Geestelijk ziek door de moderne wereld van werk

Onze zuurverdiende vooruitgang: steeds meer, steeds sneller, voor minder geld. Volgens de meest recente gezondheids-rapport door de ” techniker Krankenkasse (TK) in de moderne wereld van het werk van de duitse toe. In andere woorden, het werk berooft ons van de laatste zenuw.

Verhoogd ziekteverzuim als gevolg van psychische stoornissen met 40%. Het gebruik van psychotrope middelen stegen met meer dan 120%. Volgens de TK.

Het is een enorme versnelling en de drukte. Men moet altijd en overal toegankelijk. Keer het werk en een vaste looptijd Jobs liet een gekke Boom. Zelfbeschikking? .

Tegelijkertijd is de werkloosheid in een verwoestende verhoudingen. De werkloosheid cijfers die je hoort in de media, niet stemmen, natuurlijk, verre van dat. De leugen is vele malen hoger.

En wat is met de Hartz4-smaad, de 1-Euro-slaven-jobbers en gepensioneerden in de ga in aanvulling op het werk moet in staat zijn om de huur te betalen?

En wat is met de Arm-rijk kloof het op? Zeg maar een kleine minderheid is rijker en de overgrote meerderheid is armer, en moet werken steeds meer in staat om het leven. Een middenklasse is bijna uitgestorven.

Waar is het leven? Geen tijd voor, moet werken. Waar zijn de kinderen? Het geboortecijfer stijgt. Want kinderen kosten geld en, hoe dan ook, geen tijd voor de kinderen. De Familie? Mama en papa moeten werken, anders is er geen eten op tafel. Waar is de vrijheid van tijd voor jezelf? Het is vervolgens in de Raad van bestuur… of niet.

Ontevredenheid, Agressie, (Bestaan)Van Angst, Depressie, Burn-Outs, Drugsverslaving, Zelfmoord, …

We hebben een work-life echt? We werken om te leven of leven we om te werken?

De waarheid is dat Een grote meerderheid werkt VOOR een kleine minderheid. Voor de “Elite”. Dit kleine minderheid mag vrijwel alles. U moet ontwerpen wetten, gooi en breken. Kunt u het verzamelen van belastingen en afval. U moet ook betalen nauwelijks belastingen. Je mag winsten privatiseren en verliezen socialiseren. U moet (ver)om te gokken als u zelf wilt, want hoe dan ook, de overgrote meerderheid (zodat we “Kleine”) te betalen.

Het is dus geen wonder als we dit allemaal ziek, en drugs, omdat er in een zin, als u op zoek bent naar tevergeefs. We leefden en we zijn verbruikt.

Is de mens gemaakt?

Waarom kan het niet meer als dit: De 7-day-weekend (klik)

Maar natuurlijk kan dat! Er is geen reden waarom. Het ding is, dat WE moeten langzaam Wakker worden. De tijd is overrijpe.

Geef een reactie