Geniet Van Coca-Cola? – Een verhaal over bloed, tranen en limonade

Het bottelen fabrieken in Colombia, Guatemala en Turkije, waar de mensenrechten worden vertrapt te worden leiders, vermeende Ontvoeringen, folteringen en moorden van de vakbond.

Gutierrez en Garcia met De Coca-Cola Geval, een pakket met documentatie, die laat een saaie afdronk. De bittere waarheid achter de zoete limonade. In Colombia is gedood gemiddeld elke week, een vakbondsman, wat is het stoppen van het AMERIKAANSE bedrijf Coca-Cola te vermaken is er een grote bottelaars.

Amerikaanse labor advocaat om te onderzoeken of het gedrag van de American beverage groep in Colombia, en zoals eerder ook in India of Turkije, een verscheidenheid van ernstige schendingen van de mensenrechten wordt beweerd. Coca-Cola ontkent alle aantijgingen, de families van de Vermoorde naar de rechter gaan en na vijf concurrerende jaren, immers, een vergelijking.

Uit een verscheidenheid van eenvoudig doorzoekbaar redenen Coca-Cola is een van de favoriete merken van de volgers van de politiek en ethisch bewuste consumptie beslissingen. Dit zal waarschijnlijk veranderen ook, het is moeilijk voor deze gewijd aan de gênante onthullingen beschaamd de documentatie van inzichtelijke Interviews, nieuws, foto ‘ s, milieu studies, verklaringen van getuigen en hof reeks protocollen voor elkaar, en niet alleen positieve werpen licht op de moderne praktijken onder het Logo van de bruine douche.

Het Geval Van Coca-Cola | Coca Cola Geval (Documentatie In Het Duits)

Het geval van Coca-Cola (Docu) van Arian Bilali op Vimeo.

Conclusie: de ethische, morele en gezondheid redenen, blijf uit de buurt van Coca-Cola.

Drank merken Coca Cola, Coca-Cola, Fanta, Bonaqa, Lift, Mezzo Mix, Sprite, Nestea, Powerade, Georgië, Minute Maid, Fruitopia, Kinley, de illy issimo, ViO, Apollinaris, Soden Thaler, Urbacher (voor een Overzicht, zie Wikipedia):

Boek tip

De nieuwe zwarte boek van het merk bedrijven: De intriges van multinationals beschuldigingen van Coca-Cola: de vervolging van de vakbonden met “death squads” in het bottelen van bedrijven, uitbuiting en kinderarbeid in de oranje oogst, raciale discriminatie. Details over de beschuldigingen en wat kunt u als Consument/doen – je leert in de “black book mark bedrijven”

 

Geef een reactie