De melk van de moeder is uit – baby ‘ s moeten vlees!

Of de melk van de moeder is slecht, het vlees is beter? Wilt gevonden te hebben in de zogenaamde “deskundigen” met een studie. Baby ‘ s borstvoeding krijgen, moeten worden gevoed met het vlees.

De Universiteit van Bonn en van alle dingen, het Dortmund research Institute of child nutrition (FKE) om aan te kondigen een verarmd ijzer winkels en ijzer-deficiëntie anemie bij baby ‘ s gevoed moeten worden na de vierde maand, of-op de laatste na zes maanden, in aanvulling op vlees.

Zelfs de (voor mij niet op alle geliefde) DIE raadt borstvoeding voor baby ‘ s van zes maanden alleen, zo ALLEEN met de melk van de moeder. Volgens de bekijk gelukkig zijn de moeders van gezonde kinderen, het kan geen kwaad, als de moeders borstvoeding te geven van maximaal twee jaar of zelfs langer, uiteraard op voorwaarde dat het past voor de moeder en het kind zowel comfortabel voelen. De melk van de moeder is aan de Kleine het beste voedsel kan krijgen. Daarnaast is er een sterke moeder-kind binding, die wordt gestimuleerd door het geven van borstvoeding is essentieel voor een gezonde psychische ontwikkeling van het kind.

Over de ijzer: in het Algemeen, pasgeboren baby ‘ s hebben ijzervoorraad voldoende alleen al los voor maximaal vijf maanden. Daarnaast is de Baby de melk van de moeder opgenomen ijzer in het bijzonder goed. Het is geabsorbeerd tot 50%. Het ijzer uit andere voeding te halen is niet meer dan wordt geabsorbeerd tot 5%. Dus een tekort aan ijzer is in ieder geval in het eerste jaar van de baby geen Probleem! Dit werd ook bevestigd in de Gisela Janssen, senior arts op de Afdeling pediatrische Oncologie en Hematologie van het Universitair ziekenhuis van Düsseldorf.

Met andere woorden: Alleen baby ’s kunnen worden gespeend vroeg op, hebben een tekort aan ijzer en worden vaker ziek dan baby’ s borstvoeding krijgen meer (met uitzondering van de moeder is niet gezond, dat ondervoed is, of anorexia, etc. – maar dat is minder).

Echter, de industrie-paid “experts” weten het beter… of?

Kinderartsen en onderwijs van raadgevers, zijn vaak gericht volgens de gepubliceerde resultaten van de invloed van FKE Dortmund. Maar voeg dat: deze “vlees-voor-baby ‘s-studie” is de “onderzoeker” Mathilde Kersting is verantwoordelijk. Zij is lid van de Nationale borstvoeding Commissie. Een Commissie tot bevordering van Borstvoeding. Ik vraag me af, echter, hoe onafhankelijk is dat?

Hoe kan er moeders adviseren correct en onafhankelijk? De personen, op wiens advies vertrouwen in de goede trouw. Maar als moeder weet ze zich nogal op zichzelf:

Het eerste punt is dat Andere deskundigen (die niet betrokken waren in dit onderzoek) hebben genomen van de studie meer op de voet, en sommige gebreken in de uitvoering en de evaluatie van gevonden. Het is dus niet duidelijk uit dit onderzoek of de baby ‘ s zouden hebben waarden met een extra toevoer van vlees voor een betere Ijzer. Het is niet zo! Daarnaast zijn de waarden gemeten in het onderzoek niet aan te geven of een Baby heeft een ijzertekort of niet.

Dus, Onbetrouwbare gegevens met willekeurige uitspraken:. Als voor de industrie nodig zijn. Bedoel je in het geval van veel andere studies, de juiste zou verlopen?

Het tweede punt is dat Sommige wetenschappers en artsen en andere critici die klagen dat de FKE Dortmund was te veel van het voedsel industrie. We moeten ons ook afvragen WIE gefinancierde deze studie?

Dat was de Centrale Marketing-Gesellschaft der deutschen agrarwirtschaft (CMA). Weet je, de één zijn met de slogan: “vlees is een stuk van het leven-kracht”. HIPP en Nestlé levert de vlees-rijke glas.

Zo komen we dichter bij de oplossing: HIPP gemaakt met de vlees-rijke babyvoeding over het jaar, met een jaarlijkse omzet van ongeveer 94 miljoen euro, in Duitsland. Met ingang van 2006, maar deze daalde de omzet als gevolg van een EU-Richtlijn eiste een vermindering van de hoeveelheid vlees in de potjes babyvoeding met een paar procent. Als een resultaat, de FKE Dortmund is het voeren van actief onderzoek om te bepalen of het onderste deel van het vlees zou kunnen resulteren in het HIPP voedsel potten te ijzertekort bij baby ‘ s.

Het resultaat was:! Het lagere aandeel van vlees leidt tot een tekort aan ijzer.

Echter, deze “onderzoeker” Mathilde Kersting wilde vertegenwoordigen het hele ding zo dat baby ‘ s zouden meer vlees. Waarom heb je dat gedaan? Mag ik de vraag stellen, hoeveel geld heb je?

Weer een voorbeeld van dit is dat we niet kunnen vertrouwen studies net zo blind zijn, immers, die vandaag de dag nog steeds onafhankelijk en integer?

Andreas Fasel heeft geopenbaard aan de wereld de fout van dit onderzoek! (Link) wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor dit werk!

Gerelateerde Links: Borstvoeding-Blog – Interessante info voor u en uw Baby

Boek aanbeveling:

Geef een reactie