Fotonische Kristallen: biofotonen technologie als een mogelijke bescherming tegen electro-smog

Reinhard Biedermann: Wetenschappelijk onderzocht, de interferentie van elektromagnetische golven van welke aard ook, in het bijzonder de gepulseerde radiofrequentie van de mobiele telefoon radio golven, de onbetwiste invloed op de bio-energetische en biofysische processen van het gehele organisme.

In een wetenschappelijk onderzoek, de verschillende specialisten die toebehoren aan, ontwikkeld door onderzoekers van de Biofysica (kwantumfysica), een uniek proces, een krachtige foton Generator. Deze technologie werd voorheen alleen gebruikt in de medische velden (universiteiten, ziekenhuizen) en is nu beschikbaar voor iedereen.

Gecomprimeerde fotonen met frequenties gelijk aan de frequenties van de berg kristal, en de ultra-zwakke straling van mobiele telefoons, zoals de groep van onderzoekers in staat was om aan te tonen, te worden overgebracht naar de silicium kristallen als een opslagmedium. Dus, wij ondersteunen en bevorderen op een gerichte en betrouwbaar, dit basismateriaal, de bio-energetisch veld, en dus de uitwisseling van informatie via de mobiele identiek aan de emissie-frequentie (bio-resonantie).

Wetenschappelijke bevindingen tonen duidelijk aan dat elke cel straalt een zwakke licht pulsen in de Vorm van biofotonen (fotonen = lichtkwanta). Samen, de biofotonen van alle cellen vormen onze bio-energetische veld.

De technologie biedt vergaande bio-energetische beschermende functie tegen de zware druk op het milieu. Zoals de ervaring leert, biofotonen producten zijn niet alleen te stabiliseren, maar ook ondersteunend zijn in het geval van verschillende gezondheidsproblemen, zoals, bijvoorbeeld, atherosclerose, artrose, Artritis, reuma, jicht, en allergieën, evenals humeur schommelingen die werden veroorzaakt door de bio-energetische labiliteit.

Deze producten worden gebruikt voor de productie van bio-energetische en therapeutische ondersteuning. Negatief handelen op milieu-informatie, die bio-energetische gevolgen, uit de buurt gehouden worden, en de natuurlijke oorsprong van het eigen lichaam in Trilling patroon, deze is hersteld.

Dodelijke elektromagnetische vervuiling in de kamers?

Alleen in de bondsrepubliek Duitsland door veel draadloze netwerk operators meer dan 240.000 gsm-masten zijn nodig voor communicatie doeleinden. De elektromagnetische bereik heeft betrekking op elke hoek en in alle kamers.

Hier is bewust over het hoofd gezien dat dit een gevaarlijke, geladen met statische elektriciteit, positief geïoniseerde lucht. Het nadeel zit hem juist in het feit dat positieve ionen binden aan de hele vuil, de nano-deeltjes, stof en deeltjes van uitlaatgassen, bacteriën en de geur moleculen in de lucht. Negatieve ionen echter, af te nemen als bedoeld in de natuur, de bodem en het oxidatie proces af te breken.

Steeds meer, huisstof allergie, chronische keel ontsteking, Bronchitis en zelfs bronchiale carcinomen en longtumoren. De statistieken toont een dergelijke hoge Cijfers die u ingevoerd uit bezorgdheid voor de luchtwegen lucht, maar ook een rookverbod in de Lokale en openbare instellingen. Omdat door het Inademen van positief geïoniseerde lucht vrije radicalen in het lichaam en bevordert de ontwikkeling van kanker.

De statistieken van kanker in de Amerikaanse studies: in 1970, een op de Twintig leed aan kanker. In 2006 was het al om de derde en 2020 is verondersteld, zal elke voldoen.

Mobiel – onderschat gevaar?

Een aantal van deze frequenties samenvalt, direct of vrijwel met de vibrerend spectrum dat is gereserveerd door ons lichaam voor een belangrijk controle-operaties. Bijvoorbeeld, de puls frequentie van 217 Hertz is gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de frequentie van de Vegetativums, maar ook in de buurt van het midden nerveus deel van de mensen.

Momenteel is de hoogste waarde van de GSM-systemen van 1736 Hertz ligt dicht bij de frequentie van de dunste en dus meest gevoelige zenuwen gevaarlijk. Het beïnvloed biologische signalen, de belangrijke trigger functies voor de stofwisseling, het hormonale stelsel, het immuunsysteem, het slaap-waak ritme, enz. Dat is, het is te verwachten met een divers ontsporing van onze Biorhythmik in onze hersenstam, waaronder een dramatische verzwakking van het immuunsysteem en een significante toename in het risico op kanker.

Ervaring geneeskunde en meer en meer in het huidige onderzoek geven aanwijzingen en bewijzen dat een lage-frequentie-gepulseerd hoge frequenties, als u uit te gaan van mobiele telefoon-systemen, mobiele telefoons, Wi-Fi (draadloos Internet), en DECT draadloze telefoons, betrokken zijn bij de voorkeur te geven aan en activeren van de volgende stoornissen:

 • Slaapstoornissen – Rusteloosheid
 • Stam-Staten Van Nervositeit
 • Attention deficit disorder (ADVERTENTIES)
 • Vermindering van welzijn
 • Depressieve Stemming
 • Hoofdpijn Oorsuizen
 • Irritatie van de ogen en staar
 • Leerstoornissen en/hyperactiviteit bij kinderen
 • Verhoogde Bloeddruk –Hart-Ritme Stoornissen
 • Migraine/Duizeligheid
 • Potentie en vruchtbaarheid stoornissen
 • Bloed foto wijziging en verstoring van de vorming van bloed
 • Verhoogd tarief van kanker en hoofd tumoren
 • constante migraine en vermoeidheid
 • Allergieën – Zwakte Van Het Immuunsysteem
 • Genetische schade

In de lucht 1.000 tot 2.000 ionen per kubieke centimeter zijn gelegen in de bergen van meer dan 3.000, in de omgeving van de watervallen en het “schuimen” zee van 50.000 ionen. Het biedt voor de natuur. In de binnenkant, maar ook de meer dan 500 zelden worden gemeten, hun aantal kan zelfs dalen tot onder de 100. Dus, het kan leiden tot huid-problemen met concentratie, hoofdpijn en Algemene vermoeidheid, migraine, vermoeidheid van de ogen, het bindvlies ontsteking, irritatie van de keel, Angst, gevoelens van Hulpeloosheid en depressie.

Volgens onderzoeken in ziekenhuizen in Israël, 55% van de astma bleef door de lucht-ionisatie ziek voor meer dan zes maanden (zo lang als de Test) werd gespaard van alle aanvallen. Daarnaast is 35% van het aantal aanvallen daalde aanzienlijk, en slechts 10% toonde geen verbetering (maar geen verslechtering). De verrijking in de positief geladen ionen verslechterde de gezondheidstoestand onmiddellijk.

Lucht reinigen principe

De zee en de watervallen van de ion evenwicht van de lucht door de natuurlijke fysieke relatie van elektrisch negatief geladen ion (“negatief ion”). Het verblijf er dat noodzakelijk maakt, en voor de functies van de cel ademhaling en cel metabolisme proces.

Door de aantrekkingskracht van hun negatieve lading, de zuurstof-ionen te maken van de vrij-zwevend in de lucht van ziektekiemen, bacteriën, en schimmels poriën en oxideren, d.w.z. ze worden afgebroken. Door deze vernietiging van de bacteriën, één van de fundamenten voor geuren geëlimineerd worden, omdat de geur is grotendeels gebaseerd op bacteriële activiteit.

De zelfregulering van de uitwisseling van ionen in het lichaam bepaalt voornamelijk de stabiele bio-magnetische functie, die wordt toegeschreven in oorsprong naar de stal cel energie. Echter, uit het onderzoek blijkt dat van de meer dan 4.000 energie metingen bij gezonde proefpersonen, slechts 5% van de gemeten waarden in de standaard. Het ontbreken van een gemiddelde van 30%. Met slechts 10% verlies van energie (10,8 Volt) aan over een auto-accu kan niet starten van de motor. Patiënten met kanker en ernstig zieke mensen, maar, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat, in een gebrek aan energie tussen 67 en 73%. Om deze reden is het van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de energie in de begroting is op orde gebracht.

Ion-selectieve behandeling wordt uitgevoerd op een met Hepatitis A is Geïnfecteerd met een SGPT waarde van 1410 (het normale bereik is 20). De normale lever regeneratie fase is een aantal maanden. In het geval van 3-maal per dag en op 10 minuten van Montage direct naar de lever, toonde het volgende resultaat: De SGPT waarde is verminderd en verbeterd in 4 dagen in 395 in 11 dagen tot en met 103, en in iets minder dan 3 weken tot en met 24.

Electro-smog heeft ernstige storing in de DNA-controle

In het geval van de DNA-controle (100.000 biochemische bewerkingen per seconde) is nauwelijks meetbaar bio-electro-magnetische straling. Men spreekt van een ultra-zwakke straling van mobiele telefoons. Elektromagnetische invloeden, in het bijzonder de straling van de mobiele telefoon, zoals een 10.000 volt zou nemen in een Computer. De Ion evenwicht begint te ontsporen onmiddellijk en transformeert de negatieve ionen in de positieve ionen.

Van Preventie tot behandeling van kanker

De vooruitgang van de moderne medische technologie en met het gebruik van de ion-therapie, de ontwikkelaars zorgen voor een verregaande recuperatie van de DNA-controle-functie. Energie, blokkades worden opgelost en het verlies van energie door de cel met dezelfde energie te compenseren. In het geval van meerdere patiënten met kanker, het energie-tekort van ongeveer 70% kan worden verbeterd in slechts een paar dagen, op 12% en 11% respectievelijk, en de cellen zijn gestabiliseerd.

Preventieve het Bophotonenbehandlung voor mobiele stabilisatie van het organisme is zwakte, in het Lichaam, bij de behandeling van pijn en om de prestaties te verhogen in Actieve sporters.

In de geneeskunde heeft aangetoond dat de technologie al. Nu de mogelijkheid om gebruik te maken van deze technologie is voor iedereen.

Bescherm uzelf, uw eigen ruimtes, maar ook van hun taken.

Product informatie en een online shop onder vinden

Photonic Crystal-Technologie Van Reinhard Biedermann Lange Roth 4 95339 Nieuwe Markt Van Mobiele Apparaten: 0171/1538864 Tel.: 09227/9405929

Geef een reactie