Food Inc. de gruwel van de AMERIKAANSE food industrie toont

“Kan sporen van mensen”

Besmet rundvlees magen en menselijke Corned Beef: De film “Food Inc.”, wat doet denken aan de gruwelen van de AMERIKAANSE food industrie.

Het meest schokkende wat over de documentaire “Food Inc.”, zijn niet de foto ‘ s van vlees in al zijn anders verborgen incarnaties: het Paar uiteinden aan de horizon, waar de koeien worden stevig Verpakt in hun stront, zonder ooit het zien van een blad van het Gras; de witte massa op de transportband, die later is dan de “Hamburger” gegeten; kippen instorten onder hun eigen gewicht; het mengsel van botten, veren en vet, zijn ze van korte chaffed, voordat u weer opstaan als een Nugget.

Veel schokkender is eigenlijk het verhaal van de radicale industrialisatie van de Amerikaanse voedsel-productie door de Regisseur Robert Kenner vertelde. Vanwege de fatale bijwerkingen: schade aan het milieu in gigantische proporties; de werknemers die gaan in de strijd van de fabrieken is gebroken; boeren die gepest worden als de laatste van het europese feodale tijden; en een Volk van de vet-en de zieken.

Om Meer te lezen, klik HIER. Bron: sueddeutsche.de

Video link: https://youtu.be/w_crJuCI8xo

Officiële Website van de film Fooc inc.

Geef een reactie