De gezondheid van vrouwen: hormonen als een goudmijn voor de farmaceutische industrie

De moderne mens van de wieg tot het Kale, is een hormonaal product?

Een artikel van Dr. med. G. Smalle, specialist voor Algemene geneeskunde, natuurgeneeskunde, acupunctuur

Onlangs werd ik uitgenodigd voor een bijeenkomst van de gynaecologen. Er waren, echter, alleen Artsen. Organisator, een vrouw van de arts, die blijkbaar tot de conclusie gekomen dat het routinematig gebruik van Oestrogenen in de menopauze is niet geïndexeerd en de industrie lijkt te hebben gemanipuleerd om economische redenen, de wetenschappelijke studie jaarrekening.

Ik vroeg de ronde, hoe je je voelde nu, als vrouw, nadat u heeft voorgeschreven voor decennia, Oestrogenen hun Patienti. Ik hoopte dat je zou zeggen dat je boos en dat ze niet langer wilde worden, dus in goed vertrouwen, en industriële horen.

In plaats daarvan kwam: “hoe werden we verondersteld om te weten dat? We zijn te vertrouwen op studies”. Ze zei dat het zou arrogant zijn om te willen met de common sense van een getrainde arts op de weg. Hoe kon u, omdat (de geest) is meer betrouwbaar dan onderzoeken?

Maar we kijken niet op of dit mogelijk is en in de toekomst, zelfs dringend nodig, omdat het bewijs van hoeveel de medische wetenschap heeft verloren in de Details en het leven, niet meer huid relaties is in de meeste gevallen niet excessief is, is overweldigend. Maar dat is precies wat maakt ze zo extreem hulpeloos en gemanipuleerd.

De wetenschappelijke analytische benadering van het ontbreken van de aarde en de kosmos, van het Westen en het Oosten, van Zorba en Boeddha, en hun gebrek aan oriëntatie is een geschenk uit de hemel voor de farmaceutische bedrijven.

Het leven van een volk bestaat uit verschillende fasen van het leven en de overgang van fasen, die in het ideale geval, elke andere. Omdat in de overgang van fasen is ingeschakeld, deze keer zijn bijzonder gevoelig zijn voor storing. De laatste Fase niet is nageleefd, of er was een storing, maar die werden gemaskeerd, en dus niet opvallend, is het moeilijker het al moeilijk schakelen in de meer open, de schuld licht dan komt de nieuwe Fase.

Concreet: Twee cruciale fases in het leven van een vrouw zijn het begin en het einde van hun vruchtbaarheid. De eerste Fase van de verstoring van de puberteit – weten, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Slimme reclame-afdelingen van de farmaceutische industrie zou kunnen komen met het idee om te bellen naar de puberteit van moeilijkheden in een soortgelijke blunting logica als de menopauze als een Oestrogeen of testosteron-Inkomen-en vaatziekten. Of u kan ook duiden met dezelfde mis de tijd van vóór de puberteit als een oestrogeen-deficiëntie ziekte en de Baby ‘ s Oestrogenen toegediend. Zo stoer was gelukkig nog niemand.

Maar meer om de tweede Fase van de vrouw, de menopauze – de menopauze. De meeste van de 49. Jaar rond, dus in het midden van de levensduur van 16 jaar voor de pensionering (in de tussentijd misschien 17).

De ongeveer 35 jaar van de vrouwelijke vruchtbaarheid zijn het ritme van het begin tot het einde in maandelijkse cycli op een gestructureerde manier. Ze dienen om elke maand van de zwangerschap. Ze worden aangestuurd via boodschappers, of hormonen Oestrogenen, progestagenen, zo iets als de postbode, dus is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de brieven.

Aan het begin van de cyclus, het slijmvlies van de baarmoeder wordt voorbereid in een soort van Nest voor de Eicel, de eisprong is geactiveerd en het slijmvlies omgezet in een ware voedingsbodem. Geen bevruchting plaatsvindt, zal worden afgestoten weer. Van maand tot maand, tot de zwangerschap optreedt. Deze cycli trigger dus elke Keer dat extreme groei impuls via de Oestrogene – maar afgedekte op het goed functioneren van de beheersing van het lichaam is zeer waakzaam te zijn, zodat de groei niet kan verspreiden in de richting van kanker.

Bovendien, het lichaam leert elke Keer in de periode, een grondige verwijdering van dit explosieve cellulair materiaal. Daarbij, hij heeft zijn toevlucht tot een zeer riskante betekent: Hij kan in een gecontroleerde bloeding van het baarmoederslijmvlies abbluten. Al deze operaties zijn complex, en zelfs riskant, om het gevaar van het leven. Iedere vrouw weet hoe eenvoudig het is om in dit geval door de onregelmatige, te sterk om niet meer te bloeden gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Nu de vrouw is uitgebracht, dus ongeveer 49 jaar vanaf het moment van de reproductie. Er is ook de bijbehorende boodschappers zijn nu overbodig. Door hun afwezigheid, kan men niet spreken, maar als dit van de kant van de farmaceutische industrie is vertegenwoordigd, van “een stap in de pensioengerechtigde leeftijd” of “age”.

Rond de tijd van de risicovolle en explosieve hormoon mengsels, en de boodschappers hebben nu voor het verzenden van een andere boodschap – namelijk een ritme van het leven om te beginnen loopt meer constant en rustig is. Uw lagere niveaus van Oestrogeen in dit leven is een defect in de manier waarop het de leeftijd van de baby fase is dezelfde beetje.

Echter, wanneer het niveau van oestrogeen daalt, van een plotselinge verstoring, die eerder door de Oestrogene verduisterd en, derhalve, tot nu, kan geen klachten had veroorzaakt. Wat voor klachten van de menopauze zijn, bijvoorbeeld, de Belangrijkste? Opvliegers en stemmingswisselingen.

Eerste, laten we zien hoe de zogenaamd exacte wetenschap met de opvliegers omzeilt: Vanaf het midden van de vorige eeuw, het is niet in staat om te meten hormonen, maar ook synthetisch. En hier zijn de Achilles onthult de verzen van de hedendaagse wetenschap. Een Symptoom – opvliegers – is te verklaren door het feit dat de productie van een kleine biochemische molecuul nemen Oestrogeen. Als een test die u toegediend dit molecuul als een drug.

Bij veel patiënten, de opvliegers verdwijnen statistisch significant. Het bewijs is er. “Evidence-Based Medicine” wordt genoemd in deze dag en leeftijd, zoals de medische wetenschap, gebaseerd volg de Therapie. De wetenschap? Deze wetenschap is, schijnbaar, niet uit dat de daling van Oestrogeen fysiologisch is volkomen normaal.

Het betekent “hij die geneest is rechts” alleen – niemand kan genezen, Ja. Hier zijn slechts de symptomen worden geëlimineerd, en er is een groot verschil. De aandoening waarvan de symptomen van de menopauze, opvliegers schreeuwen nu, normaal, volgens de betekenis van een goede therapie, maar er wordt gewoon te Zwijgen.

En aangezien de hele tragedie is: De schreeuw om hulp niet juist geïnterpreteerd, maar een korte-hand, ongeacht de context gemakkelijk af te sluiten. Als een alarm klok. Omdat het is behandeld met een voorspelbaar gevaarlijke en niet adequate therapie – Oestrogeen – schijnbaar met succes.

Het zou niet hebben jaren of decennia van de studies die nodig zijn voor het detecteren van een risico op kanker. In een oprechte Poging om kennis, moet genoeg geweest zijn voor een arts, de medische Kennis van Onderzoek – medisch vooronderzoek, na vier semesters, om inzicht te krijgen in het risico. Zo eenvoudig is het concepten zijn en zo zeer.

De klachten met de hulp van de individuele therapieën, zoals Chinese kruiden therapie of homeopathie, is het bijna altijd heel bevredigend gemak. Niettemin, een overmatige hormoon therapie. Hoe is het zo gekomen?

De kortzichtigheid van onze wetenschappers heeft geworpen op de ladder, helaas, de hebzucht van de farmaceutische bedrijven, de gewenste lekkere hapjes in de vergrendelde keel. Een bijna fatale Duo in de Competitie met een gejaagd en bedreigde het voortbestaan van Artsen en patiënten die alleen een snelle oplossing voor het probleem.

Hier zijn we nu nodig van Artsen als een weerspannige individuen en niet als een met de hand dragen van een liefdevolle en meedogenloze Economie, anders zullen we ons van de “gender in dienst van de dwergen”, de Berthold Brecht Galileo Galilei, de wetenschapper in zijn sombere visie op de toekomst te verdorren.

Dus, wat is de rol van de Economie? Nu, een product, een markt heeft gezocht en gevonden. Plotseling, je kon produceren Oestrogeen en het is een onbetwist hoogtepunt van de apotheek. Onze huidige economische bewustzijn heeft genoemd reflex “nu moeten we ervoor zorgen dat het mes van de munt”.

Dus eerst de Klim handelingen zijn behandeld met maag-klachten en de dollars rolde. De reclame-afdelingen waren visionair, zag ze plotseling als de climacteric merken eigenlijk, maar de leeftijd. In het Algemeen time-lapse je gemist op dat alleen tot het moment van pensionering bij het begin van de 15 jaar vermist (of zelfs 17).

Maar omdat je kramten osteoporose met 80 en beloofde plotseling, “als we erin slagen om de oestrogeen afval in verband met deze, kunt u bewijzen we eerst in 30 jaar het tegendeel en tot dan, kunnen we de pomp van alle vrouwen boven de 50 – wat een markt – up aan het einde van een leven vol hormonen. Het brengt miljarden en miljarden euro ‘ s. Tot slot, het ding kan vliegen, als we onze schaapjes op het Droge hebben marketing mensen zelf.”

Zo werd en wordt gevoed met de vrouwen eenmaal correct is geplaatst met oude angsten. In vele tijdschriften zie je Advertenties met rolstoelen en weduwe bulten, enz. De vrouwen zijn gemaakt om te geloven dat ze fold up-to-dood-vrij leven en gelukkig en vrolijk te blijven. En dat zou dit het minste van wat u verschuldigd, vanaf nu, wees aardig voor de mensen, en bij de laatste viel in liefde plotseling bij jongere vrouwen, die zij zouden hebben vanwege de vandaag de dag zelf.

De media jubelieren op de vloed winnende Show brengen professoren te worden bedolven onder de gratis Patronen zodat u mooie en nieuwe studies. Vraagt u om te vervallen in een echt onderzoek-naar-ruis, omdat het doctoraal werk, publicaties, kolen, en de heerlijkheid, symposia van de industrie Praat weer betaald en symposia.

Onontgonnen op de route is de meest voor de hand liggende – blijft-namelijk, hoe gemakkelijker een verandering van de manier van leven voor de climacteric, de kritische Overgang, en de stoornissen die al zijn gemaakt, zag je al voor en onschadelijk te maken.

Maar wie moet dit Systeem in het belang van? De gynaecologen zijn gefascineerd waren uw patiënten meestal tussen de 15 en 49 jaar oud is, dus je verblijf bij hen nu voor het leven. Hormonen recept nodig en omwille van het risico op kanker control studies zijn door – wie kan de verleiding weerstaan?!

Een: mannen sterven vaker van een hartinfarct dan vrouwen vóór de menopauze, en dit feit heeft gestimuleerd, eerlijk, sommige onderzoekers komen tot de volgende conclusie: “Wat mannen en vrouwen van elkaar verschillen? Vrouwen produceren meer Oestrogenen, geven we ook de mannen, Oestrogenen en te zien als je minder hartaanvallen.”

En wat is er gebeurd? Mannen kregen in plaats van minder, meer hartaanvallen. De onderzoekers waren depressief en had een pauze. Totdat er iemand kwam met het idee om het eens te proberen met de vrouwen. De nauwe, namelijk na de menopauze, de hartaanval incidentie statistisch de mannen, en zie de statistieken waren, voor een tijd, in de zin van een vermindering van de incidentie van myocardinfarct interpreteren wat er is, natuurlijk, gemanipuleerd worden. Dus de Mar “Estrogens was ook beschermen tegen hart-aanval”.

De zogenaamde HAAR studie toonde aan dat het tegenovergestelde is het geval. Het risico onder Oestrogeen verhoogt in het geval van vrouwen, want wat is dat vrouwen vóór de Menopauze minder hartaanvallen dan mannen? Het feit dat je kunt ontgiften tot aan de Menopauze, de maandelijkse periode, en omdat dit “bliksemafleider” na de Menopauze ontbreekt, uw voordeel ten opzichte van de man.

Maar wie nu denkt dat het thema zou zijn om te zeggen zou zijn op de tafel, en de industrie, “OK, we zijn door, we voelen ons zo elegant”, heb je het mis in mijn mening. Ik durf de volgende weergave:

Binnenkort zult u de rollen om te draaien en zeggen het volgende: “borst-en baarmoederkanker veroorzaakt door Overtollige Oestrogeen. Dus waarom niet de vrouwen door middel van medicijnen vooraf in de Menopauze? Vervolgens zijn we op een evenement in te vullen kinderen van de Menopauze gewassen zal een stop op de korte termijn, ongedaan maken”.

U zal spreken van het gevaar van Oestrogenen en de empfängis fase van de vrouw als een Oestrogeen Overtollige ziekte. Sinds een lage dosis hormonen zijn, natuurlijk, vanwege de bescherming van het hart en de botten, als gevolg van een dergelijke medicatie is gestopt, de eigen productie van hormonen.

Voor meer artikelen van Dr. med. Smalle onder www.ratgeber-tcm.de

Boek tips

Geef een reactie