar miljarden bijdrage fondsen leid, is gezien de oplossing in de privatisering. De vier Universitaire klinieken Ulm/Heidelberg/Tübingen/Freiburg in BW in het vizier om te worden verkocht. De verkoop van de zes-NRW Universitaire ziekenhuizen zal worden besproken.

Pionier in NOORDRIJN-westfalen, de FDP, de Secretaris-Generaal Christian Lindner. De overheid, ook een CDU/FDP-coalitie als in het BW, heeft de verkoop in het oog. Zeker, een dergelijke beslissing zal pas gemaakt worden na de verkiezingen in mei 2010, en in vooraf van de mantel van de stilte gelegd! De gezondheidszorg en de winstmaximalisatie als een prioriteit. De mens en de geneeskunde valt door het Rooster! In mijn mening, in regeringskringen, heeft reeds een ontvangsthal dictatuur!

De Gouden teugels van de FDP tip leidt onze Universitaire ziekenhuizen, in de richting van bedrijven. Homburger genoemd dergelijke stap is belangrijk en liberaal. En hier, de FDP, en elke partij, alsook de vertegenwoordigers van het volk is er mis deze stap met je stem steun: aan De ene kant zijn we verkocht als een patiënt, en de andere is de onafhankelijke wetenschap zal geofferd worden, die moeten worden toegepast bij de Universitaire ziekenhuizen. Met haar eigen kwaliteitscriteria, de misstanden die zich voordoen op de korte of lange termijn in de patiëntenzorg worden geëgaliseerd, en als een positieve Benchmarking is verklaard. De mensen zullen het Motto “wij, de politici, door de keuze van de Besluitvorming autoriteit” met een fait accompli. Wat is de Motivatie om te solliciteren, een wijk vrederechter, een burgemeester, de districtsraden, voor het behoud van de regionale ziekenhuizen, wanneer het land verkocht zijn Universitaire klinieken en gerichte plundering van onze nationale welvaart is het rijden? Als een Patiënt in een ziekenhuis groep, ik ben overgeleverd aan de genade van het business model van de gezondheidszorg, de maximalisatie van de winst tot elke prijs. Prioriteit in het geval van een vennootschap met beperkte winsten voor de aandeelhouders! Na de verkoop van de Universitaire ziekenhuizen en ziekenhuizen voor medische zorg shit op centra als paddestoelen uit de grond. Onze ziekte is een commodity, het menselijke aan de mens project! Onze Artsen naar agenten voor de winst maximalisatie van vennootschappen, de MVZ ‘ s en fondsen. Wij zullen niet accepteren deze ontwikkeling en roepen de bevolking naar burgerlijke ongehoorzaamheid! Een mix die we ons ‘ NEE ‘ zeggen tegen het plunderen van ons Commons – dat is onze maatschappelijke plicht!

Voor meer info op onze website www.patient-informiert-sich.de

Renate Hartwig / Voorzitter van de burgers Alliance e. V.

Geef een reactie