Drugs in Duitsland is twee keer zo duur als in andere landen

De farmaceutische industrie is die de prijzen in Duitsland met overmatig Drugs.

Volgens de drug recept Rapport 2010 (AVR) drugs in Duitsland met 50 tot 100 procent duurder dan in andere landen van Europa. Trend blijft stijgen, de kosten nemen elk jaar (als de kosten van de vaccinaties is niet opgenomen in de berekening – denk maar soms de gigantische uitgaven voor de zinloze mexicaanse griep vaccin!). De kosten in 2008 gestegen met 5,3 procent, en in 2009 weer tot 4,8 procent.

In 2009, het ziekenhuis stegen de kosten met bijna 7 procent. Medische behandelingen ook een stijging van meer dan 7 procent.

De stijging van de kosten en het verhogen van de jaar-op-jaar. Maar wat gebeurt er met de mensen is gezondheid? Heb je opende de ogen? De gezondheid van de burgers omkomen. Beschavingsziekten, zoals kanker, hart-en vaatziekten, Diabetes, Alzheimer, enz. blijven stijgen. Waar is de “rechtvaardiging” voor de besteding van de groei? Mensen worden gezonder, je zou kunnen vertegenwoordigen Ja de een of andere manier, maar waar is de medische “vooruitgang”? Het. Het is er nooit!

Het Rapport zegt dat de prijzen voor medicijnen, zoals, bijvoorbeeld, in Zweden, bespaart de zorgverzekeraars elk jaar meer dan 9,5 miljard euro aan kosten! De farmaceutische industrie heeft natuurlijk een sterke interesse in drug prijzen in Duitsland bleef zo hoog mogelijk is; en als we zien dat onze waarden lobbyisten in het beleid in overeenstemming met deze ideeën van hun donoren.

Andere EU-landen dat het reguleren van de drug van de prijzen door de internationale vergelijking. In Duitsland, dan kunt u stoom afblazen in de farmaceutische industrie. U kunt bepalen, in overeenstemming met de Beginselen van de “vrije markt economie”, hun prijzen op een octrooi worden beschermd drugs.

Gerelateerde Links: Prof. dr. Ulrich Schwabe (co-auteur van de AVR): drug-uitgaven blijven stijgen (PDF)

De AVR-op de hoogte, sinds 1985 regelmatig over nieuws en trends op het duitse farmaceutische markt. Elk jaar worden geëvalueerd 740 miljoen recepten voor medicijnen van meer dan 138.000 mensen Artsen. Het document wordt gemeten zoveel gewicht dat al farmaceutische bedrijven, de rechter ging weg tegen.

Geef een reactie