Gezondheidszorg: elke van de tweede Verzekerde moet vrezen dat zijn zorgverzekeraar failliet gaat

Al de zieken, en tegen natuurlijke systemen hebben de neiging om te rijden op een gegeven moment zelfs tegen de muur.

Business week:

Het Systeem van de wettelijke ziektekostenverzekering is chronisch ziek is, is niet verrassend nieuws. Maar wat nieuw is, is dat, volgens het lot van de Stad BKK nu, een kettingreactie dreigde te schijven voor de gezondheid verzekering van de tientallen in het Faillissement of gedwongen fusie.

De dreigende chaotische omstandigheden in de Centrale gebieden van de sociale diensten van Algemeen belang, het resultaat zijn van de hervorming van de gezondheidszorg van de Grote coalitie en van de makers, niet geheel toevallig: Sinds 2009 elk ziekenfonds ontvangt een forfaitaire toekenning van een gemiddelde van 170 euro per maand per Verzekerde.

Het geld is niet genoeg extra moeten bijdragen zullen worden verzameld. De toespraak was oorspronkelijk slechts acht euro per maand, is nu tot 74 Euro. Dit proces beschrijft hoe verschillend de middelen zijn. Elke Manager weet het: het Verhoogt het extra bedrag, om te vluchten van de Verzekerde naar goedkopere fondsen. Die stijgt als de eerste, zal geveegd worden van de markt.

Lees meer op wiwo.de

 

Geef een reactie