Hennep / Cannabis is de verboden drug als een effectief geneesmiddel

Hennep / Cannabis / marihuana – voor duizenden jaren als een remedie voor kanker en andere ernstige ziekten, wachten voor de helende plant op zijn langverwachte toelating als effectief middel.

Cannabis is net als LSD, Heroïne of cocaïne als een gevaarlijke drug. De teelt van de bloeiende cannabis en de consumptie zijn nog steeds illegaal en zal worden vervolgd. Deze Plant is rond voor duizenden jaren als een zeer effectieve remedie bekend!

In de laatste paar jaar, de documenten zijn uitgevoerd wereldwijd in tal van klinische studies, die Cannabis kan een genezing voor kanker, Multiple sclerose, epilepsie en andere ernstige ziekten. Meer en meer zaken worden via het Internet, waar een harde tijd met kanker patiënten het gebruik van hennep (Cannabis Olie) zelfs volledig genezen, hoewel deze mensen werden ingedeeld door de school van de geneeskunde als ongeneeslijk.

Op basis van deze studies en indrukwekkende ervaring rapporten is niet het probleem voor een aantal jaar in de ruimte, waarom doen onze regeringen geven deze bekende medicinale plant als medicijn?!

De Oostenrijkse uitzending locatie (ORF) is zeer uitgebreid onderzocht en objectief over Cannabis als geneesmiddel, en de absurde politieke Situatie. Dit rapport is gewoon uitstekend!

In het rapport, mensen die de behandeling van hun Lijden het gebruik van Cannabis met succes, of op zijn minst te verlichten, waar de dure medicijnen die bijwerkingen veroorzaken, of zijn gewoon niet effectief. Bovendien, het is gemeld door de absurde Situatie, die in Wenen een staatsbedrijf, Cannabis groeit in een grote schaal en geëxporteerd naar andere landen. In het land van gebruik als een remedie, echter, blijft illegaal …

Video link: https://youtu.be/WxHwwEM2Th4

Boek tips

Geef een reactie