De medische Maffia en kanker kartels: de Georganiseerde misdaad

Van Norbert Knobloch

De zinloze Verminking (chirurgie), Branden (straling) en Gif (Chemo-“therapie”), die cynisch gepresenteerd als “geneesmiddel,” gelegaliseerd foltering en gelegaliseerde moord onder het mom van “wetenschap” veilig te stellen en het maximaliseren van de miljarden winst van de krachtige wereldwijde farmaceutische industrie en haar criminele Lobby.

Echte, ware, echte `geneeskunde is geen wetenschap, maar een kunst, omdat het leven niet te berekenen: de mens is geen machine, de cel is niet een machine, en de DNS-server is niet een patch-paneel. Daarom is het een cruciale verschil, en diametrische oppositie tussen Artsen en niet-medische deskundigen (artsen, genezers, sjamanen, kruiden”heksen”, enz.).

De school van de ‘wetenschappelijke’ geneeskunde Systeem heeft de abgefeimte chutzpah om te zeggen agressief-smalle onbeschaamdheid en arrogante overmoed, je kon het genezen van ziektes. De waarheid, echter, is dat de School”artsen” in de werkelijkheid, alleen zelf-uitgevonden “ziekten”, waar u zijn gekomen met fictieve namen, en “symptomen” en “diagnose” eigen “criteria” zich, schijnbaar “genezen”, door niet-specifieke symptomen.

Dit is uitgevoerd met het gepatenteerde, dure, giftige medicijnen en dat is een monopolie, niet effectief, contra-productief ‘healing’ methoden. Het onderzoek en de ontwikkeling van deze “medicijnen” en “methodes” zijn betaald met belasting geld van het slachtoffer (de patiënt) zelf.

De wereldwijde farmaceutische industrie heeft nu de installatie van een Perpetuum Mobile, een Systeem dat zal leiden tot een permanente Winst, zonder dat u er iets aan te doen. Eenmaal begonnen, zal niet meer te stoppen en slechts één ding: dat permanent produceert geld, winst, Winst.

“Geneesmiddel” is ’s werelds grootste en meest Winst-bron (oorlogen en drugshandel zijn nog grote Winst bronnen, maar kost meer tijd), en de kanker”geneesmiddel” is veruit de grootste tak. Het is een minachting voor de wereld is oorlog, en tegen elke patiënt. Het doel van deze oorlog is om elke man, een zieke mensen die nooit mag worden weer gezond en zo lang mogelijk symptomatische met de gepatenteerde, dure “geneesmiddelen” en gemonopoliseerd methoden (zie boven) “behandeld” (kan worden misbruikt).

Daarom, behandelingen van kanker die kosten weinig of niets en zijn niet octrooieerbaar hebben niet de geringste politieke mogelijkheid om “goedkeuring”. Ze worden doodgezwegen, onderdrukt, belasterd (belachelijk) en in diskrediet (geloofwaardigheid), zijn voorstanders actief en agressief vochten tegen, strafbaar en geruïneerd, en niet zelden vermoord.

Miljoenen en miljoenen kankerpatiënten krijgt niet bewust, de nodige therapie en moet sterven, angst – out van de lage winst hebzucht. Deze door de staat gesanctioneerde massamoord.

Bewerking maakt metastase! Bestraling (radiotherapie) en medicatie (Chemo-therapie) te vernietigen gezonde cellen, het Immuunsysteem aantasten en het maken van kanker.

Radio-therapie en chemotherapie zijn de belangrijkste oorzaken voor de snelle toename in kanker-morbiditeit (kanker gevoeligheid), en van de kankersterfte (kanker sterfte)!

De conventionele, “wetenschappelijk aanvaard” behandeling methoden van de moderne School”geneesmiddel” 1. ineffectief en tevergeefs, zo onnodig, 2. toxisch (giftig), 3. immunosuppressieve (het Immuunsysteem onderdrukken, en de kracht van de weerstand verzwakken), en 4. kankerverwekkende of carcinogeen (kankerverwekkende) – dus contraproductief en een contra-indicatie!

Lees meer …

Geef een reactie