Een externe genezing door Video is het mogelijk?

De bekende engelse geestelijke genezer, Karma Singh heeft gelanceerd samen met de uiterst nieuws van een bijzonder Experiment. Via een video-boodschap die hij verzendt energie, die moet hebben een positief effect op de kijker. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan dit Experiment en hij beschrijft zijn ervaring.

Geschikt voor voorjaar, genezers zijn geselecteerd door de geest als het doel van de nieren. De nieren zijn niet alleen verantwoordelijk voor het feit dat nu de Lusten en de bijbehorende spring awakening gevoelens, maar ook op sommige van de andere gevoeligheden, zoals, bijvoorbeeld, de tegendruk van de pijn en hoge bloeddruk. “De natuurlijke versterking van de nieren kan veroorzaken voor elk wat wils, als het alleen een verbetering van zijn welzijn,” zei Karma Singh, als een antwoord op de vraag waarom hij heeft gekozen voor dit Orgel.

In de eerste Video, de geest genezer Karma beschrijft Singh, wederom in de achtergrond van het experiment en legt de procedure uit. Voor meer informatie, neem contact op met: www.extremnews.com

Let op: Het is zeer belangrijk dat u kijken naar deze Video ‘ s in de juiste volgorde, van 1-4, voor het realiseren van een bijbehorend effect.

Deel 1: video-link: https://youtu.be/8VfIT1KRbM0

Deel 2: video link: https://youtu.be/Fv88GBXVFK8

Deel 3: de video-link: https://youtu.be/Dl3nA4_7wwo

Deel 4: de video-link: https://youtu.be/xlSdOA4YbAM

Gerelateerde Links: Wis Je Angst

[Bron: extremnews.com]

Geef een reactie