Glyfosaat in voedsel: Waarom zijn het gif verboden!

Glyfosaat handelingen cel-schadelijke en kankerverwekkende stof. Het kan leiden tot miskramen en misvormingen bij baby ‘ s. De lange-termijn gevolgen voor mens en natuur zijn niet te verwachten… Het bestrijdingsmiddel is zeker schadelijk en moet worden verboden!

AckergiftNu aan het begin van Maart 2016 om te beslissen, in de Europese Unie, ongeacht of het potentieel kankerverwekkende bestrijdingsmiddel glyfosaat voor ten minste nog tien jaar kan worden gespoten op onze Velden.

Tien jaar van de bescherming van planten met een werkzame stof, de experts van de WHO als “waarschijnlijk kankerverwekkend” om te houden van tien jaar, waarin glyfosaat preparaten met zeer giftige additieven Cocktails in bulk op de europese Velden te worden toegepast!

Het stoppen van glyfosaat.

 

Glyfosaat is de best verkopende pesticide de werkzame stof is in de wereld en wordt gehouden in Duitsland, ongeveer 40% van het bouwland. De planten zijn giftig (bijvoorbeeld in Monsanto ‘ s RoundUp) gebruikt voor tuinen, plantages, openbare wegen, parken, spoorwegen, enz. om het vrij te houden van onkruid.

Laboratorium testen hebben gedetecteerd dat het herbicide in de urine van een Grote stad uit 18 Europese Staten (zie FEDERALE analyse). 70 procent van alle monsters in Duitsland zijn gebracht. Het is hoofdzakelijk op via de voeding, die worden gegenereerd uit conventionele (biologische) teelt.

De Argentijnse arts Medardo Avila Vazquez heeft een groot aantal mensen onderzocht op de aanwezigheid van glyfosaat blootgesteld en waarschuwt:

Wij vragen GEEN re-goedkeuring van glyfosaat

Ondanks de gevaren voor de gezondheid, veroorzaakt door glyfosaat, de EU onderzoekt of toestemming te verlenen voor ten minste de komende 10 jaar.

Mag glyfosaat voor ten minste nog tien jaar? We moeten dit voorkomen. Al in het begin van Maart, de beslissing moet vallen. Teken ons dringend beroep op de europese Commissie – het is misschien onze laatste Kans!

Het stoppen van glyfosaat.

 

Glyfosaat in het bier bewezen

Dus, de zuiverheid wet dreigt te worden een Farce: De München milieu-Instituut heeft kunnen aantonen dat het totaal herbicide glyfosaat in 14 duitse biermerken, die, in extreme gevallen, bijna 300 keer boven de wettelijke limiet voor drinkbaar water.

De resultaten en de verdere informatie kan worden gevonden in het document Glyphosat_Untersuchung_Umweltinstitut_2016.pdf

In dit opzicht is het van München milieu-Instituut is gestart met een Online actie aan de Brouwerijen te houden alles voor uw gratis bier van glyfosaat en andere akkerbouwgewassen gifstoffen!

Actie: https://www.umweltinstitut.org/mitmach-aktionen/glyphosat-raus-aus-dem-bier.html

Video link: https://youtu.be/-Izi8JTqlrE

 

Glyfosaat in graanproducten

Het tijdschrift ÖKO-TEST heeft bloem, havermout en gebakken goederen glyfosaat studie en in 14 van de 20 monsters vinden. Zeker acht van de tien bestudeerde, de rollen waren geladen! Zie artikel in ÖKO-TEST

Video link: https://youtu.be/l1s98jbvdEo

 

Glyfosaat van Monsanto schadelijk?

Video link: https://youtu.be/cXX_cX9qBSc

Documenten te lezen en te Verspreiden:

  • Glyfosaat is giftig en Roundup erger
  • Global 2000: glyfosaat in het menselijk lichaam
  • Glyfosaat – De dagelijkse gif dat van invloed op elke

Gerelateerde Links:

  • München milieu-Instituut: glyfosaat in het bier die Schadelijk zijn slechts 1000 liter?
  • Food watch: glyfosaat: Het Aftellen is begonnen!
  • World-Views: misvormingen als gevolg van glyfosaat
  • ÖKO-TEST: glyfosaat in de urine, en in graanproducten
  • De Huffington Post: het risico van kanker, misvormingen, dementie: “Het is onverantwoord om glyfosaat”

 

Geef een reactie