Een GOEDE arts heeft om vals te spelen met de gezondheidszorg

Claudia Klinger op 4. April 2011

De plaats van de misdaad: Onze zieke gezondheidszorg

Aan het einde van het kwartaal, niets meer is in de duitse medische praktijken: wat is de betekenis van “bedekte” van het Budget voor ernstig zieke mensen, gisteren de scène van de misdaad, de “edele man, behulpzaam en gezond” in de Vorm van een ontroerende misdaad-actie kijkers gepresenteerd.

Een meisje met cystic fibrosis is niet alleen helpt geïnhaleerd, omdat het een duur apparaat: 800 euro per maand plus weer 900, – voor de inademing. In plaats daarvan bijna sterft van een allergische reactie op een goedkope antibioticum. Een oude vrouw die niet kan bewegen van de Hand en heeft veel pijn, maar je moet wel wachten drie weken, want het is pas in het volgende kwartaal, je kan de effectieve medicijn nogmaals voorgeschreven.

De barmhartige oude dokter loopt naar Oplichting van het Systeem door de facturering van de eigen patiënten, berekende hij, meer dan je krijgt, voor de Financiering van de NOODZAKELIJKE fondsen voor de zieken, niet betaald zou worden uit het Fonds. Omdat alleen het goedkoopste geneesmiddel mag niet worden voorgeschreven, zelfs als het helpt de lange als de nieuwere, die echter duur.

Lees meer op www.claudia-klinger.de

Geef een reactie