Echografie is Meer een vloek dan een zegen?

Een artikel van Alexander Doroshkevich van de Methodologische technology centre “Drevo Roda”, Moskou, vertaald door Tatjana Bulkuta, herzien door Susan Erk.

Vandaag prenatale echografie examens onmisbaar.

Onder de moeders-to-be, en medische professionals, te verspreiden, in de mening dat echografie heeft geen bijwerkingen. Integendeel, echografie is essentieel en zeer noodzakelijk voor het welzijn van het ongeboren kind.

Echter, studies hebben aangetoond dat het kan komen door middel van ultrasoon onderzoek van ontwikkelingsstoornissen van de hersenen van het kind.

De krant “The times” gemeld dat de wetenschappers van de Yale Universiteit in de Verenigde Staten was in staat het bewijs te leveren dat de ultrasone golven hebben een negatief effect op het kind, vooral in de zenuwcellen.

De neuro-bioloog, Pasco Rakic en zijn Team hebben onderzocht een groep muizen in de laatste drie dagen van de zwangerschap met echografie. Een standaard werd gebruikt, die is toegepast voor het onderzoek bij de mens. Na de muizen werden geboren, de wetenschappers op basis van bepaalde neuronen, die normaal gesproken binnen drie dagen na de geboorte in een bepaalde richting in de hersenen.

Tijdens het onderzoek is er geen zichtbare of merkbare veranderingen werden voor het eerst. Zij maakten echter, in het geval van de muizen, die waren 30 minuten of langer met de ultrasoon onderzocht, een verontrustende ontdekking: De E16 neuronen hebben niet verplaatst naar de vooraf bepaalde positie. Deze neuronen hebben verloren letterlijk.

Normaal gesproken, deze neuronen in de hersenschors. “De para’ s zich in de diepere lagen van de grijze stof en zelfs in de witte stof! Het nummer van de geschiedenis cellen gecorreleerd met de duur van de ultrasone actie. Dat is, hoe langer de De geduurd, E16 neuronen waren in de diepere witte stof. De E16 neuronen in de witte stof toonde geen specifieke chemische kenmerken. Ze kon het niet vervullen van hun functies, zoals in het geval van een correct geplaatst neuronen.

Tijdens het echo-onderzoek, het geluid, zullen worden verzonden naar de golven met een zeer hoge frequentie (Megahertz), die worden weerspiegeld in de verschillende structuren in het lichaam in verschillende mate. De verschillende reflecties zijn dan de tinten van grijs als het beeld op de Monitor zichtbaar is.

Veel vrouwen hebben gemerkt dat uw kind is intens als gevolg van de toegenomen mutaties tijdens een echo-onderzoek. Vermoedelijk zal het kind voelt dat het negatieve effect en probeerde om zich te beschermen.

Het onderzoeken van de golf geneticus Dr. P. P. Gariaev

Echografie kan schadelijk zijn voor de genetische apparaat. Deze Overtuiging, de Moskou wetenschappers onder de richting van de as geneticus Dr. P. P. Gariaev. Dr. P. P. Gariaev is een lid van de russische Academie van Wetenschappen.

Dr. Gariaev:

“De Artsen niet begrijpen wat je doet. Zij handelen over de genetische Code. We kunnen ons niet voorstellen vandaag, wat zijn de gevolgen van deze mensen zal hebben om te experimenteren.”

A. A. Berezin, een wetenschapper op het gebied van wiskunde en natuurkunde, en Dr. P. P. Gariaev werk op het “innerlijke heiligdom van de levende materie”. Wordt er bedoeld met de wave-genoom bepaalt de ontwikkeling van het organisme. De natuur beschermt het genoom zorgvuldig door voordat effecten, zodat de overerfbare programma ‘ s voor de nieuwe generaties blijven beschermd.

Het is bekend dat het DNA is het versturen van de verschillende signalen. Dit is een ware Symfonie van het leven. Met deze “melodie” zijn alle soorten weefsels, organen en systemen in staat zal zijn om zich te ontwikkelen volgens het Plan van het DNA.

Op het moment, is het mogelijk dat het spectrum van de akoestische oscillaties. Deze trillingen zijn zo zwak dat ze alleen met behulp van zeer gevoelige apparaten, meetbare en duidelijk. De fotonen (licht-dragers) helpen onderscheid te maken tussen de individuele tonen, quasi-leven-geluiden van de Chaos. Een Helium-Neon laser is gericht op de trillende DNA-moleculen, van hen worden weerspiegeld en het licht wordt verspreid. Dit spectrum van het licht wordt vervolgens opgenomen door een zeer gevoelig apparaat. Dit meetsysteem wordt genoemd foton correlatie spectroscopie.

Dr. Gariaev en Berezin hebben behandeld cel-DNA in een waterige oplossing met echografie. Voorafgaand aan de ultrasone behandeling, de DNA-moleculen van de tonen die worden geproduceerd in een breed scala in de Hertz bereik. Na de, de moleculen die alleen een geluid met een bepaalde kracht met een vaste frequentie van 10 Hertz. De moleculen is letterlijk geschokt. Deze toon werd gehandhaafd gedurende enkele weken van de DNA-moleculen. De oscillatie-amplitude is niet verminderd.

Figuurlijk: De Symfonie van het leven is vervangen door een hoge pieptoon geluid aan / uit door een gekrijs. De moleculen hebben te lijden onder een zeer sterke schokken, en het duurde een lange tijd om te herstellen.

Dr. Gariaev uitgelegd dat het mogelijk is te vergelijken met het werk van het DNA met een hoge snelheid van de Computer kunt u direct bieden een enorme hoeveelheid oplossingen. Nu deze Computer is geslagen met een voorhamer. Wat gebeurt er? De Computer zal nog steeds werken, maar slechts in zeer beperkte mate. Op alle vragen het geeft altijd hetzelfde antwoord.

Iets dergelijks gebeurde met de golf genoom, als het kwam met ultrasone in contact. De wave-achtige Matrix zo drastisch te veranderen, dat als gevolg, slechts één frequentie is gebleven.

De wetenschappers waren voor de volgende dag een nieuwe oplossing. Dit was bevroren. De volgende dag, deze “unbeschallte” oplossing is onderzocht met de hulp van de spectrometer. De resultaten waren geweldig. De intacte DNA-oplossing zich gedroeg alsof ze had ontvangen van een ultrasound-behandeling!

Ten eerste, de wetenschappers vermoeden dat dit effect te wijten is aan het Vriespunt. Daarom referentie-DNA werden gecontroleerd met de voorbereidingen. De resultaten toonden aan dat ontdooid DNA-moleculen uitzenden, is nog steeds een breed scala van tinten. Het meest opvallende resultaat was het volgende:

De DNA-oplossing werd onderzocht met dezelfde spectrometer, toonde dezelfde afwijkingen als “ondersteund” preparaten, wanneer geplaatst in dezelfde locatie van de spectrometer, de test oplossing van de vorige dag. Schreeuwen de DNA-oplossing opeens begon het te””, alsof ook zij werd behandeld met ultrageluid.

Na talrijke Tests, wetenschappers kwamen tot een verrassende conclusie: echografie leidt tot een sterke schok. De DNA-moleculen zijn gebruikt voor een lange tijd om te herstellen.

Als een resultaat, een golf van pijn en angst-Phantom was dat van de plaats gemanifesteerd, bij deze, voor de DNA-moleculen, zoals een verschrikkelijke gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Onder invloed van de phantom die nu in de plaats van de spectrometer, ervaren, de nieuw-onderzocht de DNA-moleculen van een soortgelijke schok en “schreeuwde in horror.”

De studies toonden aan dat tijdens de ultrasone actie, de dubbele helix breekt, want het is een sterke warmte op deze moleculen. Ook kon worden aangetoond dat een “spook”/ het veld gemaakt, de latere gezonde DNA kan beïnvloeden, zoals de warmte-en echografie.

Iets soortgelijks gebeurt er wanneer iemand is geamputeerd, een Arm of een been. Hoewel het lichaam ontbreekt er een onderdeel, je kunt het voelen en in pijn en mogelijk zelfs. Dr. Gariaev is ervan overtuigd dat het de Phantom effect kan ook voorkomen in tumoren. Vaak een nieuwe Tumor zich ontwikkelt op de plaats waar een Tumor werd verwijderd. Vanwege de verwijdering van de tumor, de specifieke golf blijft de matrix. Deze is in staat om een nieuwe kolonie van kwaadaardige cellen.

De wetenschappers zijn van mening dat in het geval van het Experiment, het water waarin de DNA-drijvende moleculen, was niet in staat om rechtstreeks de vorm van een Phantom. Onder de werking van de ultrasone generator in staat waren zich te vormen in de oplossing groepen van verschillende water-moleculen. Deze leek een kleine generator, de opgewekte akoestische trillingen. Dus het DNA beschadigd was aan alle kanten door een continue Intonatie.

Als een resultaat, magnetische golven, zogenaamde Solitone verscheen op de gebroken DNA-ketens bos van elektrische. Dit Solitone waren onafhankelijk van elkaar, en de energie uit de omgeving bestaan. De combinatie van deze Solitone was de Phantom.

De wetenschappers erin geslaagd om een beeld van de Phantom-DNA. Over het product kan een lichte bal van lijnen vertakt het spoor. Net als een boom die is verlicht door een flits. Maar in plaats van bladeren, de boom was gehuld in een wolk van licht met een ultra-light micro-deeltjes. De Phantom “gedreven” om de DNA-preparaten, en de voorbereidingen werden verwijderd, het zweefde meer over de plaats, waar voorheen de DNA-voorbereiding was. Deze drijvende “boom” met heldere wolken, wetenschappers hebben opgenomen op veel foto ‘ s. De wetenschappers hebben geprobeerd te verwijderen met het verstorende effect van de DNA fantoom, maar u niet bij elke poging. De afwijkende golf structuur bleef. Deze golf matrix is in staat tot het maken van nieuwe fouten in het DNA. Echografie kan veranderen, de golf genoom.

Deze Experimenten tonen, Dr. Gariaev, dat echografie kan niet alleen het produceren van mechanische schade in het DNA, maar ook leidt tot het resulterende veld tot een verstoring van de DNA. Dit betekent dat de genetische programma vast: Door de verstoring van de DNA-veld beschadigde weefsel wordt gevormd.

Nu, echografie examens zijn nu heel modern en ook de aanstaande ouders van harte welkom. De Zwangere vrouwen verheugen ons elke keer op de baby TV. Eindelijk, het werd gezegd door de arts, de echografie is volledig onschadelijk en zelfs nuttig: Voor de aanwezige vaders kunnen bouwen, als u uw kind op de Monitor, een verwijzing naar hem. Dus de Baby TV is nu permanent in gebruik is, om zorg te dragen van de zwangerschap en kind'”.

Als dit onderzoek waar de resultaten van een “volledige” mensen, en niet alleen op stukken DNA, dat zou heel erg dodelijk.

We moeten echter in gedachten houden dat wij geen Mäusehirne, zelfs als u niet in het geval van een aantal individuen van onze soort, zijn er misschien helemaal zeker. In alle gevallen is het noodzakelijk dat de studies over de effecten van ultrageluid blijven.

Niet alles moet worden gedemoniseerd. Niet een paar kinderen heeft gered echografie van het leven. Maar in alle gevallen is het niet raadzaam tot nader order van de huidige ultrasone toerisme in de vrouw van de arts kantoren. Ik weet zeker dat het heeft zijn betekenis, de reden waarom de buik is transparant. Wonderen moeten de tijd en de rust om zich te ontwikkelen. En de ouders-to-be zal binnenkort hebben alle tijd van de wereld om je wonder in je armen.

En, nogmaals, van de verworvenheden van de moderne geneeskunde nog te zeggen:

“Want zij weten niet wat zij doen”.

 

Bronnen: http://www.liveinternet.ru/users/2682106/post119178204/play http://newspark.net.ua/society/uzi-%E2%80%93-dobrovolnaya-platnaya-mutaciya-%E2%80%93-rasplata-cherez-15-20-let/ http://rodibio.com/beremennost/uzi/uzi-%E2%80%93-dobrovolnaya-platnaya-mutaciya.htm

Informatie over de russische healing technieken, ga dan naar: http://www.russische-heilgeheimnisse.com

Geef een reactie