Ernstige dierenwelzijn overtredingen aan de Wiesenhof

Ernstige dierenwelzijn overtredingen op de Wiesenhof, moet de officiële dierenarts wil overstappen op het openbaar Ministerie. Wiesenhof geeft overtredingen, en kondigt personele gevolgen. Volgens onderzoek door de ARD beleid magazine, REPORT MAINZ, op 11.01.2010 om 21.45 UUR in een Wiesenhof vleeskuikens animal farm ernstige schendingen van de dierenbescherming wetten.

De redactie zijn de opnamen van een Boerderij in Nedersaksen draai de ringen van het jaar 2009. Ongeveer 25.000 kippen en hanen hier leven, opeengepakt, zonder het licht van de dag op uw eigen ontlasting. Elke dag zijn er veel dieren omkomen.

Daarnaast zijn de beelden laten zien dat de directe medewerkers van de Wiesenhof groep kick een kip zonder reden, en sloeg met brute kracht in hun kisten slip. Het is deze werknemers, de zogenaamde “Impftrupp” van de onderneming. Deze groep werkt aan veel van de ongeveer 70 broiler farms van de groep en de taak van de dieren worden gevaccineerd, maar ook om te selecteren.

Meer foto ‘ s laten zien hoe de werknemer breken kippen zonder voorafgaande bedwelming, onder andere door rond de achterkant van de Nek draai.

Daarnaast is het Materiaal is gedocumenteerd dat de dieren werden geladen in oktober 2009 brutale voor het transport naar het slachthuis. Kippen werden Verpakt in de nek en op enkele meters tegen de muren gegooid. Transport kratten gevuld met kippen, waren gegooid vanaf een grote hoogte op een vrachtwagen.

Een dierenarts en het vee van de deskundige, Dr. Rupert Ebner verklaard na het bekijken van de opnamen te MELDEN MAINZ:

“Omdat de dieren zullen worden toegevoegd aan de enorme schade. Je breekt het bot, en worden dan vervoerd in deze kooien met gebroken botten. Dit is absoluut illegaal en duidelijk een schending van de animal protection act”.

Dit oordeel van de bevoegde officiële dierenarts, Dr. Anja Eisenack bevestigd:

“We hebben zeker een andere volgorde van de feiten, de kansen van de voorraden, misschien zelfs een strafbaar feit. Dus dat kunnen we het volgende een intensieve review, misschien zelfs naar de officier van justitie. Het zal worden gevolgd in ieder geval.”

Na REPORT MAINZ geconfronteerd met de PHW groep, één van de Wiesenhof, met de beschuldigingen, verklaarde het Uitvoerend Comité in te schrijven:

“In deze Boerderij gedocumenteerd schendingen van normen voor dierenwelzijn zijn absoluut onaanvaardbaar. Het bedrijf heeft opgesteld (in) personele gevolgen, de belangrijkste persoon in rekening te brengen. Het bedrijf is vertegenwoordiger in aanvulling op haar eigen controles op de ouder dier boerderijen en gecontroleerd door onafhankelijke certificatie-bedrijven onmiddellijk, extra onaangekondigde inspecties door de dierenbescherming van de PHW groep.”

Video link: https://youtu.be/MWHFCUXLK8E

Citaat van pagina van Wiesenhof jezelf:

“Al jaren, pluimvee wordt steeds meer populair, het is gemakkelijker voor een smaakvolle en luchtige vlees traktatie! Als consumenten in Duitsland veilige pluimvee-wensen voor het plezier, toegang tot WIESENHOF. Omdat WIESENHOF heeft altijd al een speciale normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en transparantie. De concepten van WIESENHOF zijn altijd voorop.

Dus, gevestigd WIESENHOF al in 1995 als eerste pluimvee provider, de garantie van oorsprong. En lang voordat de bespreking van diermeel begon, afgezien van WIESENHOF op het gebruik van dier-en beendermeel in kippenvoer. In aanvulling op deze maatregelen WIESENHOF gekenmerkt door de ontwikkeling van innovatieve pluimvee producten.

Nieuwe kip specialiteiten die bieden Meer variatie en Gemak en de gezelligheid verleiden… Al deze activiteiten en concepten hebben gemaakt WIESENHOF tot wat het nu is: Duitsland pluimvee merk Nummer 1.”

Het Systeem Wiesenhof – Zoals een pluimvee groep van mensen, dieren en het milieu, exploits

Video link: https://youtu.be/uDIqiN49bmA

Conclusie: De eigen consumptie van vlees en, in principe, de producten van de Wiesenhof boycot!

Geef een reactie