De Vlees-Lie

De klimaat-lie gaat… terwijl de mensheid “Monsanto” wordt gesubsidieerd door de consumptie van vlees! China, India en andere “onderontwikkelde” landen maken een inhaalslag op het gebied van “Schnitzel en Burger consumptie.” Dat is de reden waarom de kassa ‘ s rinkelen voor Monsanto.

Voor jaren in Zuid-Amerika, dagelijks gigantische hoeveelheden regen bos zijn gekapt, maar niet om te verkopen van het tropische hout, omdat het moeilijk is om zich te vestigen, na geïndoctrineerd de mensen (in dit geval, door de manier, begrijpelijk) morele overwegingen, nee, het gaat over de schepping van graaslanden voor de exponentieel toenemende mondiale consumptie van vlees. Je verbrandt, dan is dit een eeuwen-oud hout, als het vindt geen koper.

China, India en andere “onderontwikkelde” landen in termen van “Schnitzel en Burger verbruik” te krijgen solide, om dat te realiseren, ook hier, tot slot, de rijst en groenten kan nooit in de plaats van een moderne BIG MAC. De toename van obesitas en urinezuur ziekten in het verre Oosten van Grootstedelijke gebieden, moet men ook beoordelen als “positief”, omdat, immers, u kunt het genereren van alleen, het is nog steeds een heleboel van de economische groei, wanneer verwacht wordt alleen de bijbehorende omzet van farmaceutische producten…

Ik heb vaak beschreven, dat je moet voeden met een veelvoud van het graan, een fractie van het vlees te “oogsten”.

Een derde van de wereldwijde graanoogst verloren, alleen, het voederen van de dieren (waar de “geproduceerd” vlees is reeds meegewogen in), die vervolgens worden gebruikt als voedsel. Honger in de wereld zouden kunnen worden geëlimineerd met een klap, als de mensen werden via deze verbinding als een morele beslissing, en vegetarisch leven.

In de plaats, maar veel mensen willen niet aanvaarden van dit probleem (het smaakt zo goed) en zijn wanhopig op zoek naar argumenten Tegen, maar er is geen(!), afgezien van de Propaganda van de vlees-industrie. De verklaringen die mensen nodig hebben om evenwichtig dieet van vlees, zijn al lang ontkracht als onwaar.

In het nieuws horen we dat de wereld is gegroeid enorme honger, en je geen idee hoe grip te krijgen op het Probleem. Een “oplossing” is om te proberen te optimaliseren door genetisch gemodificeerd graan, de oogst, opbrengst, resulterend in een verdere relatie kan worden afgeleid:

Vlees-consumenten in de ondersteuning van de (verzonden) aan de groep, “Monsanto”!

Lees meer op mmnews.de!

Geef een reactie