Gezondheidszorg: Wie is aan de belasting, wordt niet behandeld

De kosten van de zorg exploderen. Mensen worden zieker, ofwel, veel voorkomende ziekten, behandelingen en medicijnen zijn duurder, de zorgverzekeraars verhogen van de premies, snijd de voordelen, de farmaceutische bedrijven hark in het geld, en het meer dan ooit tevoren.

Onze gezondheidszorg is een economisch Systeem als een andere, zeggen dat er een industrie is een heel eenvoudige tak, waar geld moet worden gemaakt. Roesler en Merkel stress ten slotte altijd genieten van de grote waarde van onze duitse gezondheidszorg. Een bedrijf moet rendabel zijn, het banen moeten worden gecreëerd of op zijn minst gehandhaafd, en het belangrijkste van alles, het moet worden verdiend geld. Immers, elke economie is ontworpen voor groei.

(Het enige Probleem is dat in een eindig Systeem, is er geen plaats voor oneindige groei en winstbejag en op het einde valt alles in elkaar. Je kunt het vergelijken onze gezondheidszorg met een antisociale woekerende kanker.)

En, opnieuw te onderzoeken KOPP-Verlag verslagen, werd bevestigd door het Hooggerechtshof in Lausanne/Zwitserland, dat iemand met een dure ziekte, niet in alle omstandigheden behandeld. Dit betekent dat, dat de verzekering (waarvoor men betaalt, Ja, aanzienlijke bijdragen) moet niet betalen voor medische diensten/behandelingen of dure medicijnen, indien deze is niet vast, het is de moeite waard – dus economisch rendabel.

KOPP-Verlag:

De beslissing van de Zwitserse Federale Hooggerechtshof heeft veroorzaakt met de burgers van een storm van verontwaardiging. De Zwitserse basisverzekering te betalen behandelingen in de toekomst alleen als ze “economisch”. Een mismatch tussen genezing succes en de economische kosten kon zich niet langer veroorloven om de Zwitserse staat, kan de rechter. En daarom moet verder worden in elk afzonderlijk geval zorgvuldig te onderzoeken of de medische redding van een mensenleven, is ook economisch verstandig. De kostenfactor is de Patiënt en waarvan de behandeling in rekening gebracht in het jaar van het leven van en betaald worden.

Iedereen die denkt dat dit alleen in Zwitserland, dus dat is verkeerd. In Duitsland is de zorgverzekeraar hoeft op te slaan waar ze kunnen. De Federale regering heeft een zogenaamd toegekend aan het Instituut de verplichting tot het opstellen van een lijst van ziektes die behandeld moeten worden op alle kosten.

De vraag of een financiering van dure behandelingen voor het verlengen van het leven van ernstig zieke patiënten, het moet nuttig zijn. U kunt eenvoudig antwoord: in een Puur economisch gezien gewoon niet zinvol en ethiek en moraal in ons huidige Systeem.

Geschikt voor een paar Video ‘ s en Links:

De farmaceutische industrie maakt van gezonde mensen lucratieve patiënten: lagere grenswaarden en nieuwe definities van ziekte beelden laten ons zieker dan we zijn. Het Voordeel is laag, de schade is groot. Middelen en geld voor de echt Zieke mensen verdwijnen, Angsten groeien, maar de profiteurs in de gezondheidszorg kunnen krijgen en zo ijverig aandelen. De farmaceutische industrie maakt van gezonde mensen lucratieve patiënten, een rapport van het Verslag van München. Video link: https://youtu.be/HDZjJuaOf3w

De farmaceutische industrie is het verbergen van enorme bijwerkingen: risico ‘ s en bijwerkingen, vraag dan uw arts of apotheker. Maar wat als de fabrikant op de hoogte stellen van de Artsen gewoon defect is over de risico ‘ s van uw medicatie? CONTRASTEN onthullen gewetenloze methoden van de farmaceutische bedrijven, en toont dat het Systeem van de Geneesmiddelenbewaking niet werkt. Video link: https://youtu.be/wULed_xhxl8

Dodelijke drugs: studies verbergen (SF Kassensturz) farmaceutische bedrijven zijn het tegenhouden van de negatieve resultaten van het onderzoek. Dus, gevaarlijke drugs op de markt is gekomen. De fabrikant is het verzwijgen van de side-effecten voor Artsen en patiënten. “Kassensturz” toont gevallen waarin de corporate veiligheid van de patiënt en het streven naar winst van de slachtoffers. Video link: https://youtu.be/81heuD1Gvs4

Gerelateerde Links:

  • Miljarden dollars aan verliezen als gevolg van onjuiste facturering in ziekenhuizen
  • Rechters veroordelen Artsen en farmaceutische vertegenwoordigers wegens omkoping
  • Kinderen zullen altijd meer drugs
  • Farmaceutische reclame heeft een effect op de regulering van gedrag

Geef een reactie