Gsm-masten doden bijen

Door Udo Ulfkotte, kopp-verlag.de

Voor vele jaren nu, er zijn geruchten dat electro-smog bijen konden doden. Nu is er zekerheid: Een Indiase studie bevestigt nogmaals dat het gebruik van mobiele telefoons bijen gedesoriënteerd. De bijen van de werknemer terug in de bijenkast.

Overal in de wereld, is er een “mysterieuze” de dood van de bijen. In de Verenigde Staten, meer dan een derde van de bijenkolonies zijn al gestorven. U heeft gezocht om de redenen in de afgelopen jaren, in het geval van gewasbeschermingsmiddelen of als een “natuurlijk” fenomeen, maar. Overal in de wereld, hebben wetenschappers gezocht, maar naar andere mogelijke oorzaken. En het heeft studies, waarvan de resultaten worden verwacht om de gunst van de mobiele operators.

Nu is het in India opnieuw toont dat het bouwen van het gedrag van de bijen verstoord is onder de invloed van elektromagnetische golven. En een tweede poging nam de terugkeer van de bijen ‘ gedrag onder invloed van radio velden onder de microscoop: wilt u een bij uw vlucht naar uw mensen, dan moet je om te leren voor de omgeving van uw Voorraden. Of dit Leren wordt beïnvloed door radio velden, op basis van het verschil – en dat van bijzonder belang is voor gender bijen bepalen wat het verlies van een wisselkoers van bestraalde en unirradiated volkeren kan worden berekend.

De Indiase zoöloog Dr Sainudeen Pattazhy heeft uitgebracht in Kerala, het resultaat van deze onderzoeken. Deze luidt als volgt: “In een van zijn experimenten vond hij dat, wanneer een mobiele telefoon welke wordt gehouden in de buurt van een bijenkorf het resulteerde in de ondergang van de kolonie in vijf tot 10 dagen, met de werkbijen niet terugkeren, waardoor de kasten met slechts queens, eieren en component-gebonden onvolwassen bijen”.

Samen het is raak: mobiele telefoons in de buurt van een bijenkorf zal leiden tot de dood van de Kolonie binnen tien dagen. De bijen van de werknemer niet langer hun weg terug vinden naar de andere dieren in de Voorraad te blijven zonder voedsel. En dat is het einde van het bijenvolk.

Dergelijke studies, was er ook al in Duitsland. Ze moesten worden bewaard achter slot en sleutel of werden gemaakt door de “kwaliteit” is belachelijk. De voormalige nieuws magazine der Spiegel heeft al twee jaar geleden over dergelijke studies grappig op het moment, ze kwamen uit Duitsland. Nu, wetenschappers in Kerala, India, wilde weten waarom de bijen sterven. Is lachen, de spiegel is nu ook op Indiase wetenschappers …?

© Het Auteursrecht van dit artikel ligt bij de Kopp Verlag, Rottenburg

[Bron: info.kopp-verlag.de]

Geef een reactie