Genetisch gemodificeerde koolzaad verspreidt zich onverminderd voort

Gen, kunnen planten niet uit de omgeving terug gebracht en AMERIKAANSE onderzoekers hebben voor het eerst bewijs gevonden dat genetisch gemodificeerde planten kunnen overleven in de verenigde staten in het wild. Een Team van de Universiteit van Arkansas is op zoek naar in North Dakota naar het wild groeiende canola. De onderzoekers hebben ontdekt in 80 procent van de gevonden wilde planten Transgene.

“De rapporten van de verenigde staten tonen aan dat op de lange termijn de teelt van genetisch gemodificeerde planten is nog veel te weinig nagedacht”, schrijft Christoph Dan van Test biotech. “Verkrachting heeft veel paren partners, en kan ook worden gebruikt voor onkruid. De Pollen vliegen over de kilometers, de zaden kunnen blijven tien jaar in de bodem vruchtbaar. Zelfs jaren na de teelt van de genetisch gemodificeerde planten vinden hun nakomelingen, zelfs in de gratis land.”

Lees meer op sein.de

Dit is goed, want als de hele omgeving is genetisch besmet, Monsanto en co. zijn ook niet langer een Probleem, zodat hun genetisch gemodificeerde zaden in de markt. Dus de economie wordt gestimuleerd terug naar iets, dat is het belangrijkste… De agrarische industrie en de farmaceutische industrie crisis-proof.

Geef een reactie