Het belangrijkste is het leven

Veel last van een diepe zinloosheid en de verlammende Leegte, omdat u niet meer in staat om te erkennen de werkelijke waarde van uw leven. Er is niets ongelukkig als het gevoel om een zinloos leven. Maar zodra men richt zich in de diepte in om zijn leven te geven voor de juiste content, op eenmaal al de schatten waar is, het ons kan geven.

Het leven… dit word een overzicht van alle rijkdom van het universum, ongedifferentieerde en ongeorganiseerd te wachten voor een kracht de bestanden die u aan de slag. In dit woord “leven” zijn ook begrepen, alle van de ontwikkelingsmogelijkheden. In een cel, alle organen, om het een dag, al potentieel aanwezig zijn, zoals in een zaad, dat gezaaid wordt, gedrenkt en gevoed, zodat het draagt vrucht op een dag. Na een bepaalde tijd begint, zoals bij zaden van deze Magma, deze Chaos van deze onbepaalde werkelijkheid, van het leven, van alles uit sprout en vorm.

Het leven, de levende wezens, de levende cel, het micro-organisme bevatten alle van de ontwikkelingsmogelijkheden. Je moet maar nog steeds duizenden jaren, totdat ze zich kan manifesteren. Het geheim is, de glorie van het leven.

Kijk maar op de mensen: ze werken, zijn ze op zoek naar entertainment, heen en weer lopen, geven aan allerlei bezigheden. Je neemt het leven op de macht meer en meer, het gaat weer verder en verder. Want je hebt om een leven, denkt u dat u zou kunnen gebruiken om alles wat u wenst voor: rijkdom, plezier, Kennis, roem, enz., En tekenen en tekenen en als je op het einde van hun krachten, ze worden gedwongen om al hun activiteiten. Dergelijk gedrag heeft geen zin, omdat u het leven verliezen, verlies je alles. Het Belangrijkste in het leven is een spel; daarom moet u beschermen, reinigen, het is Heilig, en alles wat remt, blokken, elimineren, want dan krijgen we, met dank aan het leven, gezondheid, kracht, schoonheid, kracht, intelligentie.

Maar de mensen gaan met alles, alleen niet met het leven. je zou denken dat het Eerst van het leven, dus je zou altijd van andere nieuwe opties die beschikbaar zijn, om te komen tot de Gewenste, omdat dit het leven is het, deze lichte, intens leven, die kan je alles geven.

De mensen besteden hun tijd aan het verspillen van uw leven, door niet te jagen nieuwe resultaten, die zijn bijna net zo belangrijk als het leven zelf. Je werkt voor de komende jaren te maken van hun ambities tevreden. Dan, daar zijn ze dan, op een dag, totaal uitgeput en sleets.

Zolang de man kan zich niet herinneren dat zijn leven in de schitterende regio ‘ s, niet verder ontwikkeld. Het leven is iets dat zich ontwikkelt, produceert fruit. Je plant een Zaadje in de aarde, zo kunt u zien na enige tijd als het leven manifesteert zich geleidelijk. Zijn taal geeft uitdrukking aan het feit dat kleine wortels en kleine bladeren verschijnen. Dit is het leven: een versiering, een verrijking, een weelderige groei! Hetzelfde geldt voor u. Als je begint om te gaan met je leven, als je daar lag als een zaad in de aarde, het giet, en na de top is uitgelijnd, dan zal bloeien. En de Bloei zal brengen capaciteiten van wiens bestaan je hebt het niet eens vermoed. Zo zie je maar, met het dieet, kan je alles uitleggen. Wanneer u eet, leidt het leven in u is, en dit leven – mits je weet welke richting u geven zal haar van hem, neemt het overal door te dringen en geven u het plezier en de Staten van bewustzijn van onbeschrijfelijke rijkdom, en de onbeschrijfelijke heerlijkheid.

Van Omraam Mikhaël Aïvanhov

Uit: “de harmonie en gezondheid”

Geef een reactie