Gary Yourofsky over megastallen en vlees-Verslaving

Onze voeding bepaalt onze fysieke en geestelijke toestand. We zijn wat we eten!

Gary Yourofsky houdt in de scholen van de Verenigde Staten spreekt over dierenrechten en veganisme. Hier zie je een van zijn ontroerende en schokkende lezingen (in 70 Min. De lengte) met duitse ondertitels. Argumenten dat een intelligent en BEWUST levende man die je niet zomaar kunt negeren.

Indien u van mening dat er goede argumenten zijn om de consumptie van vlees en andere dierlijke producten, neem dan een kijkje bij dit college tot het einde. Heb je compassie en een open geest? Je durft te heroverwegen uw eigen manier van leven en eten? Of neem het eenvoudiger manier blijven begraaf je kop in het Zand en lopen met de massa?

Alleen in Amerika jaarlijks meer dan 10 miljard euro in het land geslachte dieren en 18 miljard zeedieren. Niet omwille van de gezondheid, niet om te Overleven, of als een noodzakelijke voedsel of self-defense. We eten vlees, kaas, melk en eieren uit de volgende vier redenen: gewoonte, Traditie, gemak en smaak.

De strijd huis – het “huis van de slachting”. – Er is een humane slaughter? Wat gebeurt er in een slacht huis? Zij geloven dat de dieren geaaid en verwend…?! Ze geloven ook dat er een humane verkrachting? Een humane kindermishandeling? De Menselijke Slavernij?

Let op: In dit gesprek, scènes van de ergste dierenmishandeling in slachthuizen, die niet geschikt zijn voor de zwakkeren van hart en niet voor kinderen! Dit gebeurt in slachthuizen elke dag. Het steunt u met uw consumptie van vlees.

Zei de studenten die niet willen om te kijken naar de Live-opnamen van Gary Yourofsky

“Vraag jezelf eens af: Als het niet goed genoeg voor mijn ogen – waarom zou het goed genoeg zijn voor mijn maag?”

Video link: http://youtu.be/9d44U5pvTmU

Op dit punt, veel dank aan het Youtube-Gebruiker Atronomie astronomische waarnemers van deze lezing, herzien en opnieuw ondertiteld!

Bron van het origineel: http://www.adaptt.org/videos.html ondertitels: http://www.youtube.com/user/Astronomiespechtler

Zolang er slachthuizen zijn, zo lang zullen er slagvelden. (Leo Tolstoj)

U Kunt Uw Hart!

Geef een reactie