De Genetische Manipulatie Maffia

Het samenspel van genetische manipulatie Lobby en politiek is zo smal, dat men kan worden in het ontrafelen van de Verbindingen, soms duizelig. Net genoemd werd in Amerika met Michael Taylor, een bekend Gen-Lobbyist in de controle-instantie van de FDA (Food and Drug Administration). Taylor was meerdere voor de agrarische groep Monsanto en wordt beschouwd als een genie van de industrie naar een vriendelijke en open biotechnologie beleid van de AMERIKAANSE regering en de Pogingen van de Afrikaanse landbouw, en de AMERIKAANSE landbouw chemische bedrijven en genetisch gemodificeerde planten van de marktleider, Monsanto.

De Draaideur

Dit is geen alleenstaand geval. Het constante heen-en-Weer tussen de bedrijven en de overheid is omschreven in Amerika, de term “draaideur” (draaideur): Schoppen mensen tussen hoog-schakelaar posities in de groepen naar de juiste posities in de regering, zodat de bedrijven de besturing van het nu, in feite, zelf – en je kunt nauwelijks uit elkaar houden, nu bij welk bedrijf en wat is de overheid. Op zoek naar de geschiedenis van de AMERIKAANSE Majoor-goedkeuringen, vindt u bijna altijd dat de tijd hadden om een voormalig werknemer van een Gen van de groep die heeft ingestemd met de toelating.

Maar in Duitsland ook, het ziet er veel anders: Hoewel 78 procent (Forsa-enquête, 19.5.2009) tegen de genetische manipulatie van voedsel is de stroom van miljoenen belastinggeld in de ontwikkeling van deze technologie, zijn bezet goedkeuring van autoriteiten en Technische hogescholen van genetische manipulatie die de advocaten en ondersteunt alle toepassingen van de duitse genetische engineering research) is een politiek en officieel. De reden: het is een ondoordringbare heerst urgentie gevoeld tussen genetische engineering bedrijven en hun inspecteur in.

Door onafhankelijke deskundigen, en pleit de consument

Als het gaat om de risico ‘ s van genetische manipulatie, is gebaseerd op de regering van onafhankelijke deskundigen – is de enige manier, ongeacht het zijn, helaas, vaak niet. Het Ministerie van genetische manipulatie bij het Federaal bureau voor de bescherming van de consument, onder leiding van de bekende genetische manipulatie lobbyisten, en de adviseurs van de regering bij nader inzien, vaak een nogal dubieuze verleden.

“Door een nauwe verwevenheid tussen de ambtenaren, wetenschappers, vertegenwoordigers van de industrie en lobby-organisaties in het beleid dreigt zelf te glijden uit de hand,” zei de agrarische deskundige van de Groenen, Ulrike Höfken, 2008 ter gelegenheid van de presentatie van de studie “control of samenwerking – Agro-genetische engineering en de rol van de overheid” van de auteurs Antje Lorch en Christoph.

De studie, te weten de mate van verwikkelingen, het zelf, de auteurs verrast. Door zijn werk voor Greenpeace auteur Christoph was Dan de sociale interactie van bedrijven en overheid, hoewel er van bewust, dat “de plaats, maar zodanig dat verraste zelfs mij,” zei hij tegen de taz.

Zelfs de burgers

Dus het is geen wonder dat veel mensen niet meer willen vertrouwen op de overheid, en een Handje te helpen door Gen-plant-scheuren velden en ravage. Burgerlijke ongehoorzaamheid – de persoonlijke, aanwijzende en openbare Overtreding, en het negeren van de wetten af te dwingen van de genetische manipulatie, steeds meer lijkt de enige adequate reactie op de massale bedreiging we zijn allemaal blootgesteld. Wie wil informeren in dit verband, Gendreck-weg.de informatie over het onderwerp “veld bevrijding”.

[Bron: sein.de]

Geef een reactie