De verdere stijging van de ziektekostenpremies

De “grote hervorming van de gezondheidszorg” is, en door de achterdeur, de Rösler-kosten.

Met het nieuwe health care reform tot een verhoging van de bijdrage van de 14,9 15,5 procent van hun bruto-inkomen aan ons. Bovendien, de ziekenfondsen in-huis kan het bepalen van het bedrag van de bijdragen!

Voor ons, de werknemers, dat betekent dat een belasting van maximaal € 86 per maand. Iets verder dan dat wordt ondersteund door fiscale middelen, dus door ons. Dankzij de zogenaamde bijdrage assessment plafond, Verdi komen beter einde gelukkiger van, omdat het betalen met een maximum van 11 Euro per maand. Sociale compensatie? Geen spoor: De kleine verdieners, het raakt weer op het moeilijkste.

De burgers geluisterd de laatste tijd verhogen, vergroten, verhogen! Overal moet voortdurend worden betaald. Alles is duurder. Voedsel, elektriciteit, verzekeringen, GEZONDHEID, belastingen, vermeerderd met nieuwe, bijkomende belastingen, en alle soorten van bijdragen, en, en, en …

De biljoen bedragen voor de ‘redding’ van de banken en het “redden” van andere EU-landen mag niet onvermeld blijven. We duitse betaalmeester helpen maar wilt. Niet te vergeten de financiering van de hoge levensstandaard en luxe diensten voor onze onmenselijke, hardwerkende politici (want liegen is hard werken voor de hersenen, las ik dat de kwaliteit). Daarnaast zijn de kosten van de oorlog in Afghanistan, de wapens van de gaven (bijv., onderzeeërs) voor Israël voor de deur en gedwongen om oorlog met Iran. In de verhouding tussen het “niet zo belangrijk” alle andere miljarden voor elk van de zinloze investeringen (bv., lelijke kunst, gebouwen, onnodig weg is niet gebouwd, luxe kantoor voor politici, …) en zinloos onderzoek, zoals genomics (genen verantwoordelijk zijn voor ziekten! Genetische manipulatie in de landbouw vernietigt mens en natuur), het onderzoek naar kanker (Decennia van onderzoek en geen resultaten, maar alleen voor duurdere medicijnen en behandelmethoden die geen Voordelen voor de gezondheid – in plaats van meer kwaad dan goed!!!), AIDS research (AIDS is een leugen!), enz…

Betaal voor alles wat de burgers betalen voor alles wat WE doen. Omdat je geblazen, onze Billiönchen. Aan de andere kant, het stijgend aantal werklozen, 1-Euro-Jobber, Hartz4 ontvanger, het leven niet waardig minimumloon voor arbeiders, arme gepensioneerden, bedelaars, daklozen …

Merkel: “We leven boven onze middelen” Wat zeg je dat? Het eerste ding om gedachten voor mij was het iets kwam dus in dit type:

%image_alt%

En dus laat ik alleen wat velen van ons denken dat al voor een lange tijd, maar tot nu toe, helaas, nog steeds te weinig.

Hoe lang kan dit gaan? De burgers verregaand worden opgelicht, Zwart-Geel maakt de mensen bloeden, totdat het hele Systeem wordt verplaatst naar de muur. Te lang dit zal van nu. U zal worden ongeduldig.

Maar sorry, ik dwaal af. We blijven met onze duitse systeem van de gezondheid: Onze gezondheidszorg kunnen veroorloven geen gezondheid. Van ons beleid de doelstelling van concurrentie in de gezondheid van de economie kan alleen gemaakt worden met de ziekte op te Lopen. De promotie en het onderhoud van de ziekte. Alleen dit brengt geld en niets anders. Het is te gek. Het is een vicieuze cirkel. Wij betalen altijd meer, en nog meer voor een op Leugens en bedrog gevestigd in een ziek Systeem dat mensen aan het brak zijn gezondheid verwoest, en de farmaceutische industrie is blij een jaar op een stijgende verkoop. Je zou kunnen komen tot de ondemocratische idee dat er iets opzettelijk verkeerd?!

sinnund onzin – gedachten over de politiek van onze dagen: Een stijging in de Algemene bijdrage van 14,9% naar 15,5% van het bruto inkomen, de mensen met lagere-en middeninkomens alleen al is moeilijker dan de mensen met een hoog inkomen. Ze zijn eindelijk beschermd door de bijdrage van het plafond. Het extra deel van de extra bijdragen die zijn toegestaan voor het verzamelen van de verzekering van de gezondheid, het betekent aan de ene kant, het definitieve afscheid van de gezamenlijke financiering van de gezondheidszorg. Aan de andere kant betekent dit ook dat – het is precies omwille van deze extra bijdrage bedraagt een percentage ten laste van de winst – en dan Vooral de lagere inkomens worden getroffen slecht. Want zelfs het vijgenblad van de fiscale helpen compensatie gefinancierde Sociale niets.

Extra betalingen, zoals de praktijk vergoeding, eigen risico ‘ s voor de medicijnen en de “speciale” behandelingen voeren WIJ natuurlijk en veilig blijven stijgen.

De uitputting van de verzorgingsstaat blijft en de FDP is de farmaceutische industrie, weer een aangename service, omdat de noodzaak om de angst voor verlies van hun omzet.

Wat was het motto van de lobbyisten, de partij voor de Rijken, van de FDP: “Meer netto bruto”? – Alleen voor wie? “Je armoede, afkeer van ons!” is de waarheid.

%image_alt%

PDF-document van de klein-klein-Verlag: de gezondheid, de kosten te verlagen, in plaats van meer salaris

Geef een reactie