Eten Voor Het Leven!

Dr. Strunz

Kent u de rol van de huis vrouw? De cadeautjes in de ochtend in de keuken, het voedsel dat de natuur ons biedt, en gewetensvolle en te popelen om te verwijderen van alle vitaminen, alle belangrijke stoffen van de magische items uit de voeding, dus goed, en voedt het overgebleven afval aan je man, en vraagt zich af of de nacht loopt zoals het loopt.

Begrijpt u dat? We vernietigen ons voedsel. We verwarmen, koken we ze. Dat is de reden Waarom Eten Voor het Leven! U eet voedsel dat bevatten vitaminen, vitale stoffen van de magische elementen, zoals zink en selenium.

Het leven is een Appel. Vast In de grond, groeit een boom. Maak je Appel taart. U zet de taart in de grond en wachten. U wacht een lange tijd. Het leven van een krop Sla, in de tuin, gestoken. Op het Moment dat je gedood – maar de sappen te laten circuleren. Voor een lange tijd. De salade wordt vers te blijven voor uren. Leven. Alleen het is niet zo gemakkelijk. U kan oprollen van de Mouwen, in het zwembad van het water, de vis spartelt uit zijn hoofd te krijgen afgesneden dunne plakjes, en … eten. Sushi.

De meer dan er te eten leven. De Japanners zijn misschien niet bleef de hele weg terug. De Japanners hebben de hoogste levensverwachting van alle beschaafde mensen. En je bent belast met de hoogste milieu-vergiftiging. Japans eten is leven. En wat doe je?

Elke dag neem je een dode rat door de staart, neem een duik in het kokende water en wacht tot hij barst en stinkt. En je kunt serveren. U belt de Sauerbraten of Schnitzel of been van hertenvlees, of, of, of. Dode Ratten. Ook niets anders. We voeden ons.

Serieus: Die eet dood is, is dood. Zo vitaminen zijn gedefinieerd. Voor deze is het besef dat er een Nobelprijs gewonnen. Natuurlijk moet je sterven, niet meteen, maar langzaam. Zodat u niet bereiken van de normale levensduur van 120. We eten om onze dood.

[Bron: strunz.com]

Geef een reactie