Gevangen deze Blog een “slechte bacteriën”?

Nu heb ik om te publiceren in een artikel:

Is besmet, de Gezondheid, het onderwijs, bijvoorbeeld “virussen” (kwaadaardige software)? De laatste tijd heb ik al verschillende lezers weten dat deze Blog zou geen virussen of Trojans, waarom zouden ze het niet durven, om naar de pagina te gaan.

Ik was natuurlijk heel vervelend en ik was Bang dat iemand mogelijk verontreinigde mijn Blog”. Inmiddels zijn er al genoeg mensen die het niet waarderen van deze cruciale Blog zo veel en het type expressie dat u wilt geven. Er is van alles, tegenwoordig. 😉

De Punt van deze lezers, ik volgde onmiddellijk op en hebben alles bekeken. Het resultaat: SCHOON. Phew! Kalmerende!

Ik ben geen expert in wat betrekking heeft op de technologie van Firewalls en virusscanners. Het lijkt er echter op dat sommige van deze programma ‘ s detecteren en uitgaan ergens schadelijke software/, waar er geen is. Dit is ook het geval van de andere sites hebben voorgedaan, die absoluut betrouwbaar zijn (zoals steden pagina ‘ s). Of dit te wijten is aan de instelling van de beveiligings-software of met betrekking tot hun kwaliteit kan ik niet zeggen. Als hun bescherming “zou goed moeten zijn”, Ja, ergens een voordeel. Beter dan “slecht” om zo te zeggen.

Misschien zijn er onder de lezers en IT-specialisten kan u meer zeggen over dit.

Hoe dan ook, hier is het resultaat van de Controle als een afbeelding, document, dat alles in orde is:

%image_alt%

Gecontroleerd door verschillende virusscanners. Resultaat: SCHOON!

%image_alt%

Ook in verschillende “beveiliging van de databases” is het resultaat van een consequent positieve. Behalve voor myWOT. Op myWOT, is het mogelijk om alle mensen te beoordelen op alle websites in de wereld. Er zijn ook tegenstanders van alternatieve geneeswijzen en alternatieve visies op de wereld (groeten in het duits esowatch) kwaad in de zin, het heeft ook een vrij slechte rating. Deze beoordelingen, echter, hebben absoluut niets te maken met de technische beveiliging. Deze beoordelingen kunnen hier bekeken worden. Lezers willen ondersteunen mijn pagina en kunt informeren natuurlijk ook uw mening.

%image_alt%

Zoals u kunt zien, kunnen we dus gerust zijn. Ik hoop dat dit artikel kwam de een of andere lezer kan geven van een waarschuwing aan de bezwaren.

De Beoordeling van de veiligheid kunt u natuurlijk op elk moment www.urlvoid.com

Geef een reactie