Fluoride en de grote tand fraude

Een artikel van Alexander Doroshkevich, vertaald en bewerkt door Susan Erk en Tatjana Bulkuta

Hoe vaak je je tanden poetst? Het meest waarschijnlijk in de ochtend en in de avond. En hoe vaak heb je nagedacht over wat zijn de stoffen in de tandpasta ‘ s die u dagelijks gebruikt?

Ik moest vertrouwen op de aanbevelingen van de tandartsen. Eerlijk gezegd, alles wat ik wist, bijvoorbeeld, over fluor, ik wist van de reclame en van de tandartsen. Maar toen stuitte ik op een zeer interessante informatie die mij tot de conclusie komen te zien met fluoride-bevattende tandpasta ‘ s.

Wat is fluoride?

Fluoriden zijn zuur, de zouten van waterstoffluoride. Solide fluorverbindingen zijn, bijvoorbeeld, calcium of natrium fluoride fluoride.

Fluoride verbindingen zijn natuurlijke elementen in de aardkorst. Daarom is het logisch dat een kleine dosis van fluoride in natuurlijk water. Het drinkwater in Duitsland bevat minder dan 0,3 mg fluoride per Liter. Planten absorberen de van nature voorkomende fluoride uit het grondwater. Dus, een kleine hoeveelheid fluoride in ons voedsel en in het water. Fluoride hoopt zich op in de weefsels van dieren en planten.

Ondanks het feit dat fluoride is een natuurlijke stof, het is giftig voor ons mensen. Een injectie van 2,5 gram natrium fluoride (een Standaard onderdeel in tandpasta) heeft een dodelijke dosis. De inhoud van fluoride in een Tube tandpasta van middelmatige grootte, genoeg om te doden een klein kind als de hele Buis is verbruikt in een keer. Omdat de tandpasta smaakt zo heerlijk na aardbei, enz., dat zal geen Probleem zijn voor kleine zoete tand. Tandpasta met fluoride bevat een veel hogere concentratie van fluoride in vergelijking met fluoride in de natuur.

Begon te geven van fluoride aan het drinkwater, omdat men geloofde dat fluoride is zeer nuttig voor de tandheelkundige gezondheid en voorkomt tandbederf. In sommige landen, zoals de Verenigde Staten, bevat ongeveer 2 / 3 van het drinkwater fluoride.

Hoe werkt fluoride in de strijd tegen tandbederf?

Er wordt aangenomen, dat fluoride giftig is voor bacteriën. Bacteriën nodig hebben, zoals alle levende dingen, eten. Suikerhoudende voedingsmiddelen zijn vooral ideaal voor bacteriën in de mondholte.

Vanwege het suikergehalte van ons voedsel is een ideale voedingsbodem voor bacteriën die de oorzaak zijn van aandoeningen van het gebit en van het parodontium. Fluoridenvergiftiging, hoewel bacteriën, zodat het vermogen om suiker, is verminderd.

Helaas, fluoride is zo giftig dat niet alleen de bacteriën, maar ook de andere cellen zijn vergiftigd in onze mond op hetzelfde moment.

Ook fluoride verhardt het tandglazuur en weerstand zodat het beter bestand tegen tandbederf bacteriën. Echter, de hard enamel-chip is veel sneller met hard voedsel als een “gerijpte” het tandglazuur. De natuurlijke, zachte tandglazuur is veel sterker dan een fluoride-gehard.

Het gevaar van het gebruik van fluoride

Fluoride kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zelfs als ze zijn om te worden gehouden in kleine doses, zoals tandpasta of gefluorideerd water. Inademing van grotere hoeveelheden fluoride leidt tot ernstige irritatie van de luchtwegen, hoest, keelpijn en kortademigheid.

Wanneer fluoriden zijn ingenomen, treden ze bijzonder giftig. De symptomen, variërend van verhoogde speekselvloed, Misselijkheid, braken, diarree en abdominale pijn, zwakte, Tremor, kortademigheid, hart aanval, aanvallen, of zelfs coma. Bovendien, de hersenen en de nieren worden aangetast.

De dodelijke dosis voor een volwassene is 32-64 mg fluoride/kg lichaamsgewicht. In kinderen van de dodelijke dosis wordt geschat op 5 mg fluoride/kg lichaamsgewicht.

Na contact met de huid, irritatie, roodheid en pijn, als fluoriden hebben een bijtende werking.

In geval van contact met de ogen, het gaat om irritatie en ernstig oogletsel.

In het geval van langdurige hoge doses fluoride kan optreden, schade aan het gebit en de botten. De botten broos worden. Daarnaast is de verkalking van de ligamenten, en een verhoogde stijfheid van de gewrichten gaat om gewichtsverlies, bloedarmoede, en het gebeurt.

In het bijzonder kwetsbaar voor schade door sodium fluoride voor mensen met Diabetes en nierinsufficiëntie.

Met meer dan 30 dierlijke studies gevonden dat fluoride niet als een zenuw handelen poison, en de cognitieve vaardigheden zijn verminderd. Fluoride maakt je dom!

Er zijn veel van de gezondheidsproblemen in verband met fluoride. Een lijst van aandoeningen die geassocieerd zijn met fluoride, kunt u hier lezen: http://www.holisticmed.com/fluoride/

De Pijnappelklier

De epiphyse, pijnappelklier, wordt aangeduid als de helften van een kleine hormonale klier tussen onze Hersenen.

De oude filosofen en de heiligen van het Oosten geloofde dat de pijnappelklier de zetel van de ziel. De pijnappelklier is het Centrale punt van de inter-acties tussen de rechter-en de linker hersenhelft. De activering van de pijnappelklier is het zeer nuttig zijn om de gezondheid op alle niveaus. De pijnappelklier heeft een aantal belangrijke taken. Het regelt, onder andere, de Melatonine en serotonine inhoud, en het is voor de correcte begin van de puberteit, en voor onze geestelijke volwassenheid.

Interessant Serotonine is een stof die is duidelijk geassocieerd met een hogere cognitieve functies van de mens.

Maar even belangrijk is het feit dat de pijnappelklier is ook betrokken bij een goed functionerend immuunsysteem. Door een volledig functionerend immuunsysteem, kan het lichaam zich beschermen tegen vrije Radicalen. In een studie van de pijnappelklier, was ook betrokken bij de Dokter Jennifer Luke van de University of Surrey in Engeland. In deze studie werd gevonden dat de pijnappelklier is lijden als gevolg van de invloed van fluoride. Volgens de studie, grote hoeveelheden van dit element kan leiden tot het niveau van de pijnappelklier tot ernstige functiebeperking. Het begin van de puberteit veel eerder en het vermogen van het lichaam om vrije radicalen te bestrijden, is verminderd.

De neutralisatie van de pijnappelklier is een zeer sterke invloed van fluor is theoretisch mogelijk is.

Waarom mensen begon te geven van fluoride in tandpasta en in het water?

De eerste verklaring dat fluoriden zijn nuttig voor gezonde tanden, en dat zij moeten worden toegevoegd aan het drinkwater wordt geleverd aan de tandheelkundige ziekten, werd gemaakt door Dr. Gerald Cox, van Mellon Institute in Pitsburg.

Dr. Cox begon een studie aan fluoriden, op voorstel van Francis Freire, hoofd van de research laboratoria van de Amerikaanse Aluminium Company.

De aluminium company was, natuurlijk, over het grote Probleem van luchtvervuiling en vervuiling van de hele omgeving in de gebieden rond de Aluminium-Werke bewust van. Ook wist je dat de negatieve effecten van fluoride op de gezondheid van de werknemers in de fabrieken.

De Mellon Institute trad op als chief consultant voor alle grote metalen verwerkt door het bedrijf. In de tijd tussen 1956-1968, klaagde over veel van de werknemers in de rechtbank vanwege de schade aan uw gezondheid. Dus er was een dringende behoefte om zichzelf te beschermen of andere manier in de voorkant van een groot aantal gerechtelijke procedures. Je dacht dat het zou een heel goed idee om een theorie, gebaseerd op de basis van het huidige onderzoek, de fluoriden zijn goed voor de gezondheid.

Een andere verdediger van het fluoride theorie van Harold Hodge. Hij was een zeer invloedrijke artsen en onderzoekers. Hij genoot een onbetwiste autoriteit onder de bevoegdheden van de gezondheid en hij ondersteunde dat het water fluoridisiert in Amerika.

Harold Hodge was één van de organisatoren van een Experiment onderzoekt de effecten van Plutonium-straling op de gezondheid van de mens, en de ontwikkeling van een mogelijk vaccin tegen. Hij werkte als Senior toxicoloog in een project, waarvan het doel was het bouwen van een atoombom. Dit werd later op Nagasaki.

Hij bestudeerde ook de toxiciteit van de stoffen in de productie van atoombommen, wanneer de fluoriden werden gebruikt.

Maar wat te doen met al het afval materialen? Als bekend is dat fluoride gekristalliseerd water is schadelijk, dus alle organisaties die werken met fluor, met inbegrip van de Commissie voor de kernenergie, de Amerikaanse regering en de U. S. Army, ze zouden allemaal met eindeloze rechtszaken ronduit overweldigd. In andere woorden, het was geen toeval dat Harold Hodge dergelijke rijke organisaties ingelijst. Samen met Hodge, Dr. Kehoe, een arts en promotor van het fluoride theorie publiceerde een uitgebreid wetenschappelijk werk op het positieve effect van fluoride. Dit werk werd ondersteund door de volgende organisaties: Aluminium Company of America (ALCOA), Aluminium Company of Canada, Instituut voor GSM-Amerika, Dupont, Kaiser Aluminium, Reynolds Metalen, Verenigde Staal, National Institute of Dental Research (NIIOS).

Bovendien, de vader van de PR – Edward Bernays geholpen te verkopen, een neef van Sigmund Freud, de hele Natie, fluoride. Hij was echt Kwaad, maar ook een genie en een professional op het gebied van het creëren van een aantrekkelijk imago voor ongezonde producten.

Edward Bernays was een goede psycholoog. Hij heeft onderzoek gedaan op het gebied van de beheersing van de sociale en menselijke geest. Bernays werd uitgenodigd voor een PR-bedrijf te verkopen Fluoride aan het Volk. Het Plan was om te overtuigen van de tandartsen dat fluoride is heel belangrijk voor de tanden. De tandartsen moeten in staat zijn om jezelf fluoride “aan de man”.

Naast de popularisering van de fluoride, hij was ook betrokken bij de promotie van sigaretten.

Het zaad is gekomen, want voor decennia, de voordelen van fluoride zijn gebruikelijk in de bevolking, van de Kleuterschool en begonnen met school. En niet alleen in Amerika, maar vrijwel de hele wereld. Het is niet moeilijk te raden dat tandpasta ‘ s die worden geadverteerd hebben vaak een enorme inhoud van de fluor. Mensen kopen deze tandpasta niet vanwege hun vermeende voordelen, maar omdat ze accepteren het vaak herhaald ligt in de advertentie als het ware.

Wat kan ik nu doen?

Ga je met open ogen door het leven en je beslissingen bewust. In mijn mening, het heeft geen zin om het gebruik van fluoride, als er een verdenking is schadelijk voor de gezondheid. Verminder Uw Verbruik Van Suiker. Om suiker alleen als onderdeel van de hele voedsel in de Vorm van vruchten, droge vruchten, enz.

De genetisch gemodificeerde kunstmatige zoetstof aspartaam is geen Alternatief, geen, heeft, helaas, nog steeds rond. U bij voorkeur gebruik van xylitol gemaakt van biologisch geteelde Maïs.

Na de consumptie van suiker-bevattende voedingsmiddelen, je moet poetsen van de tanden. Overschakelen naar fluoride-vrij Zahmcremes of gebruik tand poeder. Iedereen kan een aandeel zijn tand-poeder van natuurlijke en minerale ingrediënten mengen. 8 delen van de gember poeder (bijvoorbeeld uit de supermarkt), 1 deel poeder eiken schors (verkrijgbaar bij apotheek, de schors kan worden u beschikbaar in de koffiemolen te malen), en 1 deel poedersuiker muntblaadjes (bij de apotheek, kunt u gebruik maken van de bladeren in een koffiemolen te malen).

Verbod op het Water fluoridering

Landen waar een verbod op het Fluorideren van drinkwater heerst, zijn: Oostenrijk, België, China, tsjechische Republiek, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, India, Israël, Japan, Luxemburg, Nederland, het Noorden. Ierland, Noorwegen, Schotland, Zweden, Zwitserland. Het blijft te hopen dat dat zo blijft. Omdat we weten het allemaal: Big Brother (USA) is naar ons te kijken! De duitse politici houden, gezellig met Big Brother, is fluoride-vrij drinken van het water zal binnenkort een ding van het verleden.

Informatie over Alexander Doroshkevich en zijn seminars in Duitsland, om de gezondheid te herstellen, klik hier: www.russische-heilgeheimnisse.com

Boeken over dit onderwerp

Klein, ThomasPrijs: 16,80 EUR

%image_alt%

Ziegelbecker, RudolfPrijs: 19,80 EUR

%image_alt%

Fluoride-Vrije Tandpasta ‘ S

%image_alt%Prijs: 7,80 EUR

%image_alt%

%image_alt%Prijs: 14,79 EUR

%image_alt%

%image_alt%Prijs: EUR 6,95

%image_alt%

 

Bronnen: radosvet.net; www.bfr.bund.de – de gemiddelde fluoride gehalte in drinkwater is te laag om in Duitsland (PDF-document)

Geef een reactie