De Zwangsimpfer in Bautzen, Karl Krafeld van de kleine acties-de kleine beweging

Nieuwsbrief | de-kleine-uitgever | 27.02.2011

U zult u herinneren dat de gedwongen vaccinatie in Bautzen, als door de Bautzner autoriteiten en rechters, de ouders, de voogdij van haar kind werd ontnomen, want dit kan uw kind niet te vaccineren.

De ouders wilden pre-vaccinatie bewijs van de arts die de vaccinatie heeft een wetenschappelijk bewezen Voordeel dat zwaarder weegt dan ook volgens het vaccin schade risico. In weerwil van de verplichting tot het verstrekken van uitgebreid onderwijs, leverde geen bewijs voor het nut van de vaccinatie, maar de arts zich tot de jeugdzorg office, familie rechters officer, van de volledig overgebracht illegale hechtenis de jeugdzorg office, die dan uitgegeven zei tegen de dokter, en de toestemming voor de vaccinatie – en niet slechts een Keer.

Zo werd het kind gevaccineerd tegen de wil van de ouders, hoewel de wetgever in de wet heeft iemand legitimiteit van dergelijk gedrag. De autoriteiten en rechters niet de zorg in Bautzen. Integendeel, ze beschuldigen iedereen die aandringt op het wettelijk vastgelegde gedragsregels in deze zaak, en bewijzen van hun intentie om de wet te overtreden.

Stefan Lanka en Karl Krafeld tussenbeide kwam in de zaak, want het is niet belangrijk dat burgers het tolereren van het actief, indien de staat van de achtste knecht, van de wet, te missen. Vooral als de Wet, indien genegeerd, kan leiden tot schade aan de gezondheid van burgers of zelfs veroorzaakt.

Na de Bautzner justitie met spoed naar Stefan Lanka, beschuldigt Bautzen nu Karl Krafeld, omdat de inbreukmakende staat, voel je de ambtenaren in Saksen (district administrator Michael Harig) aan, als niemand het je vraagt, dat je moet gehoorzamen aan de wet, en geeft u aan dat u bestraft kan worden voor schendingen van de wet.

Het kan alleen het gevolg zijn van dwang (§ 240 wetboek van strafrecht) de verdachte, als de dwang worden beschouwd als een verwerpelijk en niet onrechtmatig is. Waar het onwettig of verwerpelijk, iemand op te roepen om zich te houden aan de wetten? Waar het onwettig of verwerpelijk, als iemand verwijst nog naar het feit dat er een wet die kunnen worden genomen tegen deze onrechtmatig gedrag?

De partijen Bautzner Zwangsimpfer zal zich bedreigd voelen, als je hen vertelde dat de wet en de wettelijke strafrechtelijke aansprakelijkheid van hun acties, en je voelt je verplicht, als je verteld dat je je dient te gedragen in overeenstemming met de wet.

Nu, district administrator Michael Harig heeft een klacht ingediend, en het is tot op 09. Maart 2011 zal worden aangepakt in Bautzen, Karl Krafeld door dezelfde rechter (Dr Hertle), die ook gericht tegen Stefan Lanka en de bias is schreeuwen, bijna tot aan de hemel, omdat hij weigerde al in het proces tegen Stefan Lanka, om te bepalen wat gedaan Districtcommissaris Harig, Stefan dan als gevolg van een door de rechtbank slechts één zijde behandeld situatie, veroordelen (terwijl de President van de rechtbank (rechter Gatz), die in hetzelfde gebouw, tijdens de procedure, zat in het publiek, en met de hand tekenen Dr. Hertle een kans gaf en voor dat we het niet kunnen bewijzen dat, maar Stefan was in staat om het te bekijken vanuit het dock, evenals enkele van de toeschouwers zaten in het publiek verder terug, en ons het spektakel bevestigd).

Voor de kleine-kleine beweging van je Christoph Hannemann’

Geef een reactie