Een tweede studie wordt opgetuigd!

46 procent van de onderzoekers het manipuleren van de resultaten van het onderzoek. In het bijzonder farmaceutische-en medische studies worden beïnvloed. Wat je niet alles doen om zijn onderzoek te vernieuwen, te verdoezelen of te worden van zijn donor? “Wiens brood ik eet, wiens nummer ik zing”, het betekent ” Ja ” zo mooi.

Daniele Fanelli: hoeveel Wetenschappers Fabriceren en Vervalsen Onderzoek? Een Systematische Review en Meta-Analyse van Survey-Gegevens

Wat niet past wordt gewoon weggelaten en sommige resultaten zijn zelfs uitgevonden. Ongeveer een derde van al het onderzoek op het gebied van gezondheid hebben een vervaldatum van 5 jaar, dan bent u meestal. Het is dan uitgewisseld waarheid tegen de leugen, of de andere manier rond, of het is een halve waarheid uit te komen… en dan weer en dan toch weer anders, enz… Zoals altijd – het is de juiste dingen te doen.

De Fatale ding is dat veel fouten (lies) houden in de loop van de decennia.

Hier is de grote vraag komt: Wat is er mis vandaag??? Hoe weet ik wat mis nu echt en wat niet?

En dat is precies waarom het is altijd belangrijk dat je jezelf met het onderwerp van de gezondheid (en dit geldt ook voor andere gebieden), Onderzoeken en maken de Artsen en onderzoekers ongemakkelijke vragen. Altijd vraag ALLES. Die geeft een doctoraat of met een van deze zogenaamde deskundigen blind vertrouwen, zijn verantwoordelijkheid, zijn gezondheid, zijn leven in hun handen. In de handen van de veel geld u wilt verdienen.

“Een groot deel van de wetenschappelijke literatuur, misschien wel de helft, kan het gewoon verkeerd. Studies met lage aantallen, verwaarloosbaar effect, geen geluid exploratieve analyse en open belangenconflicten in Vereniging met een Obsessie te worden van dubieuze fashion Trends bevestigen, de wetenschap in de richting van de geestelijke blindheid.” Richard Horton

Geef een reactie