“Goed Eten, Slecht Eten” – gids voor een betere landbouw

De bekroonde en bekende franse filmmaker Coline Serreau terug naar de filmische wortels. Voor hun documentaire “Goed Eten, Slecht Eten’ reisde de wereld rond op zoek naar mensen die de behandeling van de bodem, en daarmee het geheel van de natuur, met respect.

In de opvallende beelden die ze in beeld brengt concrete aanpak voor het verbeteren van de desastreuze Situatie in de landbouw in de wereld gedrukt. Voor goed eten en een gezonde natuur, het is allemaal van ons!

Wat biologen hebben de franse micro, de miljoenen migrerende werknemers in Brazilië, Vandana Shiva ’s experimentele boerderijen in India en de boeren van’ s werelds grootste bioplan dagen in Oekraïne gemeen hebben? Ze gaan met een gemeenschappelijk doel: de verbetering van de kwaliteit van de bodem en het herstel van de diversiteit van het zaad – voor de bescherming van het milieu en gezonder eten.

De franse Regisseur Coline Serreau, (“St. Jacques … pelgrims in het frans”) toont in haar nieuwe documentaire, de mensen vechten tegen onze bodems zijn vergiftigd door chemische meststoffen en pesticiden.

En de strijd tegen het dat slechts een paar gewetenloze bedrijven de controle van de wereld zaad levering en boeren chantage. In “lekker ETEN SLECHT ETEN – een gids voor een betere landbouw” we zijn ontmoeting met de fascinerende persoonlijkheden die hebben een breed scala van oplossingen voor het slimmer gebruiken van onze beperkte middelen.

Video link: https://youtu.be/f4pMn7kkGxU

“Er zijn veel films zijn over de ramp scenario’ s gedraaid wordt, moet worden begrepen als een waarschuwing van het Beroep. Ze hebben hun toestemming, maar nu is het tijd om te kijken naar het feit dat er ook oplossingen. U hoeft niet aan te geven boeren, filosofen en Economen die behoren tot die leg ons met uw Overwegingen, net als ons model van de samenleving in de milieu -, financiële en politieke crisis kon zinken, die is bekend voor ons allemaal, maar ook zoeken naar Alternatieven en ze in praktijk te brengen.” Coline Serreau

Voor meer informatie over de Film: www.goodfood-badfood.de

Geef een reactie