Dokter Ron Paul over de mexicaanse griep

Hier, een bevoegde Persoon aan het praten is over de mexicaanse griep, want hij is een arts en politicus, voormalig presidentieel kandidaat Dr. Ron Paul.

Hij zegt, reeds in 1976 in zijn eerste jaar als Congreslid in Washington, waren er griep paniek te wijten aan de uitbraak van het varken, zoals ik al heb gemeld hier. Honderden soldaten op de militaire basis Fort Dix, meestal rekruten werden besmet. President Gerald Ford beval een onmiddellijke landelijke vaccinatiecampagne in die tijd. Meer dan 40 miljoen Amerikanen waren dan geipft. Maar het programma werd gestopt na 500 gevallen van het Guillain-Barré syndroom draaide als een side-effect, een verlammende zenuw-ziekte, die is gebaseerd op een vernietiging van het immuunsysteem. 30 mensen overleden als direct effect van de vaccinatie.

Reeds in die tijd, Dr. Ron Paul heeft gestemd tegen een grote vaccin actie en de bijwerkingen gewaarschuwd, wat hij nu aan het doen. Hij zegt wat er nu gebeurt op hysterie is volledig überissen en, uiteraard, een andere reden voor de “Big Government” uit te oefenen controle. Hij vindt het absurd dat nu ook het Ministerie van homeland security (Binnenlandse Veiligheid of de Gestapo van de verenigde staten) neemt de leiding op een gezondheidsprobleem.

Hij zegt, op dat moment, alleen een man van de mexicaanse griep is overleden, maar veel van de vaccinatie. Paniek 1976, wordt nu herhaald, gedreven door de AMERIKAANSE regering en de media, maar het is volledig ongegrond. Het is zo gedaan als Amerika is aangevallen door atoombommen. Om aan te tonen dat de Situatie in relatie tot die van vorig jaar, moesten de Verenigde Staten 13’000 gevallen van Turberkulose, een zeer gevaarlijke ziekte, en, in 2006, gedood 644 mensen, maar dat is de reden waarom er geen grote ophef werd gemaakt.

Hij dringt er bij het Amerikaanse volk kalm te blijven, want er is geen reden voor paniek. Dr. Paul waarschuwt dat de economie en de regering van de Situatie profiteren en hysterie in uw voordeel om in staat te zijn om meer controle over het volk uit te oefenen en maken het tot een bedrijf.

Video link: https://youtu.be/TB5-Y08qbjo

Container met de mexicaanse virus ontploft in de Intercity

In een trein wagon, een container met een zogenaamd ongevaarlijke variant van de mexicaanse griep barsten op maandag avond in Freiburg (Zwitserland)-Virus. De autoriteiten ontketende een uitgebreide Beveiliging systeem.

Het incident is vergelijkbaar met het scenario van een ramp film, en is ontstaan na de presentatie van het Vaud kanton politie, als volgt: Een technicus van het National center for Influenza in Genève Zürich reisde naar acht flesjes te verzamelen, vijf van die van de mexicaanse griep virus. De virussen werden vastgesteld in opdracht van de Federale bureau voor de gezondheid (BAG) voor het centrum van Genève voor het ontwikkelen van een Test voor het opsporen van de mexicaanse griep.

De flesjes werden bevestigd in een driedubbele verpakking hermetisch afgesloten en gekoeld met droog ijs. Het droogijs was Verpakt onvoldoende. Tijdens de treinreis op de Intercity 730 St. Gallen – Genève, een reliëf gevormd door ontsnappend Gas in het binnenste van de container.

Om 18.39 UUR, toen de trein naderde het station van Freiburg, er was een deflagratie. Een Zugspassagierin lijden kleine verwondingen en werd opgevangen in Freiburg-medische. De technici ontmoet in de trein de eerste stappen om de gebroken delen van het schip te verzamelen en te informeren over het trainen van de bemanning.

(… klik hier om meer te lezen.)

Reactie van Freeman: nou mensen, zoals u ziet, is alles in het handvat, de autoriteiten doen hun Best om ons te beschermen. Ja Is geen kwestie als door middel van de maatregelen, meer kwaad gedaan dan Goed, en ons beperkingen in bloei staan, maar alleen voor ons Welzijn en onze veiligheid. Iedereen die gelooft dat dit varken is gemaakt van griep met de bedoeling om ons vóór de echte crisis is af te leiden, is volledig paranoïde en gelooft in de tooth fairy.

Bron: http://www.alles-schallundrauch.blogspot.com/

Geef een reactie