De helende kracht van licht en kleur en het effect van kunstlicht

Conventionele tl-buizen zal alleen maar over de helft van het zonnespectrum. Het belangrijkste onderdeel voor de gezondheid van het immuunsysteem, de UV-B en UV-A licht wordt volledig ontbreekt. Waar de golf lengte ontbreekt, is het molecuul zal niet worden gebouwd: fotosynthese onmogelijk voor de incidentie van kanker tot 3x hoger dan in het geval van full-spectrum licht met UV-B

“Kunstmatig licht kan leiden tot vermoeidheid van de ogen, Lidzittern, glazen, gedwongen, hoofdpijn, Algemene vermoeidheid, prikkelbaarheid, Angst, winter depressie, toegenomen verlangen naar Snoep, het ontbreken van de drive en de concentratie en motivatie disorders” (Simon, de zoon)

“Je kunt niet zitten aan een Bureau in een kunstmatig verlichte kantoor, en verwachten dat uw cholesterol is normaal” (Batmangheligj2 blz. 156)

“door UV-B, calcium, koolhydraten en fosfor-metabolisme in het lichaam wordt geregeld. Onder normale kunstlicht, calcium absorptie daalt met ongeveer een derde. Een van de belangrijkste oorzaken voor osteoporose” (Johannes Ott, blz. 10)

Prof. Dr. Hollwich was in staat om te bewijzen dat al meer dan 20 jaar klinisch die kunstmatig licht, de stress-hormonen geproduceerd worden, die kan worden gezien in het bloed beeld, maar van de industriële en arbeidsgeneeskunde is grotendeels genegeerd.

“Onderzoek bleek dat het verkeerde licht kan verlamde een Plant letterlijk” (Liberman blz. 75) pompoen zaden kiemen fluorescerend licht, bijvoorbeeld van fluor aan de volledige looptijd, maar idealiter met UV-licht. (Liberman, P. 83).

Flicker-licht om de verkoop van de hersenen! Omdat onze hersenen alleen de wijzigingen die het zenuwstelsel filters voor DC-signalen. Dat is, elke trilling puls genereert een Signaal in de visuele cortex worden verwerkt door de hersenen. Lees de kleine lettertjes in het licht van de dag is ok. In het geval van “neon light”, maar het is vanwege de Flimmerung permanent op de verkeerde lijn. De tl-lamp het trillen brengt de hersengolven.

Warm – wit tl-licht (roze) produceert een constante spanning, het vermogen om te leren en zich te concentreren zal worden verlaagd naar 60%. Daarnaast is de duur van de schadelijke straling, van het immuunsysteem, evenals de opbouw van hormonen en vitaminen door de fotosynthese. Een golf lengte van de afwezigheid van bepaalde moleculen kunnen niet worden vastgesteld. Daarom is het spectrum van het licht is volledig nodig.

In het geval van een gloeilamp licht, het UV-gedeelte ontbreekt

De afscherming tegen UV-licht kan leiden tot een ernstige verzwakking van het immuunsysteem van het lichaam” (Liberman blz. 179)

“Voor astmapatiënten zonlicht als medicijn” (Batmanghelidj2 blz. 154)

“De wereld gezondheid organisatie (who): “Het profylactisch gebruik van UV-straling heeft bewezen zeer effectief te zijn, vooral in het geval van werknemers in de industrie en de kinderen op school, waar het natuurlijke licht ontbreekt.” De WHO beveelt een full-spectrum van armaturen voor de scholen en de tl “TRUE – Lite” is toegelaten in 1983, zelfs van het Amerikaanse Ministerie van gezondheid als een kuur. (Simon, de zoon)

Hersenen expert, Johannes Hol (De nieuwe brain”): het zonlicht is een voedingsstof van de meest belangrijke Hersenen. (Simon, de zoon)

Studenten bewezen te worden onder het volledige spectrum van de verlichting zijn meer alert en moe op de perceptie taken langzamer. Leerlingen toonden onder kunstlicht in de Winter, stemmingswisselingen, gebrek aan energie, prikkelbaarheid, toenemende Angst en depressieve stemming. De motivatie voor het leren en de prestaties zijn over het algemeen verminderd. Met full-spectrum lampen, echter, een significante afname in depressieve symptomen in vergelijking met koud-witte licht van tl-lampen (zie W. Tithof, “De Effecten Van het Volledige Spectrum Licht Op de Student Depressie Als Een Factor in het Leren van Studenten, PhD thesis, Walden University, USA, 1998)” (Simon, de zoon)

Full-spectrum lampen zijn internationaal ook in Dierentuinen over de hele wereld. Alleen op deze manier kan het gevoelige krokodillen houden van hun lichaamstemperatuur en blijven kalm en rustig” (Simon, de zoon)

Dus om een succesvolle full-spectrum lampen in het water, de vogel-huis, de Dierentuin artis (Bronx New York), na de papegaaiduikers had verloren met de gebruikelijke kunstmatige licht van hun typische kleur en dekking gedrag. (Simon, de zoon)

Op 18-jarige black light lampen (UV) tot het plafond voor de gezondheid is uitzonderlijk goed, nooit griep opgetreden, niemand droeg een bril. De mensen waren heel blij, vriendelijk en efficiënt. (P. 159 John Ott)

“UV-licht (bijvoorbeeld de zon): – activeert Vitamine D-synthese (opname van calcium) – verlaagt de bloeddruk – verhoogt de cardiale output – verbetert de ECG/waarden in het bloed in het geval van atherosclerose – verlaagt het cholesterol – helpt met gewichtsverlies (stimuleert de schildklier) – is effectief tegen Psoriasis.” Liberman S. 182fff

Kip onder een full-spectrum licht, uit, gevonden, twee keer zo lang leven, zijn minder agressief, leggen meer eieren en bevat 25% minder cholesterol. Ook het vlees is gezonder als het vee niet zou vegeteren in de zon-gratis vleeskuikens fabrieken. (Liberman P. 86)

De ogen moeten alle lichte kleuren, om gezond te blijven. Recente bevindingen tonen aan dat, in geval van onvoldoende natuurlijke UV-zorg van het oog, het hormonale en chemische balans is verstoord en de huid overgevoelig is.

“In het geval van ziekte/uitputting van de stroom van kleuren wordt verminderd met de organen. Kleur kan veranderen elke functie van het lichaam.” (Liberman P. 167)

Een kuur moet overeenkomen met hun vibratie aan al onze symptomen. Zo absorberen/reflecteren lengtes, onze ogen selectief in bepaalde golf. Als u de behandeling nu met het deel van het spectrum dat wordt geblokkeerd in het geval van een ziekte, komt het lang niet gestimuleerd Sensor naar een nieuw leven en geblokkeerde energie vrij. (Liberman P. 224-230)

Ook de kleur van de pen en het papier is van invloed: U kunt de vloeistof te lezen, maakt minder fouten, beter begrijpen en krijgt een betere lange-termijn-geheugen, als de aantekeningen zijn gemaakt in de favoriete kleur/complementaire kleur. Hoe dan ook, kunt u lezen onder het blauwe licht beter en werken. Je kunt ook bijv. in het geval van problemen met het lezen van gekleurde, transparante film op de zijkant. (P. 134 Liberman)

Het geheel van de zuurstofbenutting wordt gestimuleerd met de trillingen van de kleuren: – rood/oranje regen-Vitamine-A-herstel. – gele kleur (flavonen) verbeteren van de vloei-eigenschappen van het bloed/de capillaire permeabiliteit, het stimuleren van de bloedsomloop, meer urine – groen (Chlorofyl Magnesium) tegen te gaan Acidose – rood, blauw, violet kleurpigmenten te verbeteren zuurstofbenutting, regenererend effect.” blz. 108f Binder

Monochroom duur van straling kunnen cellen vernietigen door resonantie. Roze giet, bijvoorbeeld adrenaline, het fungeert als een Overdosis van een stimulerend middel, en leidt tot permanente stress en uitputting. Mensen met een roze rode bril zijn lusteloos en prikkelbaar, de capaciteit voor het leren vermindert en het immuunsysteem in elkaar stort. In contrast, de Krioelende en de ruzies tussen leerlingen in full-spectrum verdwijnt in het licht, en de school zullen de cijfers worden beter. Rosa duur van de bestraling in muizen resulteerde in een Try, de staarten abfaulten en het haar viel uit. In de duur van het verblijf, gebruik spaties omdat de enige full-spectrum, nood-koud licht wit met wat zwart.

Een levensmiddel is het enige licht in vaste Vorm. Het meeste van het licht is in Groen en blauw-groene algen. Dierlijke producten/fast food betekent een verminderde voedingswaarde van licht, dood voedsel, met als gevolg dat het lichaam, de geest, en ziel, de honger, de lichaamsfuncties worden verstoord, en besmettelijke ziekten voorkomen. (Liberman blz. 205f) U kunt ook een zon elixir jezelf, door het bestralen van water met zonlicht en een Chromo – lens filters. Dit is het water dat het bevat de energie in de Filter elementen en de verschillende tinten van kleur verheven tot de macht van. Het is ook opgenomen bijzondere genezende krachten in het geval van aanhoudende klachten. (Babbit: “De Principes van Licht en Kleur”. Liberman blz. 96f)

Geciteerd Boeken:

Dr. Batmanghelidj: Welk boek is geciteerd door hem, ik weet het niet. Jacob Liberman: “De helende kracht van het licht. De invloed van licht op de Psyche en het lichaam.” Jacob Liberman: “natuurlijke gezondheid voor de ogen. Problemen met het gezichtsvermogen hoe op te lossen, verbetering van het gezichtsvermogen,” John Ott: het ‘ risico factor kunstmatig licht. Stress als gevolg van een onjuiste verlichting,” Barbara Simon, zoon van: http://www.balance-online.de/texte/110.htm ——–

“Een wijziging in de verlichting [in de klas] bijvoorbeeld, het bewijs van de verbetering van het gedrag, de participatie en de academische prestaties binnen een maand. Kinderen met een verstandelijke handicap en extreme hyperactiviteit om stil te zijn en hebben hun leren gedeeltelijk overwinnen van de problemen. Wijzig de kleuren wand, aan het versterken van deze resultaten zelfs nog meer verbazingwekkend. Bovendien, de ziekte tarief daalt met twee derde.” (Günter Haffelder: Leren voor het optimaliseren van het leren van aandoeningen voorkomen. In: “co’med” nee. 10/1998.) Zit. na: Het Goetheanum, No. 4, p. 20. Januari 2002.

Aanbevolen literatuur over het onderwerp:

Geef een reactie