Geplande vaccinatie verplicht: aan het begin van het einde van de rechten van de mens?

Niet de mexicaanse griep vaccins worden verwijderd als gevaarlijk afval, de farmaceutische Lobby is weer actief. Deze keer ingevoerd worden op basis van de epidemieën act – in eerste instantie voor bepaalde beroepsgroepen – een verplichte vaccinatie.

Als dat zo is, de volgende Keer dat het DIE is gestileerd als een land-tot-land zelfs een hoest kan net als de mexicaanse griep “pandemie”, dan is dit een zaak voor de “Impfquisition”.

Het gesprek tussen Michael Leitner, en Daniel Trappitsch is een rond reis van de belangrijkste onderwerpen van de Impfkritik. In 47 minuten, zij vatten de belangrijkste argumenten voor, om te voorkomen dat vaccinaties als dat mogelijk is. De nu gepland in Zwitserland gedwongen vaccinaties zijn slechts één onderwerp onder vele. Maar één van de shows die lobbyisten hebben zo krachtig en meedogenloos dat de rechten van de mens in een versnipperde wijze worden afgeschaft, en de schade kan al snel worden voorgeschreven door de wetgever. Tenzij de mensen zich verdedigen tegen de dwingende maatregelen…

Video link: http://youtu.be/aQqUAhHFqYg

Bron en productie: Michael Leitner, Lichtfilm.net

Geef een reactie